Φαντάσου τι κόμπλεξ κουβαλάει η συγκεκριμένη που άκουσε μισθό 2600 και της φάνηκαν λίγα...Και μουνάρα να είναι η άλλη με κάτι τέτοια κόβω λάσπη...Οι περισσότερες ζούνε εκτός πραγματικότητας. Όλες δηλώνουν υπέρ της ισότητας των 2 φύλλων κλπ, αλλά μόλις έρθει η ώρα του λογαριασμού απαιτούν από τον άνδρα. Τα λόγια τους δηλαδή δε συμβαδίζουν με τις πράξεις τους. Τις προάλλες βγήκα με 2 διαφορετικές, τις πήγα παραλία, δηλαδή τις πήρα από το σπίτι πλήρωσα βενζίνες, διόδια, ξαπλώστρες...πήραμε εκεί κάτι φαγητά κάτι ποτά, μόλις ήρθε η ώρα του λογαριασμού και αφού είχε προηγηθεί συζήτηση περί ισότητας κλπ...λέω κι εγώ το αυτονόητο, να πληρώσουμε μισά μισά... Η πρώτη δεν είπε κάτι εκείνη τη στιγμή αλλά μετά κατάλαβα από τη συμπεριφορά της ότι είχε στραβώσει γι αυτό. Η δεύτερη πιο ξηγημένη το έπαιξε υπεράνω και τα πλήρωσε όλα αυτή....αλλά μου κράταγε μούτρα στο γυρισμό και όταν τη ρώτησα μου το πέταξε. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει...οι γυναίκες που απαιτούσαν να τα πληρώνει όλα ο άντρας ασχολούνταν με το σπίτι και μαγείρευαν, σήμερα αμά ρωτήσεις 10 γυναίκες 30άρες αν μαγειρεύουν, οι 8 θα σου πουν ότι δεν έχουν σχέση με το μαγείρεμα.