athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
για πεςεγω αμα μιλησω για τις καβατζες μου θα μπουμε φυλακη
για πεςεγω αμα μιλησω για τις καβατζες μου θα μπουμε φυλακη
καλησπερα φιλε Αθηναιογια πες
Τώρα το καταλαβες εσύ ? Εδώ φίλε υπάρχουν έμπειροι μύστες αυτά που λες τα έχουμε κάνει χρόνια πριν ...η...μάλλον από πάντα τα κάνουμεΤελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.
Για μένα το θέμα καβάτζα είναι τρόπος ζωής. Έτσι ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δηλαδή μία γκόμενα βασική και μία αναπληρωματική. Ελεύθερες σχέσεις όμως.Τελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.
Για μένα το θέμα καβάτζα είναι τρόπος ζωής. Έτσι ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δηλαδή μία γκόμενα βασική και μία αναπληρωματική. Ελεύθερες σχέσεις όμως.
Από φέτος το άλλαξα και πέρασα σε σύστημα ρόστερ (λίστα), διότι στις γιορτές των Χριστουγέννων αρρώστησε η μάνα της βασικής που είναι σε άλλη πόλη κι έτσι έφυγε. Η δε αναπληρωματική μπορούσε μόνο Πρωτοχρονιά. Έτσι για Χριστούγεννα έψαξα και βρήκα μία παλιά γκόμενα. Επειδή είναι λίγο ζόρι να περνάς χρονιάρες μέρες μόνος, αποφάσισα να έχω μία λίστα με 5 ονόματα για σιγουριά. Όχι πέντε σχέσεις, απλά να κρατάω μια επικοινωνία με πέντε κοπέλες, να γίνεται σεξ πότε πότε και γενικώς να υπάρχει μία διαθεσιμότητα
Σωστός, σωστός σε όλαΓια μένα το θέμα καβάτζα είναι τρόπος ζωής. Έτσι ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δηλαδή μία γκόμενα βασική και μία αναπληρωματική. Ελεύθερες σχέσεις όμως.
Από φέτος το άλλαξα και πέρασα σε σύστημα ρόστερ (λίστα), διότι στις γιορτές των Χριστουγέννων αρρώστησε η μάνα της βασικής που είναι σε άλλη πόλη κι έτσι έφυγε. Η δε αναπληρωματική μπορούσε μόνο Πρωτοχρονιά. Έτσι για Χριστούγεννα έψαξα και βρήκα μία παλιά γκόμενα. Επειδή είναι λίγο ζόρι να περνάς χρονιάρες μέρες μόνος, αποφάσισα να έχω μία λίστα με 5 ονόματα για σιγουριά. Όχι πέντε σχέσεις, απλά να κρατάω μια επικοινωνία με πέντε κοπέλες, να γίνεται σεξ πότε πότε και γενικώς να υπάρχει μία διαθεσιμότητα.
Άλλο η γυναίκα άλλο το φαΐ..Τελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.
-Παντρεμένες που ψάχνονται, χωρισμένες, παλιές συμφοιτήτριες/γνωστές που αναζητάς μέσω facebook κλπ.Τυπε αν ο βαθμος δυσκολιας του να βρεις μια βασικη γκομενα ειναι 10, ο βαθμος δυσκολιας για να βρεις γκομενα σε ρολο καβατζας ειναι 100
Aν έχεις περισσότερες καβάτζες αλλά καμία ως πρώτη κυρία, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Αρκεί να μην παραδεχτείς ποτέ σε καμία καβατζα ότι δεν είσαι δεσμευμένος γιατί τον ήπιεςΤελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.
Η εύρεση καβάτζας / fuck buddy/ friend with benefits στην Ελλάδα θεωρώ πως είναι αρκετά δύσκολη.
Οι Ελληνίδες κάνουν ή σχέσεις ή ξεπέτες. Το να είναι καβάτζα κάποιου το θεωρούν ανήθικο και υποτιμητικό.
Για να περνάνε ολοι οι υπόλοιποι καλά, υπάρχουν και οι σερβιτόροι, ρεσεψιονιστ,γιατροί, αστυνομικοί, μάγειρες, οδηγοί, ναυτικοί, ταξιτζήδες, καθαριστριες,λαντζέρηδες.Δουλευεις Πασχαλιατικα??
Καλυτερα ψαξε βρες μια δουλεια της προκοπης κ ασε τις καβατζες λεω εγω!!
Μεγαλυτερη καβατζα απο τη σωστη δουλεια δεν υπαρχει!!
για αυτό ακόμη και αν το παίζουν friends with benefits (για κάποιες χωρισμένες με παιδιά αυτό βολεύει κάποιες φορές) μόλις βρουν γκόμενο, γίνονται που σε είδα που σε ξέρω.Η εύρεση καβάτζας / fuck buddy/ friend with benefits στην Ελλάδα θεωρώ πως είναι αρκετά δύσκολη.
Οι Ελληνίδες κάνουν ή σχέσεις ή ξεπέτες. Το να είναι καβάτζα κάποιου το θεωρούν ανήθικο και υποτιμητικό.
Τυπε εδω υπαρχουν ατομα που εχουν για καβατζα την πεθερα τους, ενας δε βλεπει και τη μανουλα του με μη μητρικα ενστικτα…Τελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.