Νέα

Μαργαρίτα Αμαραντίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELIAS90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το δυνατό της σημείο;

• τα βυζιά

Ψήφοι: 9 52,9%
  • ο κώλος

Ψήφοι: 1 5,9%
  • τα πόδια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • όλα μαζί

Ψήφοι: 8 47,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.874
Πόντοι
2.256
Ελασσονίτισα στην καταγωγή, με ιδιαίτερο πρόσωπο και βλέμμα που παραπέμπουν σε βορειοευρωπαϊκή ομορφιά. Στο ερώτημα που τίθεται για ψηφοφορία ψήφισα "όλα μαζί" . Τα βυζιά της είναι τέλεια για το σώμα της, ο κώλος της θεσπέσιος ενώ τα πόδια της "δεν παίζονται. Στα παιδιά της Νιόβης ήταν αυτή που έσωσε την οικογένεια του Βαλτινός, όντας σύζυγος του Γάλλου πρόξενου στη Σμύρνη. Δυστυχώς εξαφανίστηκε από την τηλεόραση για πολύ καιρό

Συνημμένα

• FB_IMG_1740842644551.jpg
    FB_IMG_1740842644551.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 9
  • FB_IMG_1740842560380.jpg
    FB_IMG_1740842560380.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 9

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.158
Πόντοι
456
Λοιπόν,
την είδα σε φιλικό σπίτι πριν περίπου 10 χρόνια. Για αρκετές ώρες με άλλες ηθοποιέσσες ψιλοάγνωστες. Νόστιμη κοπέλα και μέχρι εκεί. Όσο για τα πόδια της, απλά είναι ξύλα.
Σίγουρα τότε μου έκανε ΚΛΙΚ.
τώρα δεν ξέρω πώς είναι στα 45 της.

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.874
Πόντοι
2.256
Λοιπόν,
την είδα σε φιλικό σπίτι πριν περίπου 10 χρόνια. Για αρκετές ώρες με άλλες ηθοποιέσσες ψιλοάγνωστες. Νόστιμη κοπέλα και μέχρι εκεί. Όσο για τα πόδια της, απλά είναι ξύλα.
Άρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στην πραγματική ζωή. Τι εννοείς όμως λέγοντας "είναι ξύλα" τα πόδια της. Γάμπα μπούτι ένα πράγμα, δεν έχει γόνατα, ή είναι πολύ λεπτά;

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Ελασσονίτισα στην καταγωγή, με ιδιαίτερο πρόσωπο και βλέμμα που παραπέμπουν σε βορειοευρωπαϊκή ομορφιά. Στο ερώτημα που τίθεται για ψηφοφορία ψήφισα "όλα μαζί" . Τα βυζιά της είναι τέλεια για το σώμα της, ο κώλος της θεσπέσιος ενώ τα πόδια της "δεν παίζονται. Στα παιδιά της Νιόβης ήταν αυτή που έσωσε την οικογένεια του Βαλτινός, όντας σύζυγος του Γάλλου πρόξενου στη Σμύρνη. Δυστυχώς εξαφανίστηκε από την τηλεόραση για πολύ καιρό
Συμφωνώ σε όλα! Μόνο μια μικρή διόρθωση: στα "Παιδιά της Νιόβης" καταλήγει παντρεμένη με τον Αμερικανό πρόξενο. ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
Snapshot_85.PNG

Συνημμένα

• ha3dsnbvfzwxana-hd-AutoReframe-21 9-1.mp4
    10,7 MB · Εμφανίσεις: 0

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.158
Πόντοι
456
Άρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο στην πραγματική ζωή. Τι εννοείς όμως λέγοντας "είναι ξύλα" τα πόδια της. Γάμπα μπούτι ένα πράγμα, δεν έχει γόνατα, ή είναι πολύ λεπτά;
Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στις ωραίες γάμπες. Οπότε τις παρατηρώ συνεχώς σε μία γυναίκα.
Η συγκεκριμένη έχει πόδια ακαλαίσθητα, ασμίλευτα. Πολλές φορές από τον αστράγαλο φαίνεται αν είναι κάτι ωραίο ή όχι. Όλως τυχαίως την είδα σε σπίτι όπως έγραψα νωρίτερα και την επόμενη ακριβώς μέρα στην παράσταση Αμάν Αμήν του Σταύρου Ξαρχάκου, ως ηθοποιός - χορεύτρια με φούστα. Στα πόδια της λέω Όχι.

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Λοιπόν,
Ε κοίτα, είχαν περάσει και 10 χρόνια από τότε που έκανε την "Λολίτα" στα Παιδιά της Νιόβης". Εδώ δεν έχει ποδάρες;
Snapshot_76.PNG

Συνημμένα

• My Video(94)-AutoReframe-21 9.mp4
    27,7 MB · Εμφανίσεις: 0

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.874
Πόντοι
2.256
Ασχολουμένη με το χορό (όπως η Κυρία Έφη Αχτσιόγλου για 20 χρόνια) ή χορεύτρια όπως η Μαρία Ναυπλιώτου και η νηματοφόρος ηθοποιός είναι σπάνιο να μην έχουν ωραία ποδια. Πολύ περισσότερο που στη φωτό τα πόδια της δείχνουν πανέμορφα. Αλλά εφόσον τα έχετε δει από κοντά, θα δεχτούμε την κρίση σας.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.158
Πόντοι
456
Ασχολουμένη με το χορό (όπως η Κυρία Έφη Αχτσιόγλου για 20 χρόνια) ή χορεύτρια όπως η Μαρία Ναυπλιώτου και η νηματοφόρος ηθοποιός είναι σπάνιο να μην έχουν ωραία ποδια. Πολύ περισσότερο που στη φωτό τα πόδια της δείχνουν πανέμορφα. Αλλά εφόσον τα έχετε δει από κοντά, θα δεχτούμε την κρίση σας.
Αν τα έβλεπα όμορφα, γιατί να μην το έλεγα...
ΥΓ- κάτι σαν την Ράνια Τζίμα. Ωραία επιβλητική γυναίκα, τα πόδια της είναι ξύλα.

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0

Καλά είναι και αυτά. Anyway, νομίζω ότι το δυνατό της σημείο είναι τα βυζιά της!
Snapshot_80.PNG

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Εννοούσα "γούστα είναι κι αυτά".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom