Νέα

Φτηνή διαμονή μετά από χωρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Γιατι δεν κοιτας ρε τυπε κανα καμπιγκ;

Παρε μια σκηνουλα στησε,τ αμαξι σου διπλα θα το εχεις ,Ε λιγο τράβηγμα θα ειναι,αλλα πουτσα σου,θα εισαι πεντακαθαριδης και ανεξάρτητος
ελπιζω να μη τον τρολαρεις τον ανθρωπο σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης του και να τολες οντως σα μια λυση

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Βρες ένα ωραίο μέρος με βρηση με νερό..και κοιμασε μέσα στο αμαξι.καλοκαιρι είναι ακόμα οκ τη βγάζεις
Μέχρι να πιάσουν τα πρώτα κρύα θα δεις τι θα κάνεις..
ελπιζω ουτε εσυ να τον τρολαρεις και να του βρισκεις μια λυση οπως ειναι αυτη που λες

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καλοκαίρι άνετα μένεις σαν άστεγοι ε.εγω έχω κοιμηθεί σε παγκάκι καλοκαιρι στο Λουτράκι για να μη δώσω λεφτά για χοτελι..αν μείνεις άστεγος να πας σε.μερος.με καλό καιρό και καλοκαίρι.οχι κάπου με χειμωνα
ναι καταλαβα τι θες να πεις,ελα ρε εχεις κανει αστεγος?δε το ηξερα.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
οχι παω λουτρακι διακοπες και για να μη δωσω λεφτα για χοτελι κοιμαμαι σε κανα παγκακι ωριαα ειανι ζεστη κανει..εχει και ντουζιερες στη πλαγ για μπανιο μια χαρα ειναιγια δυο μερες..
Aδερφέ, καθαρά από περιέργεια, πόσο χρονών είσαι; Δηλαδή θέλω να καταλάβω τι αντοχές έχεις και το κάνεις αυτό

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
το ειδα σε ταμπελακι σε τοιχο

Υποτιθεται οτι απευθυνεται σε φοιτητες (το ταμπελακι δεν εβαζε οριο ηλικιας) . Γραψου σε κανα ΙΕΚ το πολυ πολυ να μην σκεφτεσαι τον χωρισμό .

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Τύπος νηματοθετης δεν βάζει τις σωστές προτεραιότητες

Τώρα πρέπει να ρίξει ένα τίμιο πακέτο να πάρει ένα εικοσάχρονο σφιχτο πορνακι να ξελαμπικάρει

Οποίος έχει βρεθεί στην ίδια θέση ,(όπως και εγώ πριν μια πενταετία) ξέρει πως και κύριος να το παίξει (να αναλάβει παραπάνω έξοδα να βοηθήσει κλπ) 99% η κυρία θα τον βρίζει σε συγγενής και φίλους λέγοντας τον ναρκισσιστη και ότι άλλο υπάρχει . Μην το παίξεις κύριος η υπεράνω η δε ξέρω ‘γώ τι. Αν υπάρχουν παιδιά η κοινοί φίλοι θα τους στέψει εναντίον σου. Αν δεν υπάρχουν , δε θα τη ξαναδείς και ποτε όποτε χεστην. Κοιτά την τσέπη σου , κλάνε μπροστά της , κάνε ότι χρειαστεί να μη βγεις ζημιωμένος.

Αν πας να το παίξεις κύριος (όπως έκανα εγώ) θα χάσεις κάνα 3-5 χιλιάρικα, χωρίς να υπολογίζουμε διατροφές κλπ. Και αυτή θα το παίζει και θύμα

Κρατά αποδείξεις που είπε και ο άλλος ο τύπος και βρες ένα μουνακι να ξεχαστείς (ήμουν τυχερός και βρήκα ένα στο μήνα πάνω )
Αυτό με το " νάρκισσο " το έχουν κάνει οι γυναίκες καραμέλα. Άμα δε κοντρολάρουν κάποιον αμέσως είναι νάρκισσος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Η επόμενη επενδυτική μου κίνηση στο real estate.
Κάποια ρημάδια όχι τόσο καινούρια διαμερίσματα που έχω, θα γίνουν μικρότερα διαμερίσματα
και θα προσφέρονται σε εργένηδες. Θα έχουν και μικρό λειτουργικό κόστος αφού με ένα 9000btu
θα είναι άρχοντες.
Στα 30τμ με 350€ το μήνα , όλα κομπλέ.

Η μπίζνα του μέλλοντος με τόσους ξεσκισμένους από ελλεηνίδες.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
Θα ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα και να ρωτήσω που μπορεί κάποιος να μείνει κατά τη διάρκεια της διάστασης με τη σύζυγό του στην Αττική, ακούω πολλούς που λένε αφού δεν ταιριάζετε γιατί ο άντρας δε σηκώνεται να φύγει ... Νομίζετε είναι εύκολο και από άποψη οικονομικής, τα air b nb είναι στον Θεό στην Αττική και για ένα μήνα μπορεί μόνο για τη στέγαση να χρειαστεί πάνω από 1500 ευρώ και δε βάζω δικηγόρους κτλ, παλιά υπήρχε ένα ξενοδοχείο Ξενοφών νομίζω λέγεται που παρείχε και στέγαση με τον μήνα κάπου στα 500 με 600 ευρώ πριν όμως μια δεκαετία και ρωτάω που μπορεί κάποιος να μείνει για 2 3 μήνες όταν είναι σε διάσταση μέχρι να τακτοποιηθεί οριστικά πχ να νοικιάσει ένα σπίτι και να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη ..γιατί οι 2 3 μήνες είναι μεταβατικοί και μη μου πείτε για συγγενείς κτλ θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν στενοί συγγενείς στην ίδια πόλη, τώρα φίλοι δεν υπάρχουν και πολλοί που θα φιλοξενήσουν κάποιον για τόσο πολύ καιρό και μάλιστα όταν έχουν και την οικογένειά τους, ευχαριστώ για τις συμβουλες
Ομόνοια

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.526
Πόντοι
17.436
Κάποια ρημάδια όχι τόσο καινούρια διαμερίσματα που έχω, θα γίνουν μικρότερα διαμερίσματα
και θα προσφέρονται σε εργένηδες. Θα έχουν και μικρό λειτουργικό κόστος αφού με ένα 9000btu
θα είναι άρχοντες.

Καλή μπίζνα τυπε ειδικά αν είναι μεγάλα τα ρημαδια σου εεεεεεε σορυ τα διαμερίσματα σου

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
θα είναι άρχοντες.

Όταν τα κάνεις μικρότερα θα τα κάνεις ταυτόχρονα και ανακαίνιση; Γιατί καθω΄ς πρέπει σπίτι επιπλωμένο 30τμ με κάτω από 550 ευρώ δύσκολα να βρεις σε όλη την Αθήνα, Τα 350 είναι τιμή προ κρίσης

350 μόνο χωρίς ανακαίνιση, ημιώροφο, χωρίς έπιπλα και περιοχή Κάτω Πατήσια κλπ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Όταν τα κάνεις μικρότερα θα τα κάνεις ταυτόχρονα και ανακαίνιση; Γιατί καθω΄ς πρέπει σπίτι επιπλωμένο 30τμ με κάτω από 550 ευρώ δύσκολα να βρεις σε όλη την Αθήνα, Τα 350 είναι τιμή προ κρίσης

350 μόνο χωρίς ανακαίνιση, ημιώροφο, χωρίς έπιπλα και περιοχή Κάτω Πατήσια κλπ
Κάνεις υποθέσεις , για πράγματα άλλων που απλά δεν ισχύουν .
Έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές , δεν παρέχονται . Μόνο το κλιματιστικό θα υπάρχει μέσα.
Daikin , inverter, υπάρχουν στοκ .
Το καθώς πρέπει , δεν μου λέει κάτι ως όρος. Ο καθένας το ορίζει διαφορετικά.
Τα περί ανακαίνισης ... βαμμένο , καινούριο μπάνιο , χωρίς λεστέλα , παραστάσεις κτλ ... μόνο διχρωμία .
Με ημιόροφους και υπόγεια δεν ασχολήθηκα ποτέ.
Περιοχές παίζουν διάφορα. Και εντός δήμου αθηναίου και σε όμορους δήμους, σε απόσταση 500μ από τα όρια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Κάνεις υποθέσεις , για πράγματα άλλων που απλά δεν ισχύουν .
Έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές , δεν παρέχονται . Μόνο το κλιματιστικό θα υπάρχει μέσα.
Daikin , inverter, υπάρχουν στοκ .
Το καθώς πρέπει , δεν μου λέει κάτι ως όρος. Ο καθένας το ορίζει διαφορετικά.
Τα περί ανακαίνισης ... βαμμένο , καινούριο μπάνιο , χωρίς λεστέλα , παραστάσεις κτλ ... μόνο διχρωμία .
Με ημιόροφους και υπόγεια δεν ασχολήθηκα ποτέ.
Περιοχές παίζουν διάφορα. Και εντός δήμου αθηναίου και σε όμορους δήμους, σε απόσταση 500μ από τα όρια.
Στα 450 θα παίξεις + τα πάγια

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Στα 450 θα παίξεις + τα πάγια
Δεν γουστάρω να τερματίζω τις τιμές, για να μην ακούω ψείρισμα και μαλακίες.
Αν είσαι λίγο φθηνότερος, έρχονται τρέχοντας και σε έχουν στο γλείψιμο .
Ενώ αν το τερματίσεις, έρχονται κάτι μαλάκες που ψάχνουν μετά από 5 χρόνια να έχει φουσκώσει κάποιος στόκος δίπλα σε μπαλκονόπορτα, για να σε βάλουν να βάψεις όλο το σπίτι .

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Δεν γουστάρω να τερματίζω τις τιμές, για να μην ακούω ψείρισμα και μαλακίες.
Αν είσαι λίγο φθηνότερος, έρχονται τρέχοντας και σε έχουν στο γλείψιμο .
Ενώ αν το τερματίσεις, έρχονται κάτι μαλάκες που ψάχνουν μετά από 5 χρόνια να έχει φουσκώσει κάποιος στόκος δίπλα σε μπαλκονόπορτα, για να σε βάλουν να βάψεις όλο το σπίτι .

Μαγκιά σου και μπράβο σου, απλώς σου είπα τι τιμές παίζουν στην αγορά (όπου οι περισσότεροι κερδοσκοπούν)

Κι εγώ είμαι της φιλοσοφίας του χαμηλότερου ενοικίου και του πιο ευχαριστημένου νοικάρη. Το έχω κάνει και θα το ξανακάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom