Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 456
Ναι δεν λεω, αλλά το ύφος πριν ήταν Πάνος style!Οχι ρε δεν είμαι ετσι
Ναι δεν λεω, αλλά το ύφος πριν ήταν Πάνος style!Οχι ρε δεν είμαι ετσι
Παιδί για σπίτι!!Nα ο Σαντ μαν
Mαύρα πλήκτρα έκανα να σε δω.
Παιδί για σπίτι!!
Βρήκα και μια προφίλ!
Να αρχίσετε να φοράτε και ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ να μοιάζετε πιο πολύ με γκόμενες γιατί τώρα με την αξυρισια που έχετε ξεχωρίζετε ακόμα....Ρε συ αυτή είναι η μόδα στους νέους τώρα...!!!!
Τα δικά σας τα ξεχάσατε την δεκαετία του 70' με τα παντελόνια καμπάνες και μποτάκι με τακούνι από κάτω!!
Την μόδα την ακολουθούν πρόβατα που δεν έχουν άποψη ,απλά ακολουθούν ...παθητική γυναικεία ψυχολογία ..."μοιάζω με τους άλλους για να μην με αποκλειουν".Ρε συ αυτή είναι η μόδα στους νέους τώρα...!!!!
Τα δικά σας τα ξεχάσατε την δεκαετία του 70' με τα παντελόνια καμπάνες και μποτάκι με τακούνι από κάτω!!
Το σωστό ωραίο ντύσιμο!
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!
Το σωστό ωραίο ντύσιμο!
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!
Ε,όχι και παληκάρια...δανείστηκαν παντελόνια και παπούτσια από τις γκόμενες τους...η τους γκόμενους τους!!!Ολοι εδω μεσα ειμαστε φτυστοι με τα παλικαρια του βιντεο.Μας δουλευεις τυπε μου?
Και οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μιρκοί μεγάλοι βλέπουν όλη μέρα και μετά όταν παν να μιλησουν σε μια κοπέλα τραυλίζουν..Καλό το ντύσιμο και η περιποίηση αλλά αμα δεν έχεις λέγειν δεν πας πουθενά. Αν δεν έχεις κάτι να πεις ώστε να διαφέρεις απο την μάζα δύσκολα θα σε προσέξει η κοπέλα. Όταν οι περισσότεροι δεν λένε πάνω απο 300 λέξεις καθημερινά δύσκολα να κρατήσεις μια συζήτηση. Ίσως φταίει το σχολείο, ίσως το ίντερνετ...η κατάσταση είναι θλιβερή... και αυτό ισχύει και για τις κοπέλες.
Αυτές καλές είναι για έχεις ρεπερτόριο για το τι θα κάνεις...αλλά σε σχέση με το "λέγειν" δεν βοηθάνε.Και οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μιρκοί μεγάλοι βλέπουν όλη μέρα και μετά όταν παν να μιλησουν σε μια κοπέλα τραυλίζουν..
Τι μου θυμισες τωρα...Και ριγμένο στον ώμο το πουλοβερ?
Το γιακά ξεχασεςΡε συ αυτή είναι η μόδα στους νέους τώρα...!!!!
Oι ταινίες είναι το λιγότερο...αν ο άλλος δεν έχει επαφή με το διάβασμα κυρίως το εξωσχολικό δεν έχει λεξιλόγιο και στερείται πνευματικής καλλιέργειαςΚαι οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, μιρκοί μεγάλοι βλέπουν όλη μέρα και μετά όταν παν να μιλησουν σε μια κοπέλα τραυλίζουν..
Για αυτό οι παλιοί που μεγάλωσαν μέσα στα μαντριά και τα χωράφι βγήκαν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία χωρίς να ξέρουν πολλά γράμματα....Oι ταινίες είναι το λιγότερο...αν ο άλλος δεν έχει επαφή με το διάβασμα κυρίως το εξωσχολικό δεν έχει λεξιλόγιο και στερείται πνευματικής καλλιέργειας
,ιδίως αν ζει και μακρυά από την φύση σε αστικοποιημενες κοινωνίες...η ζωή στην φύση σε μαθαίνει ,αν μη τι άλλο,σεβασμό και υπομονή και το να εκτιμάς την στιγμή.
Όχι από εκεί έμαθες όμως και γαμισες και κάποια θεομουναΑυτή η τακτική της κοινωνικοποίησης στην Ελλάδα είναι η καλυτερη πιστευω για ελληνιδες. Άλλωστε και αυτές με αυτο τον τρόπο ψάχνουν γκομενο εδώ παρα με καμάκι. Η ελληνιδα αν δεν σε ξέρει δεν είναι ευκολη η γνωριμία. Πρεπει να είσαι κάπου, κάποιος. Πχ σε μια κλειστή ομάδα ατόμων. Και για να σου δωσω ενα παραδειγμα, εχω περάσει από διάφορα χόμπι και σχολές. Οτι γκόμενες είσαι μέσα, είχαν παει για να βρουν γκομενο. Αν ξανά γυρνουσα 20 θα απέφευγα τα κλαμπ και τη νυχτα νομίζω τελικά ήταν ανούσιο.
Είχε την φάση του ...εγώ πάλι σε κλαμπ μπαρ μπουζούκια θα ξαναπήγαινα...ήταν καλά ...άλλη ηλικία φυσικάΌχι από εκεί έμαθες όμως και γαμισες και κάποια θεομουνα
Όλοι μας....εκεί γύρω στα 25 αρχίζεις να ξεχωρίζεις και να καταλαβαίνεις τι παίζει και τι γίνεταιτύπε ομως ολες αυτες οι μαλακίες με εκαναν επαγγελματια στο τετατετ και στο άμεσο και γρηγορο αποτελεσμα με τις γυναικες...ξερεις ποσο ασχετος ημουν μεχρι τα 25-27?