papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.818
- Πόντοι
- 27.261
ο μπρο ειπε οτι εστρωσε... μαλλον καμια πισσα θα εννοειΜε προλαβες τυπε...
ο μπρο ειπε οτι εστρωσε... μαλλον καμια πισσα θα εννοειΜε προλαβες τυπε...
Ο μπρο τον παίζει και με κάθε γρια που ομιλεί ελληνικά. Τι να κάνουμε τώραο μπρο ειπε οτι εστρωσε... μαλλον καμια πισσα θα εννοει![]()
Ο μπρο τον παίζει και με κάθε γρια που ομιλεί ελληνικά. Τι να κάνουμε τώρα
Καλό θα ηταν να πάρεις ενα τηλέφωνο τν γιατρό σου να του πεις πως νιώθεις τελευταία και είμαι σίγουρος ότι θα σου συστήσει να συνεχίσεις να παίρνεις αγωγή.Ειμαστε αδικη κοινωνια, ρε παδια. Χιλιαδες, εκατομυρια φορες, εχω ακουσει το, "τον πουστη τον μπατσο", μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει? Βρεθηκε τωρα μια μπατσοκοπελα να το παραδεχτει κι αμεχως να πεσουμε να την φαμε! Τωρα το αρχηγειο/αρχηδειο κτλ της μπασκιναριας, τι λεει και πως αντιμετωπιζει το θεμα? "Τα τετοια του Καραμπελα, και τ' απαυτο της Χαιδως. Και πριν καμποσα χρονια, φαγωθηκανε οι πολιτικοι μας πατερες, στην βουλη, να απολυσουν μια καθαριστρια, γιατι ειταν πρωην ιεροδουλος, παρατησε το πουτανιλικι, μπραβο της και μαγγια της, κι εγινε καθαριστρια. Αυτο προσελαβε, τους καθαρους, αμεμπτους και τιμιους, πολιτικοπ[ατερες μας. Αν ειχε κανει το αντιθετο δλδ θα την εστελναν στο εκτελεστικο αποσπασμα?
Για φανταστειτε, να μαζευτουν, ολα αυτα τα τραβεστομπατσονια και να εξεχνιασουν, την υποθεση των Τεμπων? Λεμε τωρα! Θα φωναζουμε να τους στεισουν αγαλμα στην βουλη η οχι? Προβλεπω στις μεθεπομενες εκλογες, ο Κουλης να παραδιδει την προθυπουργεια, στον Κασελακη. Και γιατι οχι, τι θα αλλαξει δλδ? Μπουρδελο ειμαστε, σαν κρατος, μπουρδελο θα παραμεινουμε. Συγνωμη μπουρδελα για την παρομοιωση!
εδω φτασαμεΔεν ξέρω τη σχετική νομοθεσία, η απόταξη μπορεί να γίνει μετά από καταγγελία για παραβατική συμπεριφορά ή μη τήρηση καθήκοντος.
Νόμιζα ότι είχε κάνει αλλαγή φύλου. Σε αυτή την περίπτωση άραγε που ο Γιάννης γίνεται Ιωάννα, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου;
Μόνο το δεύτερο αρκείΝα υποθέσω ότι επειδή η υπηρεσία αυτή είναι άοπλη δεν περνάνε από τα ψυχοτεχνικα τεστ ...αρα εκεί περναει κάθε καρυδιάς καρύδι αρκεί να έχει υψηλούς βαθμούς η μπάρμπα στην Κορώνη η και τα δύο...![]()
Σωματικό έλεγχο κάνεις παντού αρκεί να γίνεται ΣΩΣΤΑ.@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.
Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι...). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?
Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...
Και τον παίζει και τον χώνει εκεί...Ο μπρο τον παίζει και με κάθε γρια που ομιλεί ελληνικά. Τι να κάνουμε τώρα
Δεν γίνεται έτσι απλά ο Γιάννης σε Γιάννα.Δεν ξέρω τη σχετική νομοθεσία, η απόταξη μπορεί να γίνει μετά από καταγγελία για παραβατική συμπεριφορά ή μη τήρηση καθήκοντος.
Νόμιζα ότι είχε κάνει αλλαγή φύλου. Σε αυτή την περίπτωση άραγε που ο Γιάννης γίνεται Ιωάννα, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου;
ΧομπίσταΚαι τον παίζει και τον χώνει εκεί...
Πολύ μπροστά...εδω φτασαμε
![]()
Δε βαριέσαι...Χομπίστα
Βασικά κύρια απασχόληση είναι οι ώριμες...για χόμπυ είναι οι πιτσιρίκες....Χομπίστα