Εσύ δηλαδή νομίζεις ότι δεν έχουν; Και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν.
Αν προσέξεις όλες τις κακές κριτικές είναι του τύπου "δεν είχε όρεξη, δε συμμετείχε, βαριόταν, με κοίταζε λες και ένιωθε αηδία για μένα, καμία επαφή". Αυτό είναι το πρόβλημα ,ο άντρας θέλει να νιώθει επιθυμητός, θέλει να κυνηγά το θήραμά του, θέλει να κατακτά. Η πορνεία είναι υποκατάστατο.
Αυτό ακριβώς!
Είναι στη φύση μας να νιώθουμε 'κυνηγοί' (κι ας είναι απλά μια ψευαίσθηση πάντα), είναι αυτή η ανάγκη της κατάκτησης ρε γαμώτο. Το γαμήσι είναι άλλη ιστορία, δεν κυνηγάς πάντα με αποκλειστικό σκοπό το γαμήσι. Είναι κι άλλα πράγματα στη μέση.
Γι αυτό είμαι υπέρ του διαχωρισμού αυτών των δύο, έχω πάψει εδώ και καιρό να επιδιώκω την κάλυψη των σεξουαλικών ορμών μου από μια που θα πιάσω γκόμενα, καθώς δεν θέλω να χω κοντά μου κάποια που δεν αποδέχομαι μόνο και μόνο επειδή μου προσφέρει σεξ.
Στην προκειμένη, ο αγοραίος είναι απλά ένα βοήθημα στην καθημερινότητα, και παρέχει ένα 'δίχτυ προστασίας' από κάποιες κακοτοπιές που βλέπουμε συχνά-πυκνά γύρω μας, οταν άνδρες μπλέκουν με μαλακισμένες που δεν ταιριάζουν.
Όπως και να το κάνουμε, άλλον αέρα έχει κάποιος όταν έχει βγάλει τα γούστα του, κι άλλον αέρα έχει ο στερημένος.
Είναι φοβερό πάντως, τις προάλλες βγήκα βόλτα με μια τύπισσα που γαμιόμασταν 4 χρόνια πριν (γύρισε απτο εξωτερικό), και τα λέγαμε. Πήγα με τη λογική 'να πουμε καμμιά μαλακία, κι αν γουστάρει να βγάλουμε κάνα γούστο εκεί στη βράση χωρίς πολλά πολλά, καλώς' . Έτσι τη γνώρισα, έτσι τη βλέπω.
Στα χρόνια που μεσολάβησαν της είχαν προκύψει έρωτες, σχέσεις, προτάσεις γάμου, stalking, ό,τι σκατά μπορεί να φανταστεί κανείς. Και μιλάμε για μέτρια 40άρα τώρα.
Αυτό που βλέπουμε εμείς ως πουτσομεζέ, που δε μας νοιάζει καν να κοπιάσουμε για να το γαμήσουμε, έχει από πίσω έναν άλλο κόσμο ολόκληρο, άνδρες να ποθούν και να υποφέρουν για πάρτη της, να τσακώνονται να σπιτώνονται κλπ......
Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα, αλλά είναι μεγάλη ανακούφιση να μη νοιάζεσαι για τη γυναίκα που γαμάς!