Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Όλοι μπορούν φίλε. Εμένα αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια αν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτά που κάνω τώρα θα σε περνούσα για τρελό.Θέληση να έχεις κι όλα γίνονται.
Θέληση τρέλα και άπειρη καύλα για να την πέφτεις σε διαφορετικά νιαμου  :erection: :erection:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Εσυ βασικα αντι να κοιτάξεις τα δικά σου χάλια κάθεσαι και κρινεις τους άλλους.

Ποιος δινει συμβουλες βρε βλάκα? τη γνωμη μου λεω αμα δεν σ αρεσει μη διαβάζεις εσυ θα μου απαγορέψεις να γράφω τη γνωμη μου ετσι νομιζεις?

Μπαμπουινε  :2funny:

Γραφε οτι γουσταρεις και εγω  γουσταρω να σε κρινω. Γκεγκε ?  :birdman: Ποιος σου πε να μη γραφεις , γραφε οτι θες. Το θελουμε αλλωστε για να γελαμε με τις σαχλαμαρες σου  :2funny:
Τα δικα μου χαλια ποια ειναι αληθεια? Μηπως το οτι λεω οτι εισαι χαζος και παρθενος?  :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Επίσης στο Γαλλικό Ινστιτούτο !  :rockon:

στην οδό Σίνα

URL]]

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Φίλε δεν πας για να βγάλεις σοβαρή κοπέλα πας καθαρά για να  :knockinb: :knockinb: καθώς και για να ξεχαρμανιάσεις από την καθημερινότητα  :thefinge:

αστον ρε μη μιλας σοβαρα με αυτον, ειναι περιπτωση  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλό μέρος για καμάκι είναι στο αναγνωστήριο του Παν/μιου
στην Ιπποκράτους και Ακαδημίας γωνία, 2ος όροφος !  :rockon:

67714323.jpg

Αυτο μαλιστα! Ουτε τρενα ουτε στάσεις ουτε εκδοτηρια εισιτηριων  :2funny:
εχεις γνωρισει καμια πιτσιρικα απο εκει?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκες.γαματε οσες περισσοτερες γινεται χωρις πολλες διαδικασιες
απλα μην κανετε σχεσεις μαζι τους.μονο για πουτσα κανουν οι γυναικες.για τιποτα αλλο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Από την εμπειρία μου καλύτερα ένας νέος να κοιτάξει να βγάλει λεφτά παρά να βελτιωθεί στο καμάκι.Οπως λένε και οι Αμερικανοί ποτέ δε χάνεις γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.
αμα εχεις 70λεπτα για ενα καρβελι.εχεις και για να πηδηξεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό του λέω.Αντί να περιφέρεται σα μαλάκας στους δρόμους προσπαθώντας να βρει να καμακώσει να κοιτάξει να βγάλει λεφτά.Αν και άμα το έχεις μέσα σου δε σε αφήνει το πούστικο το καμάκι.
Πριν πάω στις ανατολικές χώρες και πριν γνωρίσω Σλάβες στην Ελλάδα δεν είχα ιδέα πόσες καθώς πρέπει γκόμενες το δίνουν για δωράκια 50-100 ευρώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εννοείται .

Οχι μόνο εγώ, πολλοί άλλοι !  :rockon:

Αυτο ειναι πολυ καλή φαση. Γιατι θα πας εκει θα δεις κάποια αν σ αρεσει μπορειτε να πιασετε πολυ ευκολα κουβεντα χωρις να καρφωθεις και στο τελος να την ρωτησεις αμα θα έρθει και αυριο εκει... αμα σου πει δεν θα ξαναερθω σημαινει οτι δεν πολυ ενδιαφερεται ή θελει απλα να σε αποφυγει. Με την 2-3η που θα τη δεις μπορεις να ζητησεις ενα φβ ή ενα κινητο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Πάρτε και αναγνωστήριο Αριστοτελείου.
Σύχναζω και στην Ιπποκράτους και στο ΑΠΘ ως Θεσσαλονικιός. (Δουλεύω στην Αθήνα)
Καλές και στην ιπποκράτους αλλά το ΑΠΘ υπερέχει και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Στο αναγνωστήριο τις βλέπεις μέρα και άβαφες, είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι τσάμπα.
Α, σου μένει και λίγο διάβασμα

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=216913.0;attach=598580;image[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Επίσης στο Γαλλικό Ινστιτούτο !  :rockon:

στην οδό Σίνα

https://[URL unfurl="true"]www.google.gr/maps/vt/data=U4aSnIyhBFNIJ3A8fCzUmaVIwyWq6RtIfB4QKiGq_w,gr1wXPgMzCbW-DhUgmKK4mmnl3G5_nJkJFJ7bd6Se6az4QH_fOundXJqRFwx5imTqcHHUAtGtEJGdg3HzhE_IR3CMs-39hoNevxjNUtFIfuzJMO26BQhBs9qwxEnX1x9yVIdFDXP6hRmdA[/img[/URL]]
[/quote]
Λέει τπτ εκεί μύστη?? :think: :think:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.588
Πόντοι
1.720
Σε περιπτωσεις που οδηγω και η γκομενα ειναι πεζη σε ατακα καμακιου δε γυρνανε καν να σε κοιταξουν. Ειδικα στα κλασικα κορνα-γεια σου ομορφη-τι αστερι εισαι συ-τρελανε μας-σπαστα ολα (στο τελευταιο μια γυρισε με ενα φονικο βλεμμα λες και της ειχα σκοτωσει τη μανα). Αλλα τις προαλλες εγινε κατι αστειο ηταν 3 καλουτσικα μωρα στο πεζοδρομιο και ανοιγω παραθυρο και τους φωναζω "Γεια σας μετριες!!!" Τιναχτηκαν σαν να τις χτυπησε το ρευμα και γυρισαν και οι 3 ταυτοχρονα (σαν τη παρελαση που γυρναν ολοι ταυτοχρονα προς την εξεδρα των επισημων) Αν μη τι αλλο ελιωσα στο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλό μέρος για καμάκι είναι στο αναγνωστήριο του Παν/μιου
στην Ιπποκράτους και Ακαδημίας γωνία, 2ος όροφος !  :rockon:

67714323.jpg

Πάρτε και αναγνωστήριο Αριστοτελείου.
Σύχναζω και στην Ιπποκράτους και στο ΑΠΘ ως Θεσσαλονικιός. (Δουλεύω στην Αθήνα)
Καλές και στην ιπποκράτους αλλά το ΑΠΘ υπερέχει και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Στο αναγνωστήριο τις βλέπεις μέρα και άβαφες, είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι τσάμπα.
Α, σου μένει και λίγο διάβασμα

Συνημμένα

• κατάλογος1.jpg
    κατάλογος1.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε περιπτωσεις που οδηγω και η γκομενα ειναι πεζη σε ατακα καμακιου δε γυρνανε καν να σε κοιταξουν. Ειδικα στα κλασικα κορνα-γεια σου ομορφη-τι αστερι εισαι συ-τρελανε μας-σπαστα ολα (στο τελευταιο μια γυρισε με ενα φονικο βλεμμα λες και της ειχα σκοτωσει τη μανα). Αλλα τις προαλλες εγινε κατι αστειο ηταν 3 καλουτσικα μωρα στο πεζοδρομιο και ανοιγω παραθυρο και τους φωναζω "Γεια σας μετριες!!!" Τιναχτηκαν σαν να τις χτυπησε το ρευμα και γυρισαν και οι 3 ταυτοχρονα (σαν τη παρελαση που γυρναν ολοι ταυτοχρονα προς την εξεδρα των επισημων) Αν μη τι αλλο ελιωσα στο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω μια φορά ειχα φωνάξει σε μια "μωρο μου????" και γυρισε νομιζε οτι ηταν ο γκομενος της  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom