Νέα

Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ. με τον τρανς αστυνομικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.942
Πόντοι
8.346

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.818
Πόντοι
27.261
Ο μπρο τον παίζει και με κάθε γρια που ομιλεί ελληνικά. Τι να κάνουμε τώρα
mpezos.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
830
Πόντοι
86
Ειμαστε αδικη κοινωνια, ρε παδια. Χιλιαδες, εκατομυρια φορες, εχω ακουσει το, "τον πουστη τον μπατσο", μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει? Βρεθηκε τωρα μια μπατσοκοπελα να το παραδεχτει κι αμεχως να πεσουμε να την φαμε! Τωρα το αρχηγειο/αρχηδειο κτλ της μπασκιναριας, τι λεει και πως αντιμετωπιζει το θεμα? "Τα τετοια του Καραμπελα, και τ' απαυτο της Χαιδως. Και πριν καμποσα χρονια, φαγωθηκανε οι πολιτικοι μας πατερες, στην βουλη, να απολυσουν μια καθαριστρια, γιατι ειταν πρωην ιεροδουλος, παρατησε το πουτανιλικι, μπραβο της και μαγγια της, κι εγινε καθαριστρια. Αυτο προσελαβε, τους καθαρους, αμεμπτους και τιμιους, πολιτικοπ[ατερες μας. Αν ειχε κανει το αντιθετο δλδ θα την εστελναν στο εκτελεστικο αποσπασμα?
Για φανταστειτε, να μαζευτουν, ολα αυτα τα τραβεστομπατσονια και να εξεχνιασουν, την υποθεση των Τεμπων? Λεμε τωρα! Θα φωναζουμε να τους στεισουν αγαλμα στην βουλη η οχι? Προβλεπω στις μεθεπομενες εκλογες, ο Κουλης να παραδιδει την προθυπουργεια, στον Κασελακη. Και γιατι οχι, τι θα αλλαξει δλδ? Μπουρδελο ειμαστε, σαν κρατος, μπουρδελο θα παραμεινουμε. Συγνωμη μπουρδελα για την παρομοιωση!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.942
Πόντοι
8.346
Ειμαστε αδικη κοινωνια, ρε παδια. Χιλιαδες, εκατομυρια φορες, εχω ακουσει το, "τον πουστη τον μπατσο", μην μου πειτε οτι δεν το εχετε ακουσει? Βρεθηκε τωρα μια μπατσοκοπελα να το παραδεχτει κι αμεχως να πεσουμε να την φαμε! Τωρα το αρχηγειο/αρχηδειο κτλ της μπασκιναριας, τι λεει και πως αντιμετωπιζει το θεμα? "Τα τετοια του Καραμπελα, και τ' απαυτο της Χαιδως. Και πριν καμποσα χρονια, φαγωθηκανε οι πολιτικοι μας πατερες, στην βουλη, να απολυσουν μια καθαριστρια, γιατι ειταν πρωην ιεροδουλος, παρατησε το πουτανιλικι, μπραβο της και μαγγια της, κι εγινε καθαριστρια. Αυτο προσελαβε, τους καθαρους, αμεμπτους και τιμιους, πολιτικοπ[ατερες μας. Αν ειχε κανει το αντιθετο δλδ θα την εστελναν στο εκτελεστικο αποσπασμα?
Για φανταστειτε, να μαζευτουν, ολα αυτα τα τραβεστομπατσονια και να εξεχνιασουν, την υποθεση των Τεμπων? Λεμε τωρα! Θα φωναζουμε να τους στεισουν αγαλμα στην βουλη η οχι? Προβλεπω στις μεθεπομενες εκλογες, ο Κουλης να παραδιδει την προθυπουργεια, στον Κασελακη. Και γιατι οχι, τι θα αλλαξει δλδ? Μπουρδελο ειμαστε, σαν κρατος, μπουρδελο θα παραμεινουμε. Συγνωμη μπουρδελα για την παρομοιωση!
Καλό θα ηταν να πάρεις ενα τηλέφωνο τν γιατρό σου να του πεις πως νιώθεις τελευταία και είμαι σίγουρος ότι θα σου συστήσει να συνεχίσεις να παίρνεις αγωγή.
Εμείς είμαστε μαζί σου, μη τα παρατάς.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εαν και εφοσον ισχυει το ρεπορταζ τα πραγματα ειναι απλα.Μην μου πειτε οτι δεν εχετε συναντησει ποτε εναν εργαζομενο ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα να εχει προκλητικη συμπεριφορα.Το επομενο θεμα ειναι αν κανει την δουλεια του σωστα η οχι.Εφοσον εργαζεται μαλιστα στο δημοσιο σημαινει οτι εχει τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με τους αλλους ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι τρανς τρανσεξουαλ τραβεστι η και εγω δεν ξερω τι αλλο.Εφοσον υπαρχουν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ τον διωχνεις αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλος-καλη στην δουλεια που κανει και οχι αν εχει προκλητικη συμπεριφορα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.775
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω τη σχετική νομοθεσία, η απόταξη μπορεί να γίνει μετά από καταγγελία για παραβατική συμπεριφορά ή μη τήρηση καθήκοντος.

Νόμιζα ότι είχε κάνει αλλαγή φύλου. Σε αυτή την περίπτωση άραγε που ο Γιάννης γίνεται Ιωάννα, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.695
Πόντοι
12.056
Δεν ξέρω τη σχετική νομοθεσία, η απόταξη μπορεί να γίνει μετά από καταγγελία για παραβατική συμπεριφορά ή μη τήρηση καθήκοντος.

Νόμιζα ότι είχε κάνει αλλαγή φύλου. Σε αυτή την περίπτωση άραγε που ο Γιάννης γίνεται Ιωάννα, μπορείς να κρατήσεις τη θέση σου;
εδω φτασαμε
Τροχονόμος_Βαρβάρα_(εξώφυλλο).jpg

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
583
Πόντοι
80
Να υποθέσω ότι επειδή η υπηρεσία αυτή είναι άοπλη δεν περνάνε από τα ψυχοτεχνικα τεστ ...αρα εκεί περναει κάθε καρυδιάς καρύδι αρκεί να έχει υψηλούς βαθμούς η μπάρμπα στην Κορώνη η και τα δύο...:rolleyes::think::headbang:
Μόνο το δεύτερο αρκεί

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
301
@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.

Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι... :headbang::headbang::headbang:). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?

Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.443
Πόντοι
9.297
@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.

Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι... :headbang::headbang::headbang:). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?

Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...
Σωματικό έλεγχο κάνεις παντού αρκεί να γίνεται ΣΩΣΤΑ.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.375
Πόντοι
1.706

Δεν γίνεται έτσι απλά ο Γιάννης σε Γιάννα.
Έκανε εγχειρήσεις??
Παίρνει τα χάπια του??
Άλλαξε ταυτότητα??
Για να παραμείνει τώρα στη θέση του, ως ένοπλος, υπάρχει θέμα με τα χάπια.
Γιατί όπως γράφει το άρθρο στην Θεσσαλονίκη ως ένοπλος πήγε.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.443
Πόντοι
9.297