Διαγραμμένο μέλος 243526
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2024
- Like
- 444
- Πόντοι
- 21
Τι εννοείς ; Φενετε ότι δε φοράει κάτι μάλλον ναι;Ο καθρέπτης ειναι πολύ καλός φίλος με κάποιες από την παρέα της γυναίκας σου καλέ μου φίλε..
Τι εννοείς ; Φενετε ότι δε φοράει κάτι μάλλον ναι;Ο καθρέπτης ειναι πολύ καλός φίλος με κάποιες από την παρέα της γυναίκας σου καλέ μου φίλε..
Βαρέθηκε τι καλέ μου φίλε???Αν παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια,, παιδιά και σε 7 χρόνια να βαρεθείς... Να μην το κάνεις..Δεν ειναι απαραίτητο να εχει γκομενο.απλα βαρεθηκε...
Όχι απλά φαίνονται κάποια πρόσωπαΤι εννοείς ; Φενετε ότι δε φοράει κάτι μάλλον ναι;
Τελικά τι προτιμάτε?να τη γαμανε και να την πληρώνουν ή να τη γαμάνε τσάμπα??? Στην πρώτη περίπτωση ειναι πουτάνα, αλλα στη δεύτερη? μήπως ειναι κοροόιδο??Φίλε ευχαριστώ για όσα είπες , δε ξέρω αλλά σκέφτομαι πολλές φορές να έχει κάποιον άλλο και να τη γαμαει αλλά δε πέρασε από το μυαλό μου να την πηδάνε για λεφτά η να πήγε με πολλούς , δε ξέρω τι να πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να το συζητήσω , τι να πω ;
Ή λύση είναι πολύ απλή για τόν προβληματισμένο τύπο νηματοθετη.Την είπα παίχτη μου .
Η πρώτη πρόταση .
Κάποιος άλλος της το ξεχειλώνει .
Γνώμη μου πάντα ...
εσυ εισαι ειδικος στον κωλο θα περιμενεις αναλογο θεμα της προκοπηςΒάζω το χέρι μουστη φωτιάστο κωλαράκι μου
ότι ο διαχειριστής της σελίδας έχει προσλάβει/πληρώνει κανα δυο σεναριογράφους
να γράφουν/ανοίγουν θέματα για να κρατάνε το ενδιαφέρον των μπουρδελιώρηδων στη σελίδα
Τελικά, κάτι δεν μας λες τύπε. Στα σοβαρά κάτι δεν μας λές.
Φίλε η ιστορία μου είναι όπως έγινε , οι φωτογραφία είναι αληθινή όπως και οι υποληπες απλός δε μπορώ να δείξω πρόσωπαΤελικά, κάτι δεν μας λες τύπε. Στα σοβαρά κάτι δεν μας λές.
Γιατί, ότι έχεις να δείξεις ως τώρα, βρωμάει "γκρουπάκι call girls στο Dubai στο κενό μεταξύ πελατών". 'Ολες, μα όλες, φοράνε κάτι πρόχειρα μπλουζάκια/πουκάμισα και απο κάτω μόνο στριγκάκια, και, στη μία απο τις δύο φωτογραφίες, το μπουκάλι με τα λουλούδια έχει ετικέτα στα αραβικά. Αν ψάχνεσαι να ζήσεις φαντασιώσεις οτι σου πηδάνε τη γυναίκα κάποιοι, γιατί είναι πόρνη, δικαίωμά σου, αλλά κάτι στην ιστορία, όπως την αναπτύσσεις, δεν κολλάει ούτε με logo στιγμής. Ή πολύ χαζός είσαι, ή πολύ κουτοπόνηρος.
Κουβαδέξ, αφού πήγε χάλια η ΝΔ στις Єυρωεκλογές, τότε κόβονται οι χορηγίες Πέτσαότι ο διαχειριστής της σελίδας έχει προσλάβει/πληρώνει κανα δυο σεναριογράφους
να γράφουν/ανοίγουν θέματα για να κρατάνε το ενδιαφέρον των μπουρδελιώρηδων στη σελίδα
δωσε τα φωτα σου Ντουντα εδω στο παλληκαριΚουβαδέξ, αφού πήγε χάλια η ΝΔ στις Єυρωεκλογές, τότε κόβονται οι χορηγίες Πέτσα
Επί του θέματος τι να δώσω, εγώ είμαι αρκουδοχωριάτης, τώρα μπερδεμένη ιστορία φαίνεται...δωσε τα φωτα σου Ντουντα εδω στο παλληκαρι
ΚΟΓΙΟΤ ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ
johnnie walker black...Η δικιά μου κρατάει το μπουκάλι