Νέα

Μεγαλώνει το αιδοίο της γυναίκας με την ηλικία;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Μόνο και μόνο που δεν εδινε κωλο έστω μια στάλα είναι αιτία διαζυγίου...άσε που θα την είχα κάνει αλκοολική..:2funny:
Πίνει πιο πολύ από μένα πάντος , χωρίς λιπαντικό 1-2 δάχτυλα είναι φυσιολογικό να μπαίνουν ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.213
Πόντοι
206
Κωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4
Δηλαδή η τύπισσα ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και εσύ έβαζες γκώλον παλάμη τύπε ?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.065
Πόντοι
22.886
Κωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4
Δώσε φωτό ( με υψηλή ανάλυση ) να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας , να ξέρουμε που βαδίζουμε :coffee:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Δηλαδή η τύπισσα ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και εσύ έβαζες γκώλον παλάμη τύπε ?
4 δάχτυλα έβαλα , πήγα για να βάλω το εργαλείο αλλά ξύπνησε και είπε να σταματήσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δώσε φωτό ( με υψηλή ανάλυση ) να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας , να ξέρουμε που βαδίζουμε :coffee:
Τι να δεις δηλαδή ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.213
Πόντοι
206
4 δάχτυλα έβαλα , πήγα για να βάλω το εργαλείο αλλά ξύπνησε και είπε να σταματήσω
Έψαχνες να βρεις το scooter φίλος ? :think:

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.224
Πόντοι
2.836
Πίνει πιο πολύ από μένα πάντος , χωρίς λιπαντικό 1-2 δάχτυλα είναι φυσιολογικό να μπαίνουν ;

Τι να δεις δηλαδή ;
Μήπως είχες πιεί πολύ και δεν ήταν αυτό που νομίζεις..:headbang:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
489
Πόντοι
21
Φιλε.. δεν ειναι σωστες καποιες κουβεντες γιατι βαζουν τον αλλο σε αλλους δρομους..
και ειναι τι αντεχει ο καθε ενας μας και πως το διαχειριζεται....

Τωρα, το βασικο ειναι οτι περνατε κριση μεταξυ σας......
Αν αντεχεις και εχεις κουραγιο και ψυχραιμια ψαξτο....συζητηστε το......βρειτε το.....
Αλλα... εαν υπαρχει ψυχραιμια και Ειλικρινεια...............................................

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Κάποιος άλλος της το ξεχειλώνει καλέ μου φίλε .

Να ακούσουμε και βαρύνουσες γνώμες από εκλεκτά μέλη της κοινότητας μας εδώ όπως @professor x @Maximilien @athinaios44 @Νίπλης
Και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε δώσει το τελικό πόρισμα ... :coffee:
Τύπε ειναι πασιφανές...
Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική...
Μαρόκο,Ντουμπάι,Νόσαλβα και τα συναφή.....
Μιλάμε ο αγαπούλης έβαλε 5 δάχτυλα σβηστα και δεν πήρε χαμπάρι ότι έχουμε να κάνουμε με το τούνελ της Μάγχης....

Στο δια ταύτα για την περίπτωση της συγκεκριμένης μποτάνας μόνος ένας Μετροπόντικας θα ήταν μια λύση....

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Συνηθως δεν είναι καλές στις μακροχρόνιες σχέσεις.

Δουλευει η κοπέλα ή την συντηρεις εσύ? Εχετε παιδία?
Δούλευε κάποιο διάστημα , τώρα Οχι . Έχουμε ναι

• Like
Αντιδράσεις: srek7

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
220
Πόντοι
20
Με την ηλικία το μουνί μεγαλώνει και η πούτσα μικραίνει.
Το μουνί απο το μπες βγες ανοίγει και μετά την κλιμακτήριο δεν υγραίνεται κιόλας εύκολα.
Η πούτσα όσο αυξάνει το μπυροκοίλι, εναποτίθεται λίπος στην ηβική περιοχή και ενώ π.χ. στα 18 σου που ήσουν λεπτός μετρούσες το πουλί σου 16 πόντους τώρα το μετράς 12.
Επίσης στα 18 σου όταν καύλωνες το αίμα πήγαινε με τρελή πίεση στον πούτσο και τον έκανε πέτρα.
Τώρα (με όλα τα παραπάνω που ανέφερα) ΣΥΝ το ότι έχεις περισσότερα άγχη, προβλήματα, στεναχώριες, παιδιά, σκυλιά γατιά, χάμστερ, δάνεια, απλήρωτες πιστωτικές, αμάξι που δεν αλλάζεις λάστιχα εδώ και 8 χρόνια, πεθερά, φροντιστήρια, μαλάκες γείτονες, έκτακτους και τακτικούς ελέγχους απο την εφορία, βενζίνη στο 1.90€, φέτα στα 15€/κιλό και μισθό τα 800€ που φτάνουν για 15 ημέρες -ενώ ο μήνας έχει συνήθως 30- το αίμα δεν πηγαίνει και τόσο εύκολα εκεί.
Άρα με περισσότερο λίπος και λιγότερη αιμάτωση, τον πιάνεις και ειναι μαλακό σαν αγγούρι που άφησες εκτός ψυγείου 10 μέρες.

Που θέλω να καταλήξω?
Οτι η ζωή είναι άδικη.
Οτι δεν φτιάχτηκαν τα πάντα με σοφία όπως λέει ο λαός.
Κανονικά θα έπρεπε όσο μεγαλώνουμε να μεγαλώνει ο πούτσος μας και το μουνί να μικραίνει.
Πόσο ευτυχισμένοι θα ήμασταν όλοι?

Όσον αφορά στο δικό σου πρόβλημα, θεωρώ οτι πρέπει να κάνεις μια επαφή με τον φίλο που έγραψε χθες οτι η πρώην του πήγαινε με άλλους και ο ίδιος το ευχαριστιόταν.
Τώρα είναι ελεύθερος.
Τα βάζετε κάτω, τα αναλύετε και αν σας κάτσει η φάση θα ικανοποιήσει ο ένας τις επιθυμίες του άλλου μιας και απ όσο μας ανέφερες σκέφτεσαι να βρείτε κάποιον να την ικανοποιεί αφού δεν το κάνεις εσύ.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Τύπε ειναι πασιφανές...
Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική...
Μαρόκο,Ντουμπάι,Νόσαλβα και τα συναφή.....
Μιλάμε ο αγαπούλες έβαλε 5 δάχτυλα σβηστα και δεν πήρε χαμπάρι ότι έχουμε να κάνουμε με το τούνελ της Μάγχης....

Στο δια ταύτα για την περίπτωση της συγκεκριμένης μποτάνας μόνος ένας Μετροπόντικας θα ήταν μια λύση....
Το ότι κοιμόταν και ήταν χαλαρή δεν παίζει ρόλο ; Εννοείς το έκανε από πίσω ;

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.806
Πόντοι
456
Πώς γίνεται να είναι Κυριακή σήμερα??? Τύπε αναλαμβάνω να λύσω το "μυστήριο του μουνιού που μεγαλώνει", είμαι εχεμυθος, καθαρός, 16ποντος, τιμές λογικές.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Σου μοιάζουν καθόλου?

:glasses::cool2:
Δε ξέρω φίλε , κορίτσι ειναι

Πώς γίνεται να είναι Κυριακή σήμερα??? Τύπε αναλαμβάνω να λύσω το "μυστήριο του μουνιού που μεγαλώνει", είμαι εχεμυθος, καθαρός, 16ποντος, τιμές λογικές.
Τι εννοείς ;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.576
Πόντοι
6.536
Όσον αφορά στο δικό σου πρόβλημα, θεωρώ οτι πρέπει να κάνεις μια επαφή με τον φίλο που έγραψε χθες οτι η πρώην του πήγαινε με άλλους και ο ίδιος το ευχαριστιόταν.
Τώρα είναι ελεύθερος.
Τα βάζετε κάτω, τα αναλύετε και αν σας κάτσει η φάση θα ικανοποιήσει ο ένας τις επιθυμίες του άλλου μιας και απ όσο μας ανέφερες σκέφτεσαι να βρείτε κάποιον να την ικανοποιεί αφού δεν το κάνεις εσύ.
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom