xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.597
- Πόντοι
- 1.056
Ζητώ συγνώμη καλέ μου φίλε...Την είπα παίχτη μου .
Η πρώτη πρόταση .
Κάποιος άλλος της το ξεχειλώνει .
Γνώμη μου πάντα ...
Ζητώ συγνώμη καλέ μου φίλε...Την είπα παίχτη μου .
Η πρώτη πρόταση .
Γνώμη μου πάντα ...
Καλά πόσος θα είναι κάποιος για να ξεχηλωσει ένα μουνι ; Γίνεται αυτό ανατομικά ;Την είπα παίχτη μου .
Η πρώτη πρόταση .
Γνώμη μου πάντα ...
Είσαι και καλούλης πανάθεμά σε. Θα της προσφέρεις και σημαντική βοήθεια. Τέτοια αγαπημένα ζευγάρια που αλληλουποστηρίζονται μου αρέσει να βλέπω τη σημερινή εποχή της παρακμήςΥ.Γ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να της πω να βρούμε κάποιον να την ικανοποια αφού εγω δεν το κάνω
Τα κάνει σε άλλον??? Σε άλλους????...Μετά τα πρώτα 5 χρόνια αρχισε να αραιωνει το σεξ , από 2-3 φορές τη μερα έγινε μια η και καμία , μετά έγινε 2-3 τη βδομάδα . Τα προηγούμενα 4 1-2 φορές το μήνα και δεν έχει ενέργεια ούτε τσιμπουκι κάνει
Εμένα ρωτάς ; Που να ξέρω . Τη ρώτησα μια φορά και είπε ότι απλός δε θέλει σεξΤα κάνει σε άλλον??? Σε άλλους????...
Δεν σε ρώτησα,, απλός αναρωτήθηκα εγώ..Εμένα ρωτάς ; Που να ξέρω . Τη ρώτησα μια φορά και είπε ότι απλός δε θέλει σεξ
Από το σεξ ; Η γενικάΤο μουνι -αιδειο μεγαλωνει........ / απλωνει-χαλαρωνει
Το μυαλο δεν εξελισσεται και αυτο ειναι το προβλημα.........ολων μας....
Σιγουρα απο το σεξ..... παιζει βεβαια ρολο και το ντι-ν-ειΑπό το σεξ ; Η γενικά
Καλά ρε φίλε πριν 18 χρόνια μας είπες έπαιρνε πέντε δάχτυλα αέρα , τώρα , μετά από τόσα χρόνια , ακόμα και με λελογισμένη χρήση θα πρέπει να παρκάρεις σκουτεράκι μέσα ...Καλά πόσος θα είναι κάποιος για να ξεχηλωσει ένα μουνι ; Γίνεται αυτό ανατομικά ;
ΚλαιωωωωωΚαλά ρε φίλε πριν 18 χρόνια μας είπες έπαιρνε πέντε δάχτυλα αέρα , τώρα , μετά από τόσα χρόνια , ακόμα και με λελογισμένη χρήση θα πρέπει να παρκάρεις σκουτεράκι μέσα ...
Από κώλο έχεις κάνει δοκιμή να δείς τι παίζει ??
Αν μπαίνεις και εκεί ίσιωμα δεν σου έχω καλά μαντάτα ...
Είναι 49 τώραΣιγουρα απο το σεξ..... παιζει βεβαια ρολο και το ντι-ν-ει
αλλα και απο τα χρονια--ολα κρεμανε στο σωμα και ψιλοχαλαρωνουν..
για τι ηλικια γυναικας μιλας......?
Και εσύ είσαι του 87???Είναι 49 τώρα
Κωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4Καλά ρε φίλε πριν 18 χρόνια μας είπες έπαιρνε πέντε δάχτυλα αέρα , τώρα , μετά από τόσα χρόνια , ακόμα και με λελογισμένη χρήση θα πρέπει να παρκάρεις σκουτεράκι μέσα ...
Από κώλο έχεις κάνει δοκιμή να δείς τι παίζει ??
Αν μπαίνεις και εκεί ίσιωμα δεν σου έχω καλά μαντάτα ...
Οτι μια κοπελα με τέτοιο background κραταει σχεση/γαμο για 18χρόνια.Από τι άποψη ενδιαφέρουσα , ποτέ σε φαινόταν η ηλικία της , ακόμη και σήμερα δείχνει πολύ πιο νέα από όσο είναι
Τώρα έγινε 49 πριν λίγες μερεςΚαι εσύ είσαι του 87???
Μόνο και μόνο που δεν εδινε κωλο έστω μια στάλα είναι αιτία διαζυγίου...άσε που θα την είχα κάνει αλκοολική..Κωλο δε μου έδινε ποτέ , αν και στην ώρα του σεξ έβαζα δάχτυλο μέσα κάποιες φορές , μετά από λίγο μου έλεγε να το βγάλω , έως δυο έσπρωξε μερικές φορές μέσα ενώ τη γαμουσα . Έτυχε μεθυσμένη να κοιμάται και με λιπαντικό της έβαλα 4
Ενώ δεν μπορεί λες ; Τι εννοείς ;Οτι μια κοπελα με τέτοιο background κραταει σχεση/γαμο για 18χρόνια.