Νέα

Για ακόμα μια φορά θρεντ, πως στον πούτσο γνωρίζεις κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όλοι μας....εκεί γύρω στα 25 αρχίζεις να ξεχωρίζεις και να καταλαβαίνεις τι παίζει και τι γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα το βράδι ...τι κάνουμε που πάμε
Μασα

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καλό το ντύσιμο και η περιποίηση αλλά αμα δεν έχεις λέγειν δεν πας πουθενά. Αν δεν έχεις κάτι να πεις ώστε να διαφέρεις απο την μάζα δύσκολα θα σε προσέξει η κοπέλα. Όταν οι περισσότεροι δεν λένε πάνω απο 300 λέξεις καθημερινά δύσκολα να κρατήσεις μια συζήτηση. Ίσως φταίει το σχολείο, ίσως το ίντερνετ...η κατάσταση είναι θλιβερή... και αυτό ισχύει και για τις κοπέλες.
Τα χαζά θα πέσουν και χωρίς να πεις τίποτα. Έτσι και αλλιώς οι πιο πολλές δεν έχουν και αυτές να πουν τίποτα. Για τον Αργυρό λένε, που θα λιαστουν κτλ. Η ψαγμενη τύπισσα όμως που ξέρει να μιλάει, έχει μια παιδεία και μια αισθητική θέλει να την ιντριγκάρεις. Θέλει mindfuck.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
το θεμα ειναι τι μουνι εχασα μεχρι να ξυπνησω..και αυτα δε γυρνάνε πισω

Εγω αν γυρνουσα τον χρονο πισω και γινομουν 20 χρονων,θα εφευγα για εξωτερικο.Δουλεια με 3-4 χιλιαρικα τον μηνα,ταξιδια αρκετα σε χωρες παραδεισους οπως Τσεχια,Ουγγαρια,Πολωνια φυσικα,Ολλανδια και φουλ κλαμπ.Θα πηγαινα και Νορβηγια,Σουηδια χωρις δευτερη σκεψη,ολες ξανθιες εκει ρε φιλε.Λεμε για τις Ουκρανες οτι ειναι μουναρες αλλα οι γκομενες απο Νορβηγια και γενικα οι Σκανδιναβες ειναι 3 σκαλια πιο πανω.Θα γυρνουσα Ελλαδα οταν επαιρνα συνταξη.Θα πηγαινα Kazantip(ερε τι εχουμε χασει),θα πηγαινα Tomorrowland (αν οχι φετος,του χρονου θα παω 1000%),να δω τι συμβαινει στον κοσμο εξω απο τα τσιπουραδικα και τους τριωρους φραπεδες στην μπανανια.Μου ηρθε η φωτιση τωρα που εγινα 35 αλλα δεν ειναι αργα πιστευω.Ο Αυγουστος ερχεται και η Στουτγκαρδη περιμενει με ανυπομονησια,χαχα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Αλλά αυτή τη φορά με ένα μικρό twist , το πρόβλημα αυτό μπορεί να το έχουν πολλοί άντρες( αλλά και γυναίκες ) που ξαφνικά μεινανε μόνοι τους , και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά εδώ θα γράψω για την δικιά μου περίπτωση.

Είμαι 28 , ήμουν σε μια σχέση (4 χρόνια )μέχρι τα 26 μου, που τελείωσε άδοξα αν και για το νεαρό της ηλικίας μου ήθελα να κάνω παραπάνω πράγματα με την συγκεκριμένη.

Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε καραντίνα ουσιαστικα με αποτέλεσμα απλά να δουλεύω στο χασάπικο όλη μέρα και να πηγαίνω σπιτι.

Όταν ήθελα να κάνω σεξ απλά πλήρωνα αλλά πλέον μέχρι και αυτό δεν μου καλύπτει το (κενό) μέσα μου και θέλω πάλι σχέση.

Οι λιγοστοί φίλοι που μου έμειναν από το λύκειο ( γιατί δεν σπούδασα ) έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν οικογένειες ή να μένουν με τις κοπέλες τους και δεν βγαίνουμε όπως βγαίναμε παλιά ..

Εν κατακλείδι έχω άρχισει να μένω ΠΟΛΥ μόνος μου
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω φως στο τουνελ

Άρα χωρίς φίλους να σου κάνουν " προξενιό " ή πέσιμο πουθενά έξω πως στον πουτσο γνωρίζεις (καλές) γυναίκες??

Υποσημείωση: το τιντερ δεν είναι λύση , γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσω τιντερ το περασμένο καλοκαίρι με ωραίο φυσικό στήθος και ροζουλι μουνακι αλλά Άπτον πολύ τον μπάφο πρέπει να χρησιμοποιούσαι τα τελευταία της 2 κύτταρα για να με τσιμπουκοση και αποσω έχω ακούσει όλες πάνω κάτω για τον πουτσο είναι εκεί μέσα
τυπε δοκιμασε να απαγαγεις μιά

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τυπε δοκιμασε να απαγαγεις μιά
Περίμενα ν’ ακούσω τη γνώμη σου όπως περίμενε ο Μωυσής τις 10 ΕΝΤΟΛΕΣ!
Ως μέγας ζωμορουφηχτής των ατίθασων κορασίων της jason και πέριξ streets, η γνώμη σου έχει αστρονομική βαρύτητα στο συγκεκριμένο ζήτημα:2funny::2funny:
NOT!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγω αν γυρνουσα τον χρονο πισω και γινομουν 20 χρονων,θα εφευγα για εξωτερικο.Δουλεια με 3-4 χιλιαρικα τον μηνα,ταξιδια αρκετα σε χωρες παραδεισους οπως Τσεχια,Ουγγαρια,Πολωνια φυσικα,Ολλανδια και φουλ κλαμπ.Θα πηγαινα και Νορβηγια,Σουηδια χωρις δευτερη σκεψη,ολες ξανθιες εκει ρε φιλε.Λεμε για τις Ουκρανες οτι ειναι μουναρες αλλα οι γκομενες απο Νορβηγια και γενικα οι Σκανδιναβες ειναι 3 σκαλια πιο πανω.Θα γυρνουσα Ελλαδα οταν επαιρνα συνταξη.Θα πηγαινα Kazantip(ερε τι εχουμε χασει),θα πηγαινα Tomorrowland (αν οχι φετος,του χρονου θα παω 1000%),να δω τι συμβαινει στον κοσμο εξω απο τα τσιπουραδικα και τους τριωρους φραπεδες στην μπανανια.Μου ηρθε η φωτιση τωρα που εγινα 35 αλλα δεν ειναι αργα πιστευω.Ο Αυγουστος ερχεται και η Στουτγκαρδη περιμενει με ανυπομονησια,χαχα
Αν έβλεπα και γω μπροστά σίγουρα θα είχα λάβει τα μέτρα μου για πολλα πράγματα.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom