Νέα

Φτηνή διαμονή μετά από χωρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Γιατι δεν κοιτας ρε τυπε κανα καμπιγκ;

Παρε μια σκηνουλα στησε,τ αμαξι σου διπλα θα το εχεις ,Ε λιγο τράβηγμα θα ειναι,αλλα πουτσα σου,θα εισαι πεντακαθαριδης και ανεξάρτητος
ελπιζω να μη τον τρολαρεις τον ανθρωπο σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης του και να τολες οντως σα μια λυση

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Βρες ένα ωραίο μέρος με βρηση με νερό..και κοιμασε μέσα στο αμαξι.καλοκαιρι είναι ακόμα οκ τη βγάζεις
Μέχρι να πιάσουν τα πρώτα κρύα θα δεις τι θα κάνεις..
ελπιζω ουτε εσυ να τον τρολαρεις και να του βρισκεις μια λυση οπως ειναι αυτη που λες

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καλοκαίρι άνετα μένεις σαν άστεγοι ε.εγω έχω κοιμηθεί σε παγκάκι καλοκαιρι στο Λουτράκι για να μη δώσω λεφτά για χοτελι..αν μείνεις άστεγος να πας σε.μερος.με καλό καιρό και καλοκαίρι.οχι κάπου με χειμωνα
ναι καταλαβα τι θες να πεις,ελα ρε εχεις κανει αστεγος?δε το ηξερα.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
884
Πόντοι
311
οχι παω λουτρακι διακοπες και για να μη δωσω λεφτα για χοτελι κοιμαμαι σε κανα παγκακι ωριαα ειανι ζεστη κανει..εχει και ντουζιερες στη πλαγ για μπανιο μια χαρα ειναιγια δυο μερες..
Aδερφέ, καθαρά από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι; Δηλαδή θέλω να καταλάβω τι αντοχές έχεις και το κάνεις αυτό

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
το ειδα σε ταμπελακι σε τοιχο

Υποτιθεται οτι απευθυνεται σε φοιτητες (το ταμπελακι δεν εβαζε οριο ηλικιας) . Γραψου σε κανα ΙΕΚ το πολυ πολυ να μην σκεφτεσαι τον χωρισμό .

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Τύπος νηματοθετης δεν βάζει τις σωστές προτεραιότητες

Τώρα πρέπει να ρίξει ένα τίμιο πακέτο να πάρει ένα εικοσάχρονο σφιχτο πορνακι να ξελαμπικάρει

Οποίος έχει βρεθεί στην ίδια θέση ,(όπως και εγώ πριν μια πενταετία) ξέρει πως και κύριος να το παίξει (να αναλάβει παραπάνω έξοδα να βοηθήσει κλπ) 99% η κυρία θα τον βρίζει σε συγγενής και φίλους λέγοντας τον ναρκισσιστη και ότι άλλο υπάρχει . Μην το παίξεις κύριος η υπεράνω η δε ξέρω ‘γώ τι. Αν υπάρχουν παιδιά η κοινοί φίλοι θα τους στέψει εναντίον σου. Αν δεν υπάρχουν , δε θα τη ξαναδείς και ποτε όποτε χεστην. Κοιτά την τσέπη σου , κλάνε μπροστά της , κάνε ότι χρειαστεί να μη βγεις ζημιωμένος.

Αν πας να το παίξεις κύριος (όπως έκανα εγώ) θα χάσεις κάνα 3-5 χιλιάρικα, χωρίς να υπολογίζουμε διατροφές κλπ. Και αυτή θα το παίζει και θύμα

Κρατά αποδείξεις που είπε και ο άλλος ο τύπος και βρες ένα μουνακι να ξεχαστείς (ήμουν τυχερός και βρήκα ένα στο μήνα πάνω )
Αυτό με το " νάρκισσο " το έχουν κάνει οι γυναίκες καραμέλα. Άμα δε κοντρολάρουν κάποιον αμέσως είναι νάρκισσος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom