Αυτά με συγχωρείς ανήκουν στη σφαίρα των mental health issues και δεν με αγγίζουν. Εγώ ως Μενέδημος, όταν βλέπω παντρεμένη, τραβάω τη πρίζα, όσο και να μου αρέσει ή ακόμα και όσο να της αρέσω. Με αυτά δεν παίζω και δεν ρισκάρω. Στις δουλειές που ήμουν έχω δει απίστευτα σκηνικά. Επίσης, είναι τέτοιο και το DNA μου - δεν μπορώ να επιζητώ τέτοιου είδους περιπέτειες. Το θεωρώ ανούσιο. Φυσικά μπορεί να "χάνω" αλλά δεν με εδνιαφέρει.
Και η λογική "Πήρα τη γυναίκα του άλλου" με συγχωρείς δεν είναι λογική υγιούς ψυχικά σκεπτόμενου. Έχω σοβαρή αυτοπεποίθηση και δεν έχω ανάγκη για κανενός είδους τέτοιων "ενέσεων" ανάταξης.
Φίλε, δε διαφωνώ, αλλά αυτό δεν το αξιολογείς τότε.
Τότε το μόνο που παίζει μπάλα η αδρεναλίνη και άλλες ορμόνες.
Εξήγησέ μου εσύ, γιατί η παντρεμένη φίλη μου να έχει προτάσεις πολλαπλάσιες απ' όταν ήταν ελεύθερη.
Κάτι αιτιολογίες τύπου "δε θέλει κάτι πάρα από το σεξ, δεν έχει απαιτήσεις", εγώ τις ακούω βερεσέ.
Υπάρχουν και ελεύθερες χωρίς απαιτήσεις, γιατί δε χώνεσαι εκεί;
Και το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες έτσι; Στα μάτια των γυναικών, ο παντρεμένος άντρας έχει αξία διότι πηδάει ένα θηλυκό, είναι μία απόδειξη αυτό.
Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Έχω διαβάσει τέτοια θέματα, γραμμένα από ψυχολόγους.