Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.224
- Πόντοι
- 2.836
Έχε γεια...Τώρα έγινε 49 πριν λίγες μερες
Έχε γεια...Τώρα έγινε 49 πριν λίγες μερες
Πίνει πιο πολύ από μένα πάντος , χωρίς λιπαντικό 1-2 δάχτυλα είναι φυσιολογικό να μπαίνουν ;Μόνο και μόνο που δεν εδινε κωλο έστω μια στάλα είναι αιτία διαζυγίου...άσε που θα την είχα κάνει αλκοολική..
Δηλαδή η τύπισσα ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και εσύ έβαζες γκώλον παλάμη τύπε ?Κωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4
Δώσε φωτό ( με υψηλή ανάλυση ) να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας , να ξέρουμε που βαδίζουμεΚωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4
4 δάχτυλα έβαλα , πήγα για να βάλω το εργαλείο αλλά ξύπνησε και είπε να σταματήσωΔηλαδή η τύπισσα ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και εσύ έβαζες γκώλον παλάμη τύπε ?
Τι να δεις δηλαδή ;Δώσε φωτό ( με υψηλή ανάλυση ) να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας , να ξέρουμε που βαδίζουμε
Έψαχνες να βρεις το scooter φίλος ?4 δάχτυλα έβαλα , πήγα για να βάλω το εργαλείο αλλά ξύπνησε και είπε να σταματήσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πίνει πιο πολύ από μένα πάντος , χωρίς λιπαντικό 1-2 δάχτυλα είναι φυσιολογικό να μπαίνουν ;
Μήπως είχες πιεί πολύ και δεν ήταν αυτό που νομίζεις..4 δάχτυλα έβαλα , πήγα για να βάλω το εργαλείο αλλά ξύπνησε και είπε να σταματήσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να δεις δηλαδή ;
Συνηθως δεν είναι καλές στις μακροχρόνιες σχέσεις.Ενώ δεν μπορεί λες ; Τι εννοείς ;
Τύπε ειναι πασιφανές...Κάποιος άλλος της το ξεχειλώνει καλέ μου φίλε .
Να ακούσουμε και βαρύνουσες γνώμες από εκλεκτά μέλη της κοινότητας μας εδώ όπως @professor x @Maximilien @athinaios44 @Νίπλης
Και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε δώσει το τελικό πόρισμα ...
Δούλευε κάποιο διάστημα , τώρα Οχι . Έχουμε ναιΣυνηθως δεν είναι καλές στις μακροχρόνιες σχέσεις.
Δουλευει η κοπέλα ή την συντηρεις εσύ? Εχετε παιδία?
Το ότι κοιμόταν και ήταν χαλαρή δεν παίζει ρόλο ; Εννοείς το έκανε από πίσω ;Τύπε ειναι πασιφανές...
Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική...
Μαρόκο,Ντουμπάι,Νόσαλβα και τα συναφή.....
Μιλάμε ο αγαπούλες έβαλε 5 δάχτυλα σβηστα και δεν πήρε χαμπάρι ότι έχουμε να κάνουμε με το τούνελ της Μάγχης....
Στο δια ταύτα για την περίπτωση της συγκεκριμένης μποτάνας μόνος ένας Μετροπόντικας θα ήταν μια λύση....
Σου μοιάζουν καθόλου?Δούλευε κάποιο διάστημα , τώρα Οχι . Έχουμε ναι
Δε ξέρω φίλε , κορίτσι ειναιΣου μοιάζουν καθόλου?
Τι εννοείς ;Πώς γίνεται να είναι Κυριακή σήμερα??? Τύπε αναλαμβάνω να λύσω το "μυστήριο του μουνιού που μεγαλώνει", είμαι εχεμυθος, καθαρός, 16ποντος, τιμές λογικές.
Όσον αφορά στο δικό σου πρόβλημα, θεωρώ οτι πρέπει να κάνεις μια επαφή με τον φίλο που έγραψε χθες οτι η πρώην του πήγαινε με άλλους και ο ίδιος το ευχαριστιόταν.
Τώρα είναι ελεύθερος.
Τα βάζετε κάτω, τα αναλύετε και αν σας κάτσει η φάση θα ικανοποιήσει ο ένας τις επιθυμίες του άλλου μιας και απ όσο μας ανέφερες σκέφτεσαι να βρείτε κάποιον να την ικανοποιεί αφού δεν το κάνεις εσύ.