You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ. με τον τρανς αστυνομικό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εσύ πρέπει να διαβάσεις Λούκυ Λουκ οι Ντάλτον στον ψυχολόγοΜια χαζή ερώτηση τώρα...είναι γνωστό ότι περνάει από ψυχοτεχνικα τεστ κάθε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για ένστολη θέση...πως ξέφυγε τέτοια περίπτωση από το κόσκινο αυτό;
Εκτός αν όλα ήταν καλά και ξαφνικά συνέβη κάτι ώστε να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να περάσει ...απέναντι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.275
- Πόντοι
- 9.297
Κι εσύ να διαβάσεις ορθογραφία...εσύ πρέπει να διαβάσεις Λούκυ Λουκ οι Ντάλτον στον ψυχολόγο
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 506
Πάντως, όταν είχα πάει πριν λίγα χρόνια στο ΑΤ Ομόνοιας για μια προσωπική μου υπόθεση, με εξυπηρέτησε ένας που ήταν στα όρια του τρανς, ευγενέστατος ήταν, φορούσε πολιτικά, δεν ξέρω αν ήταν αστυνομικός ή πολιτικό προσωπικό
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Καλή η ερώτησή σου.Μια χαζή ερώτηση τώρα...είναι γνωστό ότι περνάει από ψυχοτεχνικα τεστ κάθε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για ένστολη θέση...πως ξέφυγε τέτοια περίπτωση από το κόσκινο αυτό;
Εκτός αν όλα ήταν καλά και ξαφνικά συνέβη κάτι ώστε να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να περάσει ...απέναντι.
Να σου θυμίσω ότι από ψυχομετρικά είχε περάσει κι ο Κορκονέας.
Επίσης είχε περάσει κι ο Τάσος Ποτσέπης.
Επίσης κι ο τύπος που τα Χριστούγεννα πέρασε με μηχανή πάνω από πλατεία γεμάτη παιδιά και χτύπησε αντιδήμαρχο του Χαλανδρίου που του έκανε παρατήρηση.
Κι έχουν περάσει επίσης και πολλοί πολλοί άλλοι ακατάλληλοι για ένοπλη ή άοπλη υπηρεσία.
Η αστυνομία δεν υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες.
Υπάρχει για να κάνει τους σεκιούριτι στο πολιτικό σύστημα και για να περνάν καλά οι ψηφοφόροι μπάτσοι.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.934
- Πόντοι
- 6.256
To θεμα ειναι ποιο μελος ειναιΘα μπορούσε να ειναι μέλος εδώ μέσα

james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Οι καλύτεροι μπάτσοι της ΕΛΑΣ είναι ελάχιστα πνευματικά ανώτεροι από τον Rosco στους Dukes of Hazzard:
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.324
- Πόντοι
- 2.696
Θα περάσει και αυτό... Παλιά στα μέσα της δεκαετίας του '70, ο Παύλος Ρεβενιώτης που ήταν δόκιμος υπαξιωματικός του ΠΝ στην ναυτοπαίδων και παράλληλα τραβεστί, έκανε εντύπωση για τα ήθη και τα έθιμα της εποχής... Έτσι και τώρα κάνει εντύπωση ο τρανς αστυνομικός...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 146
- Like
- 53.360
- Πόντοι
- 27.261
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ανάλογα άτομα, μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί τους όπως έχω κάνει παλιότερα, φτάνει να μη με (παρ)ενοχλούν σεξουαλικώς και ασκόπως, μιας και είμαι στρεητ.@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.
Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι...). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?
Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...
btw, την υπογραφή την έχω βάλει επίτηδες γι'αυτόν το λόγο, επειδή "κάποιοι" δεν έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη και ενοχλού(σα)ν.
για το θέμα του αστυνομικού, το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι ο τύπος προκάλεσε σκοπίμως με φωτός στα σόσιαλ του, θίγοντας την ειδικότητα του ως ΑΞΥΠ.
υποτίθεται ότι τέτοια σώματα όπως αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός κλπ, είναι οι "βιτρίνες" ενός κράτους.
στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, φτάνει να μην ενοχλεί και κυρίως προκαλεί δίχως λόγο τον άλλον (συνάνθρωπό του). ένας λόγος παραπάνω όταν ανήκει σε τέτοια σώματα.
επίσης, δε με ενοχλεί στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες να υπάρχουν (αν και νομίζω ότι ήδη υπάρχουν στα κρυφά) και να εξυπηρετούν τον κόσμο τέτοια άτομα, φτάνει πάλι να μην προκαλούν. είμαι της άποψης κιόλας ότι αν το κοντρολάρουν σωστά, θα είναι και αυτοί σε πιο καλή ψυχική-ψυχολογική κατάσταση, μιας και δε θα χρειάζεται να κρύβονται.
τέλος στο θέμα του ψαξίματος που ανέφερες, για μένα ήταν άκυρο, ανούσιο και λίγο παιδικό επίσης.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.275
- Πόντοι
- 9.297
Αν οι πολίτες ήταν Ο.Κ.δεν θα χρειαζόταν η Αστυνομία.Καλή η ερώτησή σου.
Να σου θυμίσω ότι από ψυχομετρικά είχε περάσει κι ο Κορκονέας.
Επίσης είχε περάσει κι ο Τάσος Ποτσέπης.
Επίσης κι ο τύπος που τα Χριστούγεννα πέρασε με μηχανή πάνω από πλατεία γεμάτη παιδιά και χτύπησε αντιδήμαρχο του Χαλανδρίου που του έκανε παρατήρηση.
Κι έχουν περάσει επίσης και πολλοί πολλοί άλλοι ακατάλληλοι για ένοπλη ή άοπλη υπηρεσία.
Η αστυνομία δεν υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες.
Υπάρχει για να κάνει τους σεκιούριτι στο πολιτικό σύστημα και για να περνάν καλά οι ψηφοφόροι μπάτσοι.
Μέσα σε κάθε δουλειά υπάρχουν και κοπριες...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Μέσα στα μπατσικά είναι τα κατακάθια της κοινωνίας.Αν οι πολίτες ήταν Ο.Κ.δεν θα χρειαζόταν η Αστυνομία.
Μέσα σε κάθε δουλειά υπάρχουν και κοπριες...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Αν πιστέψουμε τις παπαριές του Χίου, ο πούστης μπάτσος προσελήφθη να υπηρετήσει στην πανεπιστημιακή αστυνομία, η οποία φυσικά έχει στην πράξη καταργηθεί.
Άλλη μια αρχιδιά των κυβερνώντων, όπως η οικονομική αστυνομία, η αστυνομία των συγκοινωνιών του Χρυσοχοΐδη και το... ιππικό για τις παρελάσεις
Άλλη μια αρχιδιά των κυβερνώντων, όπως η οικονομική αστυνομία, η αστυνομία των συγκοινωνιών του Χρυσοχοΐδη και το... ιππικό για τις παρελάσεις
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Α! Μην ξεχάσω και την δικαστική αστυνομία!
Πήγε ξαδέρφη μου πριν λίγο καιρό δούλευε φύλακας σε μουσεία

Πήγε ξαδέρφη μου πριν λίγο καιρό δούλευε φύλακας σε μουσεία
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.311
- Πόντοι
- 6.955
Πάρε τηλεφωνο το Χίο να σου απαντήσει.Μακελειό = αξιοπιστία.
Λίγο παπάτζα μου φαίνεται. Πότε έκανε την εγχειρηση, αν έκανε; Άλλαξε και όνομα; Τον κράτησαν στην υπηρεσία ενώ άλλαξε ταυτότητα; Είμαστε σίγουροι ότι αυτό προβλέπεται;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Εν τω μεταξύ, γιατί πιστεύετε τις αρχιδιές του πόρνου Χίου!
Κροσάκι θα είναι ο μπάτσος.
Σιγά μην έχει κάνει εγχείρηση ρεεεεε!

Κροσάκι θα είναι ο μπάτσος.
Σιγά μην έχει κάνει εγχείρηση ρεεεεε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντωμεταξυ στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Groupama Ασφαλιστικής, είναι και το πρατήριο της Αστυνομίας...εκτός από βενζινάδικο, φουσκώνουν και τα βυζιά τα πουστοτράβελα.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.021
- Πόντοι
- 2.356
Ένα πιάτο σανό εδώωωω!Ισχύει ότι είναι αυτή ή καμία σχέση; Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η εικονιζόμενη;;;![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις