Νέα

Μεγαλώνει το αιδοίο της γυναίκας με την ηλικία;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Η δικιά μου κρατάει το μπουκάλι
Βρε τύπε, πες μας από την αρχή πόσο πάει η ώρα και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα, να τελειώνουμε.
Καθόμαστε και διαβάζουμε 5 σελίδες...

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.987
Πόντοι
17.785
Ποσα την δίνεις?

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Δεν θα σου αρέσει αυτό που θα διαβάσεις εδώ αδερφέ...
Βασικά θα συμφωνήσω με το σχόλιο που είπε οτι πήρες Ουκρανή βίζιτα. Η διαφορά είναι οτι εγώ θα αναλύσω τι, απο τα δικά σου λόγια, μου δίνει αυτή την βεβαιότητα...
1) Η περιγραφή, σε ολόκληρη την πρώτη παράγραφο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι απο κριτική σε call girl, ή city tour. Χαλαρά κιόλας. Μαεστρική πίπα, επιτυχημένο deepthroat, περιποιημένο μουνί, σφίξιμο των πυελικών μυών για να στενέψει ο κόλπος και να χύσεις ευκολότερα... Τεχνικές και επένδυση χρόνου και εμπειρίας που, αν όχι αδύνατον, μάλλον απίθανο να βρείς εκτός του επ[αγγέλματος των ιερόδουλων. Και, λογικό είναι, αυτό που για όλους εμάς είναι η κορύφωση της ερωτικής έλξης, το σεξ δηλαδή, για αυτές είναι "ώρες γραφείου". Είναι τα εργαλεία τους, όπως και να το κάνουμε, και καλά κάνουν, και μπράβο τους.
2) Είχε έρθει δύο φορές Ελλάδα, απο εξάμηνο κάθε φορά, για δουλειά, και είχε πάει και Μαρόκο, για εξάμηνα κάθε φορά, για τέσσερα χρόνια, και έκανε και μερικές εβδομαδιαίες εφορμήσεις στο Ντουμπάϊ... εδώ, σου είπε οτι δούλευε σε ξενοδοχείο... αλλά δεν αναρωτήθηκες καθόλου τι ακριβώς έκανε σε Μαρόκο και Ντουμπάϊ, ούτε πως γινόταν να έχει τόσες φωτογραφίες, απο όλη την Ελλάδα με τον προηγούμενο... δούλευε σε ξενοδοχειακή μονάδα, σε σεζόν λογικά, δεν παίζει να είχε χρόνο για ταξίδια αναψυχής, εκτός... και αν η δουλειά της στο ξενοδοχείο, ήταν να δέχεται "επισκέψεις" στο δωμάτιό της, όχι φυσικά σαν μέλος του προσωπικού.
3) Μετά απο σχεδόν είκοσι χρόνια, και ενώ εσύ δείχνεις τα χρόνια που πέρασαν πάνω σου (και, έχεις αφήσει και λιγάκι τον εαυτό σου να ρουχλιάσει, δεν είναι ντροπή, απο τα 45 και μετά σε όλους γίνεται αυτό, ρώτα και εμένα που έχω μπυροκοίλι ετοιμόγεννης) αυτή εξακολουθεί να γυμνάζεται.... στα πενήντα της παρακαλώ! Και, όχι μόνο να προσέχει τον εαυτό της, να παραμένει όμορφη και γοητευτική... ξέρω πολλές σε αυτή την ηλικία που προσέχουν τον εαυτό τους, αλλά σχεδόν καμία δεν παραμένει όντως γοητευτική.
4) Σου είχε πει οτι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον πριν, αλλά δεν σε προβλημάτισε τι έκανε με τον Αλβανό να γυρίζει την Ελλάδα, χωρίς να κάνουν τίποτα... εσύ στη θέση του, θα καθόσουν παναγία, και να μην πάρεις μεζέ; Και, το άλλο. Η φίλη της ήταν ΠΟΛΥ χαλαρή να σου λέει λεπτομέρειες για την σεξουαλική ζωή της, και κυρίως να σε ρωτάει αν φωνάζει ακόμα στο σέξ η δικιά σου. Κάτι που, ρεαλιστικά, δεν είναι και το βασικό θέμα για ψιλή κουβέντα στο χαλαρό, απο κάποιον που δεν έχει απομυθοποιήσει το σεξ, όπως μια επαγγελματίας πόρνη.
Για να συνοψίσω, όχι μόνο παντρεύτηκες βίζιτα, ακόμα κάνει ραντεβού κατά πάσα πιθανότητα, απλά με περιορισμένο πελατειακό κύκλο πλέον, γιατί πρέπει να κρατήσει και τα προσχήματα.

Αν τώρα όλα αυτά σου μοιάζουν προσβλητικά, η εναλλακτική είναι ΠΟΛΥ χειρότερη... Είτε έκανες σχέση ζωής, και γάμο, με μία πόρνη, που, μας αρέσει ή όχι, είναι δικαίωμά σου, και αν σε αγαπά, να ζήσετε και μπράβο, το αποδέχεσαι οτι αυτή είναι η δουλειά της, και προχωράς. Γιατί η εναλλακτική είναι να έχεις παντρευτεί ένα τσουλί περιοπής, που είχε πάρει και τα φύλλα, και συνεχίζει να στα φορά την ώρα που μιλάμε
Η απλά μας διηγείται την φαντασιωση του κ τρελενεται με τις απαντήσεις. Δεν το λέεω για κάτι κακό απλά μου πέρασε από το μυαλό γτ κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής. Λέω εγώ τώρα ο σατανάς!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Η απλά μας διηγείται την φαντασιωση του κ τρελενεται με τις απαντήσεις. Δεν το λέεω για κάτι κακό απλά μου πέρασε από το μυαλό γτ κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής. Λέω εγώ τώρα ο σατανάς!

Συνημμένα

• 558144C0-96F4-4E92-BCAE-629EB5AFAA4A.jpeg
    558144C0-96F4-4E92-BCAE-629EB5AFAA4A.jpeg
    508,1 KB · Εμφανίσεις: 74

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.597
Πόντοι
1.056
Πάντως έχει βυζαρες εδώ στη φώτο...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.689
Πόντοι
11.096
OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Αλλά ήταν παρθένα μέχρι που σε γνώρισε …
Είπα ότι είπε δεν είχε κάποιον όταν την γνώρισα στην Ελλάδα που ήταν , Οχι ότι δεν είχε ποτέ πριν , αν έγραψα κάτι τέτοιο ήταν λάθος διατειποσει

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.597
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom