Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπισα δικο σου το φταιξιμο.Πρεπει να εισαι ακριβης στις εκφρασεις σου.Ρωτα και τον δικηγορο alex να σου πει.
Η νομικη απαντηση ειναι οτι ο Alex71 γεννηθηκε το Σεπτεμβριο του 2010 τύπε.

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στα 22 το πέσιμο στο δρόμο είναι αποδεκτό, σε μεγαλύτερες ηλικίες νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της γραφικότητας...

Και εγώ νομίζω ότι οι περισσότερες σχέσεις προκύπτουν μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, έξω που βγαίνω και βγαίνω αρκετά, δεν βλέπω να γίνεται παιχνίδι  :S

εμενα παντως στο δρομο ειλικρινα μου εχουν κανει πεσιμο τον τελευταιο εναμιση χρονο 3 φορες...2 απο αμαξι μου φωναζαν κ 1 μια παρεα κοριτσιων στο δρομο..πιτσιρικες μεχρι 19 το πολυ...αν ειχα τα αρχιδια να την πεφτω πιο χυμα κατι θα γινοταν πιστευω..ολα στο χερι μας ειναι

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
εμενα παντως στο δρομο ειλικρινα μου εχουν κανει πεσιμο τον τελευταιο εναμιση χρονο 3 φορες...2 απο αμαξι μου φωναζαν κ 1 μια παρεα κοριτσιων στο δρομο..πιτσιρικες μεχρι 19 το πολυ...αν ειχα τα αρχιδια να την πεφτω πιο χυμα κατι θα γινοταν πιστευω..ολα στο χερι μας ειναι
Οντως στο χέρι μας
:wanker:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όπως είπε και η rose της την έπεσε στο δρόμος ένας τυπάς με καλό τρόπο.
Αποτέλεσμα?Όχι μόνο δε του κατσε , αλλά ούτε για ποτό δε πήγαν.

Εάν πάει στο δρόμο και την πέσει σε 100 γυναίκες ο μέσος άνδρας και ο Ρουβάς-Κασιδόκωστας κτλ λέγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα?
Προφανώς και όχι ,λίγη σημασία έχει το τι λες , σημασία έχει το ποιος είσαι.

Όπως και δεν είναι το ίδιο πράγμα να είσαι σε μπαρ, να πιάσεις κάποια να σε κοιτάζει,χαμογελάει κτλ και να πας να της μιλήσεις , με το να πηγαίνεις στο μετρό και να μπαίνεις μπροστά σε άγνωστες για να τις σταματήσεις για να τους πιάσεις τη κουβέντα.
Στη πρώτη περίπτωση έχεις το πράσινο φως , ενώ στη δεύτερη είσαι αγενής και εισβάλλεις στο προσωπικό χώρο του άλλου.
Στο φινάλε μπορεί να βιάζεται, έχει ραντεβού, έχει τις μαύρες τις ,δεν έχει όρεξη εκείνη τη μέρα κ.ο.κ.

I rest my case

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα δεν θα γινοταν.αφου οι γυναικες δεν γουσταρουν το σεξ οσο οι αντρες.ειναι θεμα βιολογιας

Είναι και θέμα κουλτούρας.
Εδώ πιστεύουν ότι το γαμήσι είναι χυδαία πράξη και ότι θα τις πουν πουτάνες.
Ευτηχώς δεν ζούμε στην Σαουδική Αραβία, δυστηχώς δεν ζούμε στην Ολλανδία

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είναι και θέμα κουλτούρας.
Εδώ πιστεύουν ότι το γαμήσι είναι χυδαία πράξη και ότι θα τις πουν πουτάνες.
Ευτηχώς δεν ζούμε στην Σαουδική Αραβία, δυστηχώς δεν ζούμε στην Ολλανδία
λαθος.οι γυναικες εχουν ελαχιστες ορμες λογο ορμονων

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Εμενα παντως τα τελευταια χρονια οι επιτυχιες ειναι απο το ιντερνετ και γνωριμιες απο τον κυκλο της δουλειας.
Πεσίματα στο άσχετο δεν κάνω, δεν χρειαζεται κιολας.
απο τοτε που σε χυλοπιτιασε η αλλη μπροστα στις μορταδελες στο σουπερ το κοψες  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom