Νέα

Μεγαλώνει το αιδοίο της γυναίκας με την ηλικία;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.889
Πόντοι
1.056
Δεν ειναι απαραίτητο να εχει γκομενο.απλα βαρεθηκε...
Βαρέθηκε τι καλέ μου φίλε???Αν παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια,, παιδιά και σε 7 χρόνια να βαρεθείς... Να μην το κάνεις..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606
καταρχας τυπε να ξεκαθαρισουμε οτι εισαι ανωμαλος που θελεις να γαμας τη γυναικα σου μετα απο χρονια χαρη σου κανει που δεν σου καθεται κατα δευτερον η τελευταια σου προταση το υστερογραφο ηθελες να βαλεις πρωτο αλλα το εβαλες τελευταιο και περασε στα ψιλα:coffee:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.477
Πόντοι
446
Φίλε ευχαριστώ για όσα είπες , δε ξέρω αλλά σκέφτομαι πολλές φορές να έχει κάποιον άλλο και να τη γαμαει αλλά δε πέρασε από το μυαλό μου να την πηδάνε για λεφτά η να πήγε με πολλούς , δε ξέρω τι να πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να το συζητήσω , τι να πω ;
Τελικά τι προτιμάτε?να τη γαμανε και να την πληρώνουν ή να τη γαμάνε τσάμπα??? Στην πρώτη περίπτωση ειναι πουτάνα, αλλα στη δεύτερη? μήπως ειναι κοροόιδο??

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.374
Πόντοι
11.096
Την είπα παίχτη μου .
Η πρώτη πρόταση .

Κάποιος άλλος της το ξεχειλώνει .​

Γνώμη μου πάντα ... :coffee:
Ή λύση είναι πολύ απλή για τόν προβληματισμένο τύπο νηματοθετη.
Θά ανάψει ένα τσιγάρο καί θά τό βάλει στα μουνόχειλα της, εάν σταθεί όρθιο τό τσιγάρο είναι σέ καλό δρόμο, εάν τό μουνι είναι λίγο καυλωμένο καί κάνει καί κάνα δύο τζουρες ακόμα καλύτερα.

Ορίστε τόσο απλό.....:tooth::tooth::tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.946
Πόντοι
12.756
Βάζω το χέρι μου στη φωτιά στο κωλαράκι μου
ότι ο διαχειριστής της σελίδας έχει προσλάβει/πληρώνει κανα δυο σεναριογράφους
να γράφουν/ανοίγουν θέματα για να κρατάνε το ενδιαφέρον των μπουρδελιώρηδων στη σελίδα :confused:
εσυ εισαι ειδικος στον κωλο θα περιμενεις αναλογο θεμα της προκοπης

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
F74CC1BD-1B71-41D1-9AD4-408330BC4BF3.jpeg

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.889
Πόντοι
1.056
Έχεις παίξει καλέ μου φίλε με καμιά φίλη της από αυτές εδώ στη φώτο???

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.150
Πόντοι
456
Τελικά, κάτι δεν μας λες τύπε. Στα σοβαρά κάτι δεν μας λές.
Γιατί, ότι έχεις να δείξεις ως τώρα, βρωμάει "γκρουπάκι call girls στο Dubai στο κενό μεταξύ πελατών". 'Ολες, μα όλες, φοράνε κάτι πρόχειρα μπλουζάκια/πουκάμισα και απο κάτω μόνο στριγκάκια, και, στη μία απο τις δύο φωτογραφίες, το μπουκάλι με τα λουλούδια έχει ετικέτα στα αραβικά. Αν ψάχνεσαι να ζήσεις φαντασιώσεις οτι σου πηδάνε τη γυναίκα κάποιοι, γιατί είναι πόρνη, δικαίωμά σου, αλλά κάτι στην ιστορία, όπως την αναπτύσσεις, δεν κολλάει ούτε με logo στιγμής. Ή πολύ χαζός είσαι, ή πολύ κουτοπόνηρος.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Τελικά, κάτι δεν μας λες τύπε. Στα σοβαρά κάτι δεν μας λές.
Γιατί, ότι έχεις να δείξεις ως τώρα, βρωμάει "γκρουπάκι call girls στο Dubai στο κενό μεταξύ πελατών". 'Ολες, μα όλες, φοράνε κάτι πρόχειρα μπλουζάκια/πουκάμισα και απο κάτω μόνο στριγκάκια, και, στη μία απο τις δύο φωτογραφίες, το μπουκάλι με τα λουλούδια έχει ετικέτα στα αραβικά. Αν ψάχνεσαι να ζήσεις φαντασιώσεις οτι σου πηδάνε τη γυναίκα κάποιοι, γιατί είναι πόρνη, δικαίωμά σου, αλλά κάτι στην ιστορία, όπως την αναπτύσσεις, δεν κολλάει ούτε με logo στιγμής. Ή πολύ χαζός είσαι, ή πολύ κουτοπόνηρος.
Φίλε η ιστορία μου είναι όπως έγινε , οι φωτογραφία είναι αληθινή όπως και οι υποληπες απλός δε μπορώ να δείξω πρόσωπα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.125
Πόντοι
1.346
ότι ο διαχειριστής της σελίδας έχει προσλάβει/πληρώνει κανα δυο σεναριογράφους
να γράφουν/ανοίγουν θέματα για να κρατάνε το ενδιαφέρον των μπουρδελιώρηδων στη σελίδα :confused:
Κουβαδέξ, αφού πήγε χάλια η ΝΔ στις Єυρωεκλογές, τότε κόβονται οι χορηγίες Πέτσα :confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.125
Πόντοι
1.346
δωσε τα φωτα σου Ντουντα εδω στο παλληκαρι
Επί του θέματος τι να δώσω, εγώ είμαι αρκουδοχωριάτης, τώρα μπερδεμένη ιστορία φαίνεται...
Το βασικό λάθος είναι ότι ο νηματοθέτης πήγε κι έμπλεξε με γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.
Από εκεί και πέρα για τα στοιχηματικά:
ΚΟΓΙΟΤ ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom