Νέα

Γυναίκες με στόχο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ γελάω με αυτές όταν τις τυλίγει κάποιος καμηλογάμης βεδουίνος από αυτούς και την κάνει γυναίκα του. Μετά δεν την αφήνει να πάει ούτε για κατούρημα μόνη της. Και οι ημέρες τις γίνονται εφιάλτης.Για κινητό δεν συζητάμε. Το βλέπουν μόνο στον ύπνο τους. Όσες από αυτές καταφέρουν να το σκάσουν χωρίς τα παιδιά τους φυσικά. Μόλις φτάσουν Ελλάδα πάνε σε κάτι μεσημεράδικα τύπου Σκατιάνα Κοκαίδου και λένε τον πόνο τους. Δηλαδή πόσο βάναυσος ήταν ο καμηλιέρης που δεν τις καταλάβαινε, τις έδερνε και τις κρατούσε κλειδωμένες. Είχα δει κάτι τέτοιες κουκουλωμένες σε χρυσοχοεία στο Ντουμπάι και τις τραβολογούσε σαν κατσίκες ο Άραβας. Εμ, τι περίμενες κυρά μου; Νόμιζες πως ήταν ο Κωστάκης που του τα φοράς, το παίζεις μαντάμ Σουσού και στα σκάει.
Πρεπει ολοι να κατανοησουν πως η αξια των γυναικειων προνομιων ανα κρατος υποκειται σε τρομερες διακυμανσεις, οπως οι τιμες ολων των υπολοιπων "προιοντων"

Πχ βενζινη Ελλαδα 2 ευρω, σε αραβικες χωρες 0.20

Ετσι και το μουνι, μπορει Ελλαδα πχ το μουνι να υπερκοστολογειται με Α ποσο, αλλα μερικες χωρες παραπερα η αξια του βυθιζεται στα ταρταρα

Παγκοσμιος νομος. Προσφορα, ζητηση και εγχωριοι κανονες, ηθη και εθιμα

Ελλαδα μπορει το μουνι να θεωρειται κατι ακριβο, αλλα σε πολλες χωρες ειναι ενα εντελως ευτελες και παρωχημενο "προιον/εμπορευμα"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.034
Πόντοι
3.656
Εγώ γελάω με αυτές όταν τις τυλίγει κάποιος καμηλογάμης βεδουίνος από αυτούς και την κάνει γυναίκα του. Μετά δεν την αφήνει να πάει ούτε για κατούρημα μόνη της. Και οι ονειρεμένες σπονσορο ημέρες της γίνονται εφιάλτης.Για κινητό δεν συζητάμε. Το βλέπουν μόνο στον ύπνο τους. Όσες από αυτές καταφέρουν να το σκάσουν χωρίς τα παιδιά τους φυσικά. Μόλις φτάσουν Ελλάδα πάνε σε κάτι μεσημεράδικα τύπου Σκατιάνα Κοκαίδου και λένε τον πόνο τους. Δηλαδή πόσο βάναυσος ήταν ο καμηλιέρης που δεν τις καταλάβαινε, τις έδερνε και τις κρατούσε κλειδωμένες. Είχα δει κάτι τέτοιες κουκουλωμένες σε χρυσοχοεία στο Ντουμπάι και τις τραβολογούσε σαν κατσίκες ο Άραβας. Εμ, τι περίμενες κυρά μου; Νόμιζες πως ήταν ο Κωστάκης που του τα φοράς, το παίζεις μαντάμ Σουσού και στα σκάει.
Τι θες να πεις τύπε ότι στην Ελλάδα είμαστε παντοφλάκιδες και καληνυχτάκιδες? :confused:

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
407
Πόντοι
21
Όλα ξεκινούν από το πως αντιμετωπίζουν τα δύο φύλα το σεξ, εκτός βέβαια από πράξη διαιώνισης του είδους. Κι ενώ για τον άντρα το σεξ είναι μέσο απόλαυσης και ευχαρίστησης για τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Γι' αυτές το σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο, είναι μέσο οικονομικής ευμάρειας, κοινωνικής κι επαγγελματικής ανέλιξης, ακόμα και κυριαρχίας (αν αυτό είναι εφικτό, που τις περισσότερες φορές είναι) στο αντίθετο φύλο κι επιβολής των ¨θέλω¨ τους. Όσο πιο έξυπνη είναι μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερα οφέλη έχει από το σεξ κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στις μέρες μας αλλά από τότε που υπάρχει το ανθρώπινο είδος. Απλά στις μέρες μας δε γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί ή να τηρηθούν τα όποια προσχήματα.
Δεν είναι τυχαία ούτε υπερβολική άλλωστε η παροιμία ¨Τρίχα από μουνί σέρνει καράβι και το μουνί το στόλο¨...!!!
Γι' αυτό λοιπόν γαμάτε όσο περισσότερο μπορείτε και πληρώνετε όσο λιγότερα γίνεται...:wink:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πρόσφατη ανάρτηση από άγνωστο μέλος από γκρουπ στο F/B

Δεν είναι δικη μου περίπτωση, μου άρεσε ο τρόπος που απαντούσε ο τύπος και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Καλημέρα σε όλους. Σκεφτόμουν καιρό να γράψω κάποιο από τα stories μου αλλά τελικά η επικαιρότητα με πρόλαβε και γράφω ένα χτεσινό.

Εδώ και κάποιες μέρες μιλάω με μια κοπέλα από γνωστό app όπου και κανονίζουμε να βγούμε. Εγώ 40 , αυτή 32 πολύ όμορφη, απολύτως του γούστου μου, ιδανικο match σκέφτηκα.

Είμαστε λοιπόν έξω. Έχουμε βγει για καφέ και είμαστε στο δείπνο. Γενικά λέγαμε διάφορα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μας και περνούσε ευχάριστα η βραδια. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση και την ρώτησα πώς μια τόσο όμορφη κοπέλα έχει ανάγκη να καταφύγει σε αυτές τις εφαρμογές.

Μου απάντησε ότι πλέον έχει κουραστεί να εργάζεται και ψάχνει έναν άνθρωπο να αποκατασταθεί, και στον κύκλο της δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος με τα κριτήρια που θέλει .

Λέω ναι ξέρεις το ένα δεν φέρνει το άλλο. Η δουλειά σου δουλειά σου, γιατί εκτός από την σύνταξη σου θα είσαι οικονομικά ανεξάρτητη. Δεν θα έχεις κανέναν ανάγκη. Μου απαντα αυτά ενδιαφέρουν τους φτωχούς και γελάει .. .

Σταμάταω την κουβέντα γιατί ξέρω που θα καταλήξει. Λέμε διάφορα άλλα. Σαν παρέα ήταν ευχάριστη οπότε πέρναγε όμορφα ο χρόνος. Προς στο τέλος μου λέει. Να σε ρωτήσω κάτι αδιάκριτο? Της λέω αν είναι αδιάκριτο δεν ξέρω αν θα απαντήσω αλλά ρωτά... Μου λέει στην δουλειά σου πόσα βγάζεις,? Γιατί βλέπω όμορφα ρούχα, ωραίο αμάξι και το είχα απορία. Της λέω 2.600 και στο τέλος του έτους 4 μπόνους. Και μου απαντάει "ααα λίγα βγάζεις" χωρίς να γελάει χωρίς τίποτα... Το πήρα στην πλάκα και της λέω ναι το ξέρω αλλά μου αρέσει το περιβάλλον εργασίας και μου απαντά με μια θρασύτητα "Άκου για να μην χάνουμε τον χρόνο μας". Εγώ ψάχνω να βρω έναν ο οποίος θα εξακολουθεί να μου προσφέρει την ζωή που ζω και να σταματήσω να δουλεύω." . Την ρωτάω "εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα ποσσ βγάζεις γιατί βλέπω Ντουμπάι Παρίσι νέα Υόρκη κλπ". Μου λέει "ακριβώς αυτό. Πώς νομίζεις ότι πήγα σε όλα αυτά τα μέρη? " Αφού πλέον έχω καταλάβει ότι το ραντεβού πήγε στον Καιάδα της λέω." Σε 10 χρόνια που θα είσαι 40 και δεν θα είσαι με τίποτα όπως είσαι τώρα, να δω αν θα πηγαίνεις μέχρι την Πάτρα. Αλλά εκεί μπορεί να πας γιατί ψάχνουν βασιλιά κάθε Φλεβαρη". Δεν γέλασε.

Αμοιβαίο προφανώς το ΤΥΝ για τους ευνοητους λόγους.

ΥΓ. Φωνάζω να πληρώσουμε το τραπέζι. Της λέω τα δικά σου είναι 70 ευρώ και τα δικά μου 45. Μου λέει τι? Θα πληρώσω? Λέω Ε ναι. Πλήρωσα τον καφέ και ξεχρεωσα. Εσύ ήθελες να πάμε για φαγητό. Κανονικά όλο το τραπεζι έπρεπε να πληρώσεις αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις δυσκολίες". Και μου λέει "καλά δεν ντρέπεσαι? Τόσα λεφτά βγάζεις.., άσε που οι γυναίκες δεν πληρώνουν στα ραντεβού." έκλαψα από τα γέλια. Της είπα φύγε και θα δω τι θα κάνω.... Έφυγε (ούτε καληνύχτα δεν είπε) πήρα ένα ποτό και γελαγα με αυτό που μου είπε..

Ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που ειδαν την φάση.... Και μου λέει ο φίλος αδελφέ εγώ θα την έβαζα να πλυνει τα πιάτα... Γέλασα πιο πολύ, γνωριστήκαμε με τα παιδιά και πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Γιώργο και Μαρία να είστε καλά.
Και μετα βλεπεις το παρακατω βιντεο, οπου εργαζομενα κοριτσια, οι περισσοτερες με 3-4 παιδια στα 30 τους, με το χαμογελο μεχρι τα αυτια, συντηρουν οικογενειες με μισθους 100-200 ευρω το μηνα και θεωρουν ιδανικο αν ειχανε μισθους 220 ευρω

Απο την μια ενα αγενες ρεμαλι 32 χρονων, ανεργο, αγαμο και ακαρπο που προσβαλλει καποιον που βγαζει 2600 ευρω ενω δεν εχει σκοπο να δουλεψει η ιδια και απο την αλλη σκληρα εργαζομενες χαμογελαστες και ταπεινες κοπελες με 2-3 παιδια που συντηρουνε τα σπιτια μονες τους με ελαχιστους μισθους

Αναρωτιεσαι τι πηγε τοσο στραβα με τις γυναικες στη δυση...

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Όλα ξεκινούν από το πως αντιμετωπίζουν τα δύο φύλα το σεξ, εκτός βέβαια από πράξη διαιώνισης του είδους. Κι ενώ για τον άντρα το σεξ είναι μέσο απόλαυσης και ευχαρίστησης για τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Γι' αυτές το σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο, είναι μέσο οικονομικής ευμάρειας, κοινωνικής κι επαγγελματικής ανέλιξης, ακόμα και κυριαρχίας (αν αυτό είναι εφικτό, που τις περισσότερες φορές είναι) στο αντίθετο φύλο κι επιβολής των ¨θέλω¨ τους. Όσο πιο έξυπνη είναι μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερα οφέλη έχει από το σεξ κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στις μέρες μας αλλά από τότε που υπάρχει το ανθρώπινο είδος. Απλά στις μέρες μας δε γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί ή να τηρηθούν τα όποια προσχήματα.
Δεν είναι τυχαία ούτε υπερβολική άλλωστε η παροιμία ¨Τρίχα από μουνί σέρνει καράβι και το μουνί το στόλο¨...!!!
Γι' αυτό λοιπόν γαμάτε όσο περισσότερο μπορείτε και πληρώνετε όσο λιγότερα γίνεται...:wink:
Κάθεμια τους είναι μια τεράστια τάνα

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Εγώ γελάω με αυτές όταν τις τυλίγει κάποιος καμηλογάμης βεδουίνος από αυτούς και την κάνει γυναίκα του. Μετά δεν την αφήνει να πάει ούτε για κατούρημα μόνη της. Και οι ονειρεμένες σπονσορο ημέρες της γίνονται εφιάλτης.Για κινητό δεν συζητάμε. Το βλέπουν μόνο στον ύπνο τους. Όσες από αυτές καταφέρουν να το σκάσουν χωρίς τα παιδιά τους φυσικά. Μόλις φτάσουν Ελλάδα πάνε σε κάτι μεσημεράδικα τύπου Σκατιάνα Κοκαίδου και λένε τον πόνο τους. Δηλαδή πόσο βάναυσος ήταν ο καμηλιέρης που δεν τις καταλάβαινε, τις έδερνε και τις κρατούσε κλειδωμένες. Είχα δει κάτι τέτοιες κουκουλωμένες σε χρυσοχοεία στο Ντουμπάι και τις τραβολογούσε σαν κατσίκες ο Άραβας. Εμ, τι περίμενες κυρά μου; Νόμιζες πως ήταν ο Κωστάκης που του τα φοράς, το παίζεις μαντάμ Σουσού και στα σκάει.
Καλά τις κάνουν. Να μάθουν να εκτιμούν κάποια πράγματα. Για να έρθουν στα ίσια τους. Αλλά είναι αργά πλέον.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Η απαντηση σ αυτες τις περιπτωσεις μαγκες μου ειναι η εξης :
"Αν ειχα τοσα λεφτα, εσενα θα πηδαγα νομιζεις..."
Οποτε τη βαζεις και στη θεση της!
Τέλειος. Υποκλίνομαι

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Πρόσφατη ανάρτηση από άγνωστο μέλος από γκρουπ στο F/B

Δεν είναι δικη μου περίπτωση, μου άρεσε ο τρόπος που απαντούσε ο τύπος και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Καλημέρα σε όλους. Σκεφτόμουν καιρό να γράψω κάποιο από τα stories μου αλλά τελικά η επικαιρότητα με πρόλαβε και γράφω ένα χτεσινό.

Εδώ και κάποιες μέρες μιλάω με μια κοπέλα από γνωστό app όπου και κανονίζουμε να βγούμε. Εγώ 40 , αυτή 32 πολύ όμορφη, απολύτως του γούστου μου, ιδανικο match σκέφτηκα.

Είμαστε λοιπόν έξω. Έχουμε βγει για καφέ και είμαστε στο δείπνο. Γενικά λέγαμε διάφορα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μας και περνούσε ευχάριστα η βραδια. Μου έκανε λοιπόν εντύπωση και την ρώτησα πώς μια τόσο όμορφη κοπέλα έχει ανάγκη να καταφύγει σε αυτές τις εφαρμογές.

Μου απάντησε ότι πλέον έχει κουραστεί να εργάζεται και ψάχνει έναν άνθρωπο να αποκατασταθεί, και στον κύκλο της δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος με τα κριτήρια που θέλει .

Λέω ναι ξέρεις το ένα δεν φέρνει το άλλο. Η δουλειά σου δουλειά σου, γιατί εκτός από την σύνταξη σου θα είσαι οικονομικά ανεξάρτητη. Δεν θα έχεις κανέναν ανάγκη. Μου απαντα αυτά ενδιαφέρουν τους φτωχούς και γελάει .. .

Σταμάταω την κουβέντα γιατί ξέρω που θα καταλήξει. Λέμε διάφορα άλλα. Σαν παρέα ήταν ευχάριστη οπότε πέρναγε όμορφα ο χρόνος. Προς στο τέλος μου λέει. Να σε ρωτήσω κάτι αδιάκριτο? Της λέω αν είναι αδιάκριτο δεν ξέρω αν θα απαντήσω αλλά ρωτά... Μου λέει στην δουλειά σου πόσα βγάζεις,? Γιατί βλέπω όμορφα ρούχα, ωραίο αμάξι και το είχα απορία. Της λέω 2.600 και στο τέλος του έτους 4 μπόνους. Και μου απαντάει "ααα λίγα βγάζεις" χωρίς να γελάει χωρίς τίποτα... Το πήρα στην πλάκα και της λέω ναι το ξέρω αλλά μου αρέσει το περιβάλλον εργασίας και μου απαντά με μια θρασύτητα "Άκου για να μην χάνουμε τον χρόνο μας". Εγώ ψάχνω να βρω έναν ο οποίος θα εξακολουθεί να μου προσφέρει την ζωή που ζω και να σταματήσω να δουλεύω." . Την ρωτάω "εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα ποσσ βγάζεις γιατί βλέπω Ντουμπάι Παρίσι νέα Υόρκη κλπ". Μου λέει "ακριβώς αυτό. Πώς νομίζεις ότι πήγα σε όλα αυτά τα μέρη? " Αφού πλέον έχω καταλάβει ότι το ραντεβού πήγε στον Καιάδα της λέω." Σε 10 χρόνια που θα είσαι 40 και δεν θα είσαι με τίποτα όπως είσαι τώρα, να δω αν θα πηγαίνεις μέχρι την Πάτρα. Αλλά εκεί μπορεί να πας γιατί ψάχνουν βασιλιά κάθε Φλεβαρη". Δεν γέλασε.

Αμοιβαίο προφανώς το ΤΥΝ για τους ευνοητους λόγους.

ΥΓ. Φωνάζω να πληρώσουμε το τραπέζι. Της λέω τα δικά σου είναι 70 ευρώ και τα δικά μου 45. Μου λέει τι? Θα πληρώσω? Λέω Ε ναι. Πλήρωσα τον καφέ και ξεχρεωσα. Εσύ ήθελες να πάμε για φαγητό. Κανονικά όλο το τραπεζι έπρεπε να πληρώσεις αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις δυσκολίες". Και μου λέει "καλά δεν ντρέπεσαι? Τόσα λεφτά βγάζεις.., άσε που οι γυναίκες δεν πληρώνουν στα ραντεβού." έκλαψα από τα γέλια. Της είπα φύγε και θα δω τι θα κάνω.... Έφυγε (ούτε καληνύχτα δεν είπε) πήρα ένα ποτό και γελαγα με αυτό που μου είπε..

Ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που ειδαν την φάση.... Και μου λέει ο φίλος αδελφέ εγώ θα την έβαζα να πλυνει τα πιάτα... Γέλασα πιο πολύ, γνωριστήκαμε με τα παιδιά και πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Γιώργο και Μαρία να είστε καλά.
ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Τα καλύτερα ραντεβού είναι αυτά..

τρως πίνεις στα καλύτερα εστιατόρια παραγγέλνεις και γλυκό και καφέ στο τέλος

και λίγο πριν τον λογαριασμό λες με συγχωρείς πάνω λίγο στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου και την κάνεις από την πίσω πόρτα

βγήκαν τα έξοδα της ημέρας και όλα κομπλέ
Ξέρω ότι έχεις αφίσα του Δημητράκη στο δωμάτιο σου...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Το ρεσουμε της υποθεσης ειναι πως μια εν δυναμει ανεργη γκομενα θεωρησε τα 2600 καθαρα + 4 bonus ως ανεπαρκες εισοδημα, στη χωρα που ο μισος κοσμος αμοιβεται με λιγοτερα απο 850 ευρω. Δηλαδη ο μπαμπας της, οι θειοι της, τα αδερφια της, τα ξαδερφια της, οι πρωην της, οι συμμαθητες της, οι γειτονες της, οι αντρες των φιλων της, κλπ οι μισοι απο τους παραπανω βγαζουν λιγοτερα απο 850 ευρω (ο επισημος διαμεσος μισθος της χωρας) αλλα για καποιον λογο αυτη πιστευει πως δικαιουται περισσοτερα.

Της φανηκαν λιγα τα 2600 καθαρα που σημαινουν 2600 * 14 = 36400 συν 4000 μπονους = 40400 καθαρα, που σημαινει μεικτα περιπου 57000 ευρω ετησιως, που σημαινει μεικτα 4750 ευρω το μηνα η 237.50 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!

Γκομενα ανεργη, θεωρησε 237.50 την ημερα ως λιγα!!!

Οταν γυναικες πανεμορφες απο ολον τον πλανητη, αντικειμενικα 10ρια, πηδιουνται απο κωλο για πολυ λιγοτερα την ημερα. Οταν χιλιαδες πωλητριες 8ρια και 9ρια δουλευουν ολη μερα για 30 ευρω μεικτα, της φανηκαν λιγα τα 30 ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ που βγαζει ο τυπος

Θεωρει αμελητεο πως απο τα 4750 των μεικτων, σημαντικο ποσο παει σε φορους για να απολαμβανει η αφεντια της κρατικα προνομια (ενδεχομενως ΚΕΑ συντομως), θεωρει αμελητεο πως απο τα 4750 σημαντικο ποσο πηγαινει για την ασφαλιση του τυπου, καθως και της εν δυναμει συζυγου του και των παιδιων του ως προστατευομενα μελη, αλλα και ως εν δυναμει συνταξη για την μελουσα γυναικα του, οταν αυτος αποδημησει δεκαετιες αργοτερα.

Και τελος θεωρει λιγα τα 3360 ΚΑΘΑΡΑ (γιατι τοσα βγαινουν για 14 μισθους των 2600 συν 4Κ μπονους) μια γκομενα ανεργη, στην Ελλαδα του 2023!!!

Οταν φωναζουμε πως βλεπουν τα παντα γυρω τους ως 4αρια και την αφεντια τους ως 10ρια, γινομαστε κακοι

Ευτυχως ο τοιχος ειναι αμειλικτος και ο καθενας στο τελος παιρνει αυτο που του αξιζει. Καποιες θα παρουν εναν τιμιο και εργατικο αντρα που θα τις ακουμπαει στο σπιτι καθε μηνα 3360 και θα πουν και ευχαριστω και καποιες θα παρουν 2 γατες και θα περιμενουν τελη του μηνα για το ΚΕΑ για να παρουν γατοτροφη...
Ρε μη μασάτε στις "ιστορίες" κάθε φιδέμπορα μικροτσούτουνου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Φαντάζεσαι έκπληξη στα σόγια τους;
Από εκεί που λέγανε :"Δόξα τω Θεώ ,τακτοποιήθηκε η τάδε"...τώρα θα λένε:"Βοηθα Παναγια,μήπως και γλυτώσει το καημένο από την Αραπιά"...βρε ουσττττττττττ!!!

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν έχω καταλάβει καν πως λειτουργούν αυτές οι μαλακίες(τα app)
Πληρώνεις κάποια συνδρομή;
Δοκίμασα να γραφτώ κάποτε σε κάποιο app αλλά μου ζηταγε συνδρομή από ένα σημείο και μετά και έτσι ξενέρωσα και είπα αντε γεια που θα πληρώσω για να με φέρεις σε επαφή με κόσμο
Ελεος δλδ αν είναι έτσι
Δηλαδή να σου δώσουν το app τσάμπα, για την ψυχή της μάνας τους τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαντάζεσαι έκπληξη στα σόγια τους;
Από εκεί που λέγανε :"Δόξα τω Θεώ ,τακτοποιήθηκε η τάδε"...τώρα θα λένε:"Βοηθα Παναγια,μήπως και γλυτώσει το καημένο από την Αραπιά"...βρε ουσττττττττττ!!!
Καλώς ήρθατε στο 1980

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Φ
Και μετα βλεπεις το παρακατω βιντεο, οπου εργαζομενα κοριτσια, οι περισσοτερες με 3-4 παιδια στα 30 τους, με το χαμογελο μεχρι τα αυτια, συντηρουν οικογενειες με μισθους 100-200 ευρω το μηνα και θεωρουν ιδανικο αν ειχανε μισθους 220 ευρω

Απο την μια ενα αγενες ρεμαλι 32 χρονων, ανεργο, αγαμο και ακαρπο που προσβαλλει καποιον που βγαζει 2600 ευρω ενω δεν εχει σκοπο να δουλεψει η ιδια και απο την αλλη σκληρα εργαζομενες χαμογελαστες και ταπεινες κοπελες με 2-3 παιδια που συντηρουνε τα σπιτια μονες τους με ελαχιστους μισθους

Αναρωτιεσαι τι πηγε τοσο στραβα με τις γυναικες στη δυση...

Φιλιπ-πινέζες τύπε;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δηλαδή να σου δώσουν το app τσάμπα, για την ψυχή της μάνας τους τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλώς ήρθατε στο 1980
Οχι ρε τυπαρα μου αλλα να πληρωσω για να ερθω σε επαφη με κοσμο;:confused:
Το fb γιατι ειναι τσαμπα;
Σου εγγυωνται επιτυχια μηπως;
Θα σου μιλησω ειλικρινα.
Για να γαμησω δε με ενοχλει να πληρωσω γιατι λαμβανω αμεσα μια μη δεδομενη υπηρεσια.Η αλλη δηλαδη ενω δεν εχουμε πει ουτε γεια δεχεται την πουτσα μου στο στομα και το μουνι της μεχρι να χυσω.Σαφως και δικαιουται αμοιβης...
Το αλλο να πληρωνω "μεσιτεια" για να βρω "match"και να βγω ραντεβου ε ειναι too much...
Το κανω και δωρεαν thanks

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Οχι ρε τυπαρα μου αλλα να πληρωσω για να ερθω σε επαφη με κοσμο;:confused:
Το fb γιατι ειναι τσαμπα;
Σου εγγυωνται επιτυχια μηπως;
Θα σου μιλησω ειλικρινα.
Για να γαμησω δε με ενοχλει να πληρωσω γιατι λαμβανω αμεσα μια μη δεδομενη υπηρεσια.Η αλλη δηλαδη ενω δεν εχουμε πει ουτε γεια δεχεται την πουτσα μου στο στομα και το μουνι της μεχρι να χυσω.Σαφως και δικαιουται αμοιβης...
Το αλλο να πληρωνω "μεσιτεια" για να βρω "match"και να βγω ραντεβου ε ειναι too much...
Το κανω και δωρεαν thanks
Εδώ άλλοι πληρώνουν τα γραφεία συνοικεσίων, τα app μας πειραξαν;
Αν μπορείς να βρεις και μόνος σου, τι το συζητάμε τύπε μου;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εδώ άλλοι πληρώνουν τα γραφεία συνοικεσίων, τα app μας πειραξαν;
Αν μπορείς να βρεις και μόνος σου, τι το συζητάμε τύπε μου;
Το συζηταμε γιατι ακουω δεξια ακουω αριστερα βλεπω μεχρι και σε ταινιες οτι τα app γνωριμιων ειναι ιδαιτερα δημοφιλη οποτε λεω δε μπορει...κατι θα καταλαβα λαθος.
Ισως ειναι τσαμπα
Ισως τα πληρωνουν σπονσορες οπως πχ στο youtube που ως τωρα τουλαχιστο ειναι τσαμπα.
Τα γραφεια συνοικεσιων πραγματι τα πληρωνουν καποιοι αλλα ποσο συχνα γινεται αυτο και μαλιστα απο νεα παιδια;
Αιντε αιντε...
Προβληματικη νεολαια.
Δινεις φραγκα για να πεις ενα γεια σε ενα ηλεκτρονικο προφιλ που μπορει στην πραγματικοτητα να σου βγει οτι να ναι.
Οπως στο παραδειγμα του νηματος.
Ο ΤΥΠΟΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ APP.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ:
Σαν να λεει καλα εγω που δεν αξιζω,αλλα εσυ που εισαι γκομεναρα ψαχνεσαι με το app των οσων μειονεκτουν;
Ε καλα του απαντησε η τυπισσα του βλακα.
Τον αδειασε με τον τροπο της γιατι δε ξερει να φερεται σε ραντεβου.
Αν ηξερε δε θα χρειαζοταν το app.
Αυτος εψαχνε κοπελα επειδη δε πορει χωρις app γιατι ειναι ενας βλακας και μισος κι αυτη χορηγο γιατι βαρεθηκε τους μετριους που σε αφθονια μπορει να εχει με ενα κουνημα του δακτυλου της.
Μεγαλη διαφορα,κλασεις πιο πανω η γυναικα.
Αυτος επαιζε σε Γ εθνικη κι εκεινη στο Champion s League.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Το συζηταμε γιατι ακουω δεξια ακουω αριστερα βλεπω μεχρι και σε ταινιες οτι τα app γνωριμιων ειναι ιδαιτερα δημοφιλη οποτε λεω δε μπορει...κατι θα καταλαβα λαθος.
Ισως ειναι τσαμπα
Ισως τα πληρωνουν σπονσορες οπως πχ στο youtube που ως τωρα τουλαχιστο ειναι τσαμπα.
Τα γραφεια συνοικεσιων πραγματι τα πληρωνουν καποιοι αλλα ποσο συχνα γινεται αυτο και μαλιστα απο νεα παιδια;
Αιντε αιντε...
Προβληματικη νεολαια.
Δινεις φραγκα για να πεις ενα γεια σε ενα ηλεκτρονικο προφιλ που μπορει στην πραγματικοτητα να σου βγει οτι να ναι.
Οπως στο παραδειγμα του νηματος.
Ο ΤΥΠΟΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ APP.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ:
Σαν να λεει καλα εγω που δεν αξιζω,αλλα εσυ που εισαι γκομεναρα ψαχνεσαι με το app των οσων μειονεκτουν;
Ε καλα του απαντησε η τυπισσα του βλακα.
Τον αδειασε με τον τροπο της γιατι δε ξερει να φερεται σε ραντεβου.
Αν ηξερε δε θα χρειαζοταν το app.
Αυτος εψαχνε κοπελα επειδη δε πορει χωρις app γιατι ειναι ενας βλακας και μισος κι αυτη χορηγο γιατι βαρεθηκε τους μετριους που σε αφθονια μπορει να εχει με ενα κουνημα του δακτυλου της.
Μεγαλη διαφορα,κλασεις πιο πανω η γυναικα.
Αυτος επαιζε σε Γ εθνικη κι εκεινη στο Champion s League.
Τον απαξίωσες εντελώς :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom