Διαγραμμένο μέλος 243526
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
εγω πάντως τη γυναίκα μου σε σχέση με τη βλέπω αξίζει περισσότερα , αλλά δεν διατίθεται
Ούτε με 140€;εγω πάντως τη γυναίκα μου σε σχέση με τη βλέπω αξίζει περισσότερα , αλλά δεν διατίθεται
θες να σου δανεισω να βγαλεις γουστα;Ούτε με 140€;
Πιο πάνω δεν πάω.
Δε βγαίνω, μάνα μου.
Όχι, εντάξει, θα ζητήσω από τον μπαμπά, αν θέλω.θες να σου δανεισω να βγαλεις γουστα;
Βρε τυπε, εδώ εσένα σου πέφτει... γιατί αξίζει περισσότερο;εγω πάντως τη γυναίκα μου σε σχέση με τη βλέπω αξίζει περισσότερα , αλλά δεν διατίθεται
δεν πειράζειΚάνει πιο πολλές ώρες γυμναστική αυτό τον καιρο και κουράζεται λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε καταλαβα
Πρώτα από όλα αν πληρώσεις μια κοπέλα λογικά την κανείς ότι θες , νομίζω δεν έχω εμπειρία , δεύτερο κάνει βαθιές πίπες και έχει πολύ όμορφο πρόσωπο , τριάντα φαίνεται ηλικιακά Οχι 49 , έτσι λένε . Και θα πάρετε και κωλο λες που εγω δεν πήραΒρε τυπε, εδώ εσένα σου πέφτει... γιατί αξίζει περισσότερο;
Συγγνώμη κιόλας.
ε καλα δωσε την στους μυστες χωρις κωλο εκει θα τα χαλασουμε τωρα;Πρώτα από όλα αν πληρώσεις μια κοπέλα λογικά την κανείς ότι θες , νομίζω δεν έχω εμπειρία , δεύτερο κάνει βαθιές πίπες και έχει πολύ όμορφο πρόσωπο , τριάντα φαίνεται ηλικιακά Οχι 49 , έτσι λένε . Και θα πάρετε και κωλο λες που εγω δεν πήρα
Μας Τα είπανε κι άλλοι αυτάεγω πάντως τη γυναίκα μου σε σχέση με τη βλέπω αξίζει περισσότερα , αλλά δεν διατίθεται
και τελικα ;Μας Τα είπανε κι άλλοι αυτά
τυπε βαλε μια τιμη ανευ σφιγκτηρα και θα χεστεις στο ταληρο μπεσα τωραΑκόμη μια
Γεράματα??????τυπε βαλε μια τιμη ανευ σφιγκτηρα και θα χεστεις στο ταληρο μπεσα τωρα
εδω εχουν μαζευτει με το οπλο-μπουτσα παρα ποδα ολοι οι ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ γαμιαδες του μπου ντοτ κομ και περιμενουν κινηση σου
θα περιμενα και εγω αλλα ειμαι μνηστευμενος και δεν θελω τωρα στα γεραματα να κοιμαμαι στα παγκακια
Βγήκαν στο κλαρίκαι τελικα ;
ε που λεει ο λογος..μεσηλιξΓεράματα??????
Τα πρώτα η τα δεύτερα αντα??ε που λεει ο λογος..μεσηλιξ
τωρα μπηκα στα πρωτα πενηνταΤα πρώτα η τα δεύτερα αντα??
Μια χαρά εισαι καλέ μου φίλε....τωρα μπηκα στα πρωτα πενηντα