εσυ μαλλον μας δουλευεις ολουςΗδη σας είπα κάποια μέρη για καμάκι στην Αθήνα.
Εχω πλήρη κατάλογο για μέρη για καμάκι, που θα
δημοσιευτεί προσεχώς !
Ευγενικοί θα είστε και συγκρατημένοι.Να πειτε κάτι
πρωτότυπο και ...καμακώνετε !
Τι θα χάσετε ;
Κάτι θα βγεί, αλλά θέλει προπόνηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 476
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε βεβαια οταν τα έλεγα εγω αυτα με έλεγε ο βαζιβουζουκος καθυστερημενο παρθένο
προφανως και πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας συνδέει με την άλλη για να γινει κάτι. Στο δρομο ο καθενας πάει στη δουλειά του ειναι εξαίρεση να συμβει κάτι οχι πως αποκλειεται γιατι την μοιρα στην τελική δεν την γνωριζεις κανεις μας αλλα δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτο. Έλεος
Οι άντρες δεν την πέφτουν πια, γι' αυτό το λόγο αυτοί που το κάνουν και πληρούν κάποια κριτήρια γαμάνε καλά, παίζουν χωρίς αντίπαλο
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ειχαμε αποφασισει να ντυθουμε αντρες!!!Τι ησουν ντυμενη??
Αλλα δεν το χω κ δε μου παει καθόλου...οποτε ειχα φορεσει ενα μαυρο κολλητο παντελονι, ασπρο πουκαμισο, ασπρο γυναικειο σακακι κ μια ασπρομαυρη ριγε γραβατα και ασπρο καπελο!!!
Επισης δεν ζωγραφισα καν μουστακι, γτ δεν ηθελα να χαλασω το μακιγιαζ μου
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
28Εσύ wide rose πόσο είσαι? Αν δεν είσαι κλώνος όπως υποστηρίζουν αρκετοί. . :-
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Οι άντρες δεν την πέφτουν πια, γι' αυτό το λόγο αυτοί που το κάνουν και πληρούν κάποια κριτήρια γαμάνε καλά, παίζουν χωρίς αντίπαλο
Μα πως να την πέσεις σε τύπισσα που δεν φαινεται δεκτική? και εκτος αυτου τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη εκεινη την περιοδο δεν ειναι μπερδεμενη στα ερωτικά της δεν έχει κολλησει με κάποιον που αυτος την παιδευει και θα γυρισει να κοιτάξει τον αγνωστο τωρα απο το δρομο
Αν δεν κανω λαθος ειναι γεννημενος την δεκαετια του 70.Για πιο μπροστα αναφερεσαι δηλαδη?Δεν υπηρχε τοτε ο Αλεξ.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν δεν το κανεις δε θα μαθεις κ εξαλλου δεν ειναι απαραιτητο να καταληξει κ σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου...Μα πως να την πέσεις σε τύπισσα που δεν φαινεται δεκτική? και εκτος αυτου τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη εκεινη την περιοδο δεν ειναι μπερδεμενη στα ερωτικά της δεν έχει κολλησει με κάποιον που αυτος την παιδευει και θα γυρισει να κοιτάξει τον αγνωστο τωρα απο το δρομο
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Ειχαμε αποφασισει να ντυθουμε αντρες!!!
Αλλα δεν το χω κ δε μου παει καθόλου...οποτε ειχα φορεσει ενα μαυρο κολλητο παντελονι, ασπρο πουκαμισο, ασπρο γυναικειο σακακι κ μια ασπρομαυρη ριγε γραβατα και ασπρο καπελο!!!
Επισης δεν ζωγραφισα καν μουστακι, γτδεν ηθελα να χαλασω το μακιγιαζ μουέχω ήδη
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στη ζωη μου δεν υπηρχε!!!Αν δεν κανω λαθος ειναι γεννημενος την δεκαετια του 70.Για πιο μπροστα αναφερεσαι δηλαδη?
Ελεος ρε συ!!!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν δεν το κανεις δε θα μαθεις κ εξαλλου δεν ειναι απαραιτητο να καταληξει κ σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου...
Φαινεται απο μονο του
Τυπισα δικο σου το φταιξιμο.Πρεπει να εισαι ακριβης στις εκφρασεις σου.Ρωτα και τον δικηγορο alex να σου πει.Στη ζωη μου δεν υπηρχε!!!
Ελεος ρε συ!!!
Τυπε εχω δικιο?Επιτρεπεται να μην εκφραζεται σωστα?Αααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχχααχχα
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα πως να την πέσεις σε τύπισσα που δεν φαινεται δεκτική? και εκτος αυτου τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτη εκεινη την περιοδο δεν ειναι μπερδεμενη στα ερωτικά της δεν έχει κολλησει με κάποιον που αυτος την παιδευει και θα γυρισει να κοιτάξει τον αγνωστο τωρα απο το δρομο
Μιλάω γενικά, δεν το εξειδικεύω αν η γκόμενα έχει ανταποκριθεί σε ένα βλέμμα ή όχι....Το φλέρτ-παιχνίδι είναι υπό εξαφάνιση
Σωστος τυπε,αν και προσπαθησα να αποφυγω το λαθος μη γραφοντας το 71.Η νομικη απαντηση ειναι οτι ο Alex71 γεννηθηκε το Σεπτεμβριο του 2010 τύπε.
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Εσύ wide rose πόσο είσαι? Αν δεν είσαι κλώνος όπως υποστηρίζουν αρκετοί. . :-Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι ησουν ντυμενη??Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ;)Τυπε εχω δικιο?Επιτρεπεται να μην εκφραζεται σωστα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο Αλεξ εμφανισθηκε λιγους μηνες αργοτερα.Δεν πιστευω να φοβηθηκες τον alex τυπισα?
Ο νομικος της παρεας απαντησε νομιζω και με δικαιωσε κατα το ημισυ.Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 651
- Εμφανίσεις