Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
πως ανοιγεις κουβεντα στο δρομο?σε βιτρινες και στασεσ λεωφοριων?
Και στα 2 που ανέφερες. Απλώς σε στάσεις λεωφορείων ειδικά αν υπάρχει ''πολύωρη'' αναμονή είναι καλύτερα  ;) ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Το καμάκι στο δρόμο χωρίζεται σε πεζός εναντίον πεζής,
σε οδηγός αυτ/του εναντίον πεζής, σε 0δηγός αυτ/του εναντίον γυναίκας
οδηγού , και σε πεζό εναντίον γυναίκας
οδηγού .

Όλα είναι δύσκολα, αλλά αν είναι κανείς ευγενικός και
συγκρατημένος ,και με χιούμορ, το πολύ -πολύ
να μην τσιμπήσει η γκόμενα.

Εγώ έχω κάνει παλιότερα καμάκι...πεζός
εναντίον...γυναίκας
οδηγού !  Με ρώτησε που είναι ένα μπαρ , είχε και φίλες της μέσα.Την κατατόπισα
και της είπα ότι συμπτωματικά πάω και εγώ εκεί .
Πήγα , ενώ δεν είχα τέτοιο σκοπό.Της έπιασα τη κουβέντα στο μπαρ και βγήκαμε
δύο φορές μετά .Ηθελε σοβαρή σχέση, και έτσι δεν ξαναβγήκα μαζί της. :2funny: :2funny:
Ηταν ωραία καβλα πάντως ! :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ο νομος του καρμιρη?

:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δεν είναι ο νόμος του Εμίρη !  :2funny:

Emir-of-Kano-Sanusi-Family.jpg

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Από την εμπειρία μου καλύτερα ένας νέος να κοιτάξει να βγάλει λεφτά παρά να βελτιωθεί στο καμάκι.Οπως λένε και οι Αμερικανοί ποτέ δε χάνεις γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.

Αν βγάζεις λεφτά με σκοπό να πηδήξεις γίνεσαι provider ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Από καμάκι στο δρόμο στην Ελλάδα είχα μικτά αποτελέσματα.Το κυρίως πρόβλημα είναι οτι οι γκόμενες φρουρούνται οπότε σε μερικές περιπτώσεις έλαβα απειλητικά τηλεφωνήματα,μηνύματα κτλ από γκόμενους,συζύγους κτλ.Γενικά οι Ελληνες ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες.
Ανατολική Ευρώπη είναι πανεύκολο να κάνεις καμάκι στο δρόμο.Γερμανία όχι τόσο πολύ.Πάντως τελευταία όταν επισκέπτομαι Ελλάδα το κάρφωμα με τα μάτια από τις γκόμενες πέφτει σύννεφο έχουν λυσάξει για σπόνσορες.
εχει πεσει πεινα τυπε.για ενα καρβελι θα το δινουν πλεον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδιά να πω καταρχήν ότι ειμαι 22 γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία.Ασχολούμαι με το πέσιμο(δεν εννοώ καφρίλες του στυλ τι μωρό είσαι εσυ κλπ.) εδώ και πολύ καιρό.Μέχρι τωρα εστίαζα την προσοχή μου σε bar,club,cafe κλπ. αλλά κατάλαβα ότι αγνοώ κοπέλες στο φοιτητικό campus,στα εμπορικά κέντρα,στην αγορά,σε πεζόδρομους κλπ.Θεωρώ ότι είναι κάπως πιο εύκολο γιατί δεν υπάρχει δυνατή μουσική,βρίσκεις γυναίκες που είναι μόνες τους χωρίς να προσπαθούν οι φίλες τους να σου τις παρουν με το ζόρι ενώ αυτές θέλουν να σου μιλήσουν(όσοι το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν το σπάσιμο :grin:).Επιπλέον το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παντού και πάντα χωρίς να χρειάζεται να ερθει το βράδυ για να βγεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι είναι ακραίο για τη χώρα μας(θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους κι οι γυναίκες του site).Πιστεύετε ότι είναι κατι τρελό,κάτι γαμάτο;Αυτοί που το κάνουν έχουν τρελά @@ ή είναι ηλίθιοι;

Πείτε τη γνώμη σας ελεύθερα :sunglasses:

Να περνάτε καλά :grin:

Ενα πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οτι τα μαγαζιά είναι πολύ χάλια για καμάκι(ακόμα και οι καφετέριες).Εξαίρεση τα μπουζούκια και τα ελληνάδικα.Βασικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι κάθονται και δεν υπάρχουν κλασσικά κλαμπ,ντίσκο.Και το προσωπικό στα μαγαζιά δε γουστάρει τους πέφτουλες γιατί χαλάνε η φήμη του μαγαζιού.Οπότε τα κάνουν όλα δύσκολα.
Η αλήθεια είναι οτι και στη Γερμανία που βλέπω τα πιο πολλά μαγαζιά είναι χάλια για καμάκι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γραφε οτι γουσταρεις και εγω  γουσταρω να σε κρινω. Γκεγκε ?  :birdman: Ποιος σου πε να μη γραφεις , γραφε οτι θες. Το θελουμε αλλωστε για να γελαμε με τις σαχλαμαρες σου  :2funny:
Τα δικα μου χαλια ποια ειναι αληθεια? Μηπως το οτι λεω οτι εισαι χαζος και παρθενος?  :think:

Βασικά εσυ γουστάρεις να ζαλιζεις κοσμο αυτο εχω καταλαβει.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
σφυριχτρα καλα τους ειδα και αυτους που μπορουν τι γυναικες βγάζουν. Τρελές ολες δεν σταυρωνουν με μια οποτε γιατι να τους ζηλεψω? οως υπονοεις με τα γραφομενα σου.
Φίλε δεν πας για να βγάλεις σοβαρή κοπέλα πας καθαρά για να  :knockinb: :knockinb: καθώς και για να ξεχαρμανιάσεις από την καθημερινότητα  :thefinge:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από την εμπειρία μου καλύτερα ένας νέος να κοιτάξει να βγάλει λεφτά παρά να βελτιωθεί στο καμάκι.Οπως λένε και οι Αμερικανοί ποτέ δε χάνεις γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

:thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Καλό μέρος για καμάκι είναι στο αναγνωστήριο του Παν/μιου