Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ηδη σας είπα κάποια μέρη για καμάκι στην Αθήνα.

Εχω πλήρη κατάλογο για μέρη για καμάκι, που θα

δημοσιευτεί προσεχώς !  :dancing:

Ευγενικοί θα είστε και συγκρατημένοι.Να πειτε κάτι
πρωτότυπο και ...καμακώνετε !
Τι θα χάσετε ;

Κάτι θα βγεί, αλλά θέλει προπόνηση.
εσυ μαλλον μας δουλευεις ολους

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ε βεβαια οταν τα έλεγα εγω αυτα με έλεγε ο βαζιβουζουκος καθυστερημενο παρθένο  :headbang:

προφανως και πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας συνδέει με την άλλη για να γινει κάτι. Στο δρομο ο καθενας πάει στη δουλειά του ειναι εξαίρεση να συμβει κάτι οχι πως αποκλειεται γιατι την μοιρα στην τελική δεν την γνωριζεις κανεις μας αλλα δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτο. Έλεος

Οι άντρες δεν την πέφτουν πια, γι' αυτό το λόγο αυτοί που το κάνουν και πληρούν κάποια κριτήρια γαμάνε καλά, παίζουν χωρίς αντίπαλο

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τι ησουν ντυμενη??
Ειχαμε αποφασισει να ντυθουμε αντρες!!!
Αλλα δεν το χω κ δε μου παει καθόλου...οποτε ειχα φορεσει ενα μαυρο κολλητο παντελονι, ασπρο πουκαμισο, ασπρο γυναικειο σακακι κ μια ασπρομαυρη ριγε γραβατα και ασπρο καπελο!!!
Επισης δεν ζωγραφισα καν μουστακι, γτ δεν ηθελα να χαλασω το μακιγιαζ μου  :rolleyes:
:grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι άντρες δεν την πέφτουν πια, γι' αυτό το λόγο αυτοί που το κάνουν και πληρούν κάποια κριτήρια γαμάνε καλά, παίζουν χωρίς αντίπαλο

Μα πως να την πέσεις σε τύπισσα που δεν φαινεται δεκτική? και εκτος αυτου τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη εκεινη την περιοδο δεν ειναι μπερδεμενη στα ερωτικά της δεν έχει κολλησει με κάποιον που αυτος την παιδευει και θα γυρισει να κοιτάξει τον αγνωστο τωρα απο το δρομο

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μα πως να την πέσεις σε τύπισσα που δεν φαινεται δεκτική? και εκτος αυτου τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη εκεινη την περιοδο δεν ειναι μπερδεμενη στα ερωτικά της δεν έχει κολλησει με κάποιον που αυτος την παιδευει και θα γυρισει να κοιτάξει τον αγνωστο τωρα απο το δρομο
Αν δεν το κανεις δε θα μαθεις κ εξαλλου δεν ειναι απαραιτητο να καταληξει κ σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ειχαμε αποφασισει να ντυθουμε αντρες!!!
Αλλα δεν το χω κ δε μου παει καθόλου...οποτε ειχα φορεσει ενα μαυρο κολλητο παντελονι, ασπρο πουκαμισο, ασπρο γυναικειο σακακι κ μια ασπρομαυρη ριγε γραβατα και ασπρο καπελο!!!
Επισης δεν ζωγραφισα καν μουστακι, γτ δεν ηθελα να χαλασω το μακιγιαζ μου έχω ήδη :rolleyes:
:grin: :grin:
:thumbsup:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Μιλάω γενικά, δεν το εξειδικεύω αν η γκόμενα έχει ανταποκριθεί σε ένα βλέμμα ή όχι....Το φλέρτ-παιχνίδι είναι υπό εξαφάνιση  :priest:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
Εσύ wide rose πόσο είσαι? Αν δεν είσαι κλώνος όπως υποστηρίζουν αρκετοί. .  :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
Τι ησουν ντυμενη??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom