fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.377
- Πόντοι
- 456
Στο Dubai τύπε , σε πάρτυ του el Mahmud? Καλά θα περασε
Εμένα είναι η δεύτερη
Στο Dubai τύπε , σε πάρτυ του el Mahmud? Καλά θα περασε
Εμένα είναι η δεύτερη
Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω , η μανδάμ έχει φάει golden shower και χέσιμο στη μάπα από τους γιαχαμπίδηδες με το κουτάλι . Αυτοί εκεί κάτω έχουν άσχημα γούστα .
Είναι στο τέλος με το μαύρο
Λες???Στο Dubai τύπε , σε πάρτυ του el Mahmud? Καλά θα περασε
Δούλευε μου είπε και την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί γκόμενο αλλά είπε Οχι , μόνο με γάμο κάνουν σεξ μου είπεΦίλε μου χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω , η μανδάμ έχει φάει golden shower και χέσιμο στη μάπα από τους γιαχαμπίδηδες με το κουτάλι . Αυτοί εκεί κάτω έχουν άσχημα γούστα .
Μετά αναρωτιέσαι γιατί της έγινε το μουνί γαλότσα
Πίστευε καλύτερα ότι είχε πάει με τις φίλες της βόλτα στο Ντουμπάι για ψώνια .
Και οι πακιστανοι δεν γαμάνε αν δεν παντρευτούνε αλλά γαμιούνται μετάξι τουςΔούλευε μου είπε και την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί γκόμενο αλλά είπε Οχι , μόνο με γάμο κάνουν σεξ μου είπε
Τι είναι αυτό ;Στο Dubai τύπε , σε πάρτυ του el Mahmud? Καλά θα περασε
Γκόμενο δεν είχε σίγουρα , πελάτες όμως πολλούςΔούλευε μου είπε και την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί γκόμενο αλλά είπε Οχι , μόνο με γάμο κάνουν σεξ μου είπε
Τι κάνουν δηλαδή , τι γούστα έχουν ;Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω , η μανδάμ έχει φάει golden shower και χέσιμο στη μάπα από τους γιαχαμπίδηδες με το κουτάλι . Αυτοί εκεί κάτω έχουν άσχημα γούστα .
Μετά αναρωτιέσαι γιατί της έγινε το μουνί γαλότσα
Πίστευε καλύτερα ότι είχε πάει με τις φίλες της βόλτα στο Ντουμπάι για ψώνια .
Κελεμπίας κροίσος με 6 γράμματαΤι είναι αυτό ;
Δεν θες να μάθειςΤι κάνουν δηλαδή , τι γούστα έχουν ;
Άσε που στη καλύτερη θα της κανεις μόνο γλυφομουνι!Όχι, εντάξει, θα ζητήσω από τον μπαμπά, αν θέλω.
(Έτσι του το είπα μπας και κάνει σκόντο).
Ε όχι, φίλοι μου, να δώσω και πάνω από 140€ για 49 ετών με χαλαρό.
Έτσι όπως πάμε, η φέτα θα πάει 20€ το κιλό.
Η πιο σεμνή. Μπράβο της.
Εμένα είναι η δεύτερη
Μεγάλη φαντασία εχεις καλέ μου φίλε..Mπορεί να ηταν σε κανένα οίκο μόδας, φωτομοντέλο οτιδήποτε.
Μην ανεβάζεις φωτογραφίες. Κυκλοφορούν άρρωστοι ψυχάκηδες που δεν έχουν γαμήσει ποτέ και ας είναι 45. Θα τις αποθηκεύσουν και δεν ξέρεις καν πού μπορεί να φτάσει το μυαλό τους να κάνουν.
Μια φωτογραφία μετά , ξεβρακωτη είναι και αυτήΗ πιο σεμνή. Μπράβο της.
Γιαυτό που έγραψες πιο πανω...Για ποιο πράγμα τύπε
Κοίτα τύπε .Δούλευε μου είπε και την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί γκόμενο αλλά είπε Οχι , μόνο με γάμο κάνουν σεξ μου είπε
Εχει και αυτή αλλά δεν ανέβασαΜια φωτογραφία μετά , ξεβρακωτη είναι και αυτή
Δεν είναι κάτι άσχημο ρε τυπάρα.Τι κάνουν δηλαδή , τι γούστα έχουν ;
Σε εσώρουχο της είδα παράξενα υγρά αλλά εδώ εκεί δε ξέρωΚοίτα τύπε .
Κατά 99% σου λέει αλήθεια
Εσύ όταν την γλωσσοφιλιάζεις έχεις νιώσει καμία περίεργη γεύση κουράδας μαυριδερού τύπου με κελεμπία ?
Δώσε στοιχεία να μπορέσουμε να βγάλουμε το πόρισμα