Νέα

Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ. με τον τρανς αστυνομικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.259
Πόντοι
9.297
Ρε παιδιά το τραβελι (αν είναι τραβελι και όχι κροσάκι) είναι νόμιμο. Τη μέρα που πέρασε τις εξετάσεις, ήταν άντρας 1.80 πχ και 70 κιλα. Ε μετά έγινε γυναίκα. Το χακαρε το σύστημα. Τώρα, αν το διώξουν, θα τους πάει γαμιοντας. Πόσοι μπήκαν 1.80 και 70 κιλά και βγήκαν 1.80 και 120 κιλά; Ε αυτος μπήκε άντρας θα βγει γυναίκα. Λεπτομέρειες
:cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.259
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω για τη Γερμανία τύπε.
Αλλά μιας και θες να ασχοληθείς με το εξωτερικό, λες και ξέρουμε απαντά τα εσωτερικά, θα σου πω ότι προ δεκαετίας συναναστράφηκα συνταξιούχο Βρετανό μπάτσο.
Ήταν ο πιο γλυκός, ευγενικός και καλοσυνάτος Βρετανός που έχω γνωρίσει.
Κι όμως αυτός ο άνθρωπος κάθε Σάββατο βράδυ μάζευε πιωμένους από τους δρόμους.
Ο καλύτερος Έλληνας μπάτσος που έχω γνωρίσει, μιλούσε στοιχειωδώς καλά ελληνικά...
Δεν τους γνωρίζεις από καλό προφανώς αλλά κάποιος πρέπει να σε φυλάει από παραβατικά στοιχεία .
Αν έβλεπες αυτόν τον άνθρωπο με στολή μάλλον θα τον έβλεπες αρνητικά.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.020
Πόντοι
2.356

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.544
Πόντοι
3.796
Τι ήταν οι ναυτόπαιδες τύπε;
Εγώ ξέρω ότι η Πάολα έκανε πεζοδρόμιο από τα 16 της.
Η Παολα?Απ τα 16?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει ότι είναι αυτή ή καμία σχέση; Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η εικονιζόμενη;;;
IMG_2569.jpeg
Ακολουθω.Ειναι?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.544
Πόντοι
3.796
Αντε κ Dowtown8 ο μπατσος

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.347
Πόντοι
1.056
ΜΑΛΑΚΕΣ....νομιζα οτι τρολαρε ο τυπος-τυπισσα....την εβλεπα στο Instagram ανεβαζε συνεχεια....
Έχουμε insta?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωματικό έλεγχο κάνεις παντού αρκεί να γίνεται ΣΩΣΤΑ.
Στους άντρες θα έκανε στοματικό έλεγχο

Τελευταία τροποποίηση:

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.084
Πόντοι
446
Ισχύει ότι είναι αυτή ή καμία σχέση; Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η εικονιζόμενη;;;
IMG_2569.jpeg
αυτος είναι αλλά το έχει κλείσει το προφίλ, nastazia_ptr σε γειτονικό site είχε φωτό κ το πριν αλλά κατέβηκε

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.309
Πόντοι
2.696
Α! Μην ξεχάσω και την δικαστική αστυνομία!
Πήγε ξαδέρφη μου πριν λίγο καιρό δούλευε φύλακας σε μουσεία :grin::grin::)
Δηλαδή η ξαδέρφη σου ήταν φύλακας σε μουσεία (δηλαδή υπάλληλος του υπουργείου πολιτισμού) και μετά πήγε στην δικαστική αστυνομία (υπουργείο προστασίας του πολίτη) όπου της έδωσαν ένα αυτόματο και χειροβομβίδες να φυλάει τα δικαστήρια; :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.062
Πόντοι
206
Άοπλη είναι η δικαστική αστυνομία..
Φοράνε γκρι και συνήθως κάθονται στο μηχάνημα που ελέγχει τους χαρτοφύλακες στην είσοδο

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
853
Πόντοι
86
Καλό θα ηταν να πάρεις ενα τηλέφωνο τν γιατρό σου να του πεις πως νιώθεις τελευταία και είμαι σίγουρος ότι θα σου συστήσει να συνεχίσεις να παίρνεις αγωγή.
Εμείς είμαστε μαζί σου, μη τα παρατάς.
Συνεχισε εσυ α περνεις τα φαρμακα σου, οχι οτι θα γινεις καλα, αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Ασχολισου με τα χαλια σου κι ασε με εμενα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.020
Πόντοι
2.356
Δηλαδή η ξαδέρφη σου ήταν φύλακας σε μουσεία (δηλαδή υπάλληλος του υπουργείου πολιτισμού) και μετά πήγε στην δικαστική αστυνομία (υπουργείο προστασίας του πολίτη) όπου της έδωσαν ένα αυτόματο και χειροβομβίδες να φυλάει τα δικαστήρια; :confused:
Συμβασιούχος ήταν σε μουσείο.
Πέρασε κάτι εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες και προσελήφθη.
Εν συνεχεία τους έστειλαν για κάνα δίμηνο στη σχολή αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ στην Κομοτηνή. Τώρα είναι μάλλον στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης δεξιά από τη Μεσογείων.
Δεν έχω ιδέα τι εκπαίδευση έκαναν ή τι οπλισμό έλαβαν.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.020
Πόντοι
2.356
Άοπλη είναι η δικαστική αστυνομία..
Φοράνε γκρι και συνήθως κάθονται στο μηχάνημα που ελέγχει τους χαρτοφύλακες στην είσοδο
Για τον πούτσο δηλαδή.
Τσάμπα λεφτά παίρνει η ξαδέρφη.
(37άρα και ωραίο μουνι)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.309
Πόντοι
2.696

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.309
Πόντοι
2.696
Συμβασιούχος ήταν σε μουσείο.
Πέρασε κάτι εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες και προσελήφθη.
Εν συνεχεία τους έστειλαν για κάνα δίμηνο στη σχολή αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ στην Κομοτηνή. Τώρα είναι μάλλον στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης δεξιά από τη Μεσογείων.
Δεν έχω ιδέα τι εκπαίδευση έκαναν ή τι οπλισμό έλαβαν.
Και βέβαια είχε το :zfuck: , με το συμπάθιο (αν δεν είχε αυτό ποιες εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες, για τα μάτια του κόσμου είναι αυτά)...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.632
Πόντοι
15.931
εδω παιχτη ξερω εγω μια που ηταν δημοτομπατσος και τωρα ειναι στην γαδα... τι ψαχνετε να βρειτε

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.930
Πόντοι
5.595
Για αυτον που ειναι καταδικασμενος για τραφικινγκ και επεστρεψε κανονικα στην υπηρεσια του με οπλο δεν ειναι σε αναβρασμο η αστυνομια.
Με την τρανς που απλα εκοψε την πουτσα της και εβαλε βυζια ειναι λες και εβλαψε κανέναν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.632
Πόντοι
15.931
Για αυτον που ειναι καταδικασμενος για τραφικινγκ και επεστρεψε κανονικα στην υπηρεσια του με οπλο δεν ειναι σε αναβρασμο η αστυνομια.
Με την τρανς που απλα εκοψε την πουτσα της και εβαλε βυζια ειναι λες και εβλαψε κανέναν

εχει πολυ διαδικασια μεχρι την οριστικη αποταξη εαν γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom