alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
;)Εσύ wide rose πόσο είσαι? Αν δεν είσαι κλώνος όπως υποστηρίζουναρκετοίοι ανοητοι. . :-
;)Εσύ wide rose πόσο είσαι? Αν δεν είσαι κλώνος όπως υποστηρίζουναρκετοίοι ανοητοι. . :-
28 και θεούμπα.
Αν δεν κανω λαθος ειναι γεννημενος την δεκαετια του 70.Για πιο μπροστα αναφερεσαι δηλαδη?
Μη σου πω τπτ βραδιάτικα!!!Χμμμ ενδιαφέρον. . . Εντάσεσσαι στην κατηγορία των MILF σιγά-σιγά
Η νομικη απαντηση ειναι οτι ο Alex71 γεννηθηκε το Σεπτεμβριο του 2010 τύπε.Τυπισα δικο σου το φταιξιμο.Πρεπει να εισαι ακριβης στις εκφρασεις σου.Ρωτα και τον δικηγορο alex να σου πει.
Χμμμ ενδιαφέρον. . . Εντάσεσσαι στην κατηγορία των MILF σιγά-σιγά
Γιατίιι???Μη σου πω τπτ βραδιάτικα!!!
Γιατίιι???
Δεν νοειται μιλφ κατω των 35 τύπε.Χμμμ ενδιαφέρον. . . Εντάσεσσαι στην κατηγορία των MILF σιγά-σιγά
Τυπικα μιλφ ειναι και στα 20 αμα βρεθει με παιδιΔεν νοειται μιλφ κατω των 35 τύπε.
Στα 22 το πέσιμο στο δρόμο είναι αποδεκτό, σε μεγαλύτερες ηλικίες νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της γραφικότητας...
Και εγώ νομίζω ότι οι περισσότερες σχέσεις προκύπτουν μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, έξω που βγαίνω και βγαίνω αρκετά, δεν βλέπω να γίνεται παιχνίδι :S
γ' αυτο κραταω το ροπαλοΔν πιστέυω ότι έχεις βαρύ χέρι
Δν πιστέυω ότι έχεις βαρύ χέρι
Και θα με χτυπήσεις?? :S :Sγ' αυτο κραταω το ροπαλο
Οντως στο χέρι μαςεμενα παντως στο δρομο ειλικρινα μου εχουν κανει πεσιμο τον τελευταιο εναμιση χρονο 3 φορες...2 απο αμαξι μου φωναζαν κ 1 μια παρεα κοριτσιων στο δρομο..πιτσιρικες μεχρι 19 το πολυ...αν ειχα τα αρχιδια να την πεφτω πιο χυμα κατι θα γινοταν πιστευω..ολα στο χερι μας ειναι
τιποτα δεν θα γινοταν.αφου οι γυναικες δεν γουσταρουν το σεξ οσο οι αντρες.ειναι θεμα βιολογιαςΟντως στο χέρι μας
τιποτα δεν θα γινοταν.αφου οι γυναικες δεν γουσταρουν το σεξ οσο οι αντρες.ειναι θεμα βιολογιας
λαθος.οι γυναικες εχουν ελαχιστες ορμες λογο ορμονωνΕίναι και θέμα κουλτούρας.
Εδώ πιστεύουν ότι το γαμήσι είναι χυδαία πράξη και ότι θα τις πουν πουτάνες.
Ευτηχώς δεν ζούμε στην Σαουδική Αραβία, δυστηχώς δεν ζούμε στην Ολλανδία
απο τοτε που σε χυλοπιτιασε η αλλη μπροστα στις μορταδελες στο σουπερ το κοψεςΕμενα παντως τα τελευταια χρονια οι επιτυχιες ειναι απο το ιντερνετ και γνωριμιες απο τον κυκλο της δουλειας.
Πεσίματα στο άσχετο δεν κάνω, δεν χρειαζεται κιολας.