Νέα

Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ. με τον τρανς αστυνομικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (16 μέλη και 52 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.116
Πόντοι
7.195
Μια χαζή ερώτηση τώρα...είναι γνωστό ότι περνάει από ψυχοτεχνικα τεστ κάθε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για ένστολη θέση...πως ξέφυγε τέτοια περίπτωση από το κόσκινο αυτό;
Εκτός αν όλα ήταν καλά και ξαφνικά συνέβη κάτι ώστε να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να περάσει ...απέναντι.
εσύ πρέπει να διαβάσεις Λούκυ Λουκ οι Ντάλτον στον ψυχολόγο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.116
Πόντοι
7.195
τι ασχολούμαστε βρε, αναρρωτική διαρκείας και το μισθό στο σπίτι, αυτό θα γίνει

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
Πάντως, όταν είχα πάει πριν λίγα χρόνια στο ΑΤ Ομόνοιας για μια προσωπική μου υπόθεση, με εξυπηρέτησε ένας που ήταν στα όρια του τρανς, ευγενέστατος ήταν, φορούσε πολιτικά, δεν ξέρω αν ήταν αστυνομικός ή πολιτικό προσωπικό

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.764
Πόντοι
2.356
Μια χαζή ερώτηση τώρα...είναι γνωστό ότι περνάει από ψυχοτεχνικα τεστ κάθε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για ένστολη θέση...πως ξέφυγε τέτοια περίπτωση από το κόσκινο αυτό;
Εκτός αν όλα ήταν καλά και ξαφνικά συνέβη κάτι ώστε να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να περάσει ...απέναντι.
Καλή η ερώτησή σου.
Να σου θυμίσω ότι από ψυχομετρικά είχε περάσει κι ο Κορκονέας.
Επίσης είχε περάσει κι ο Τάσος Ποτσέπης.
Επίσης κι ο τύπος που τα Χριστούγεννα πέρασε με μηχανή πάνω από πλατεία γεμάτη παιδιά και χτύπησε αντιδήμαρχο του Χαλανδρίου που του έκανε παρατήρηση.
Κι έχουν περάσει επίσης και πολλοί πολλοί άλλοι ακατάλληλοι για ένοπλη ή άοπλη υπηρεσία.
Η αστυνομία δεν υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες.
Υπάρχει για να κάνει τους σεκιούριτι στο πολιτικό σύστημα και για να περνάν καλά οι ψηφοφόροι μπάτσοι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.764
Πόντοι
2.356
Οι καλύτεροι μπάτσοι της ΕΛΑΣ είναι ελάχιστα πνευματικά ανώτεροι από τον Rosco στους Dukes of Hazzard:
rosco1.jpg

BHX21

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Ισχύει ότι είναι αυτή ή καμία σχέση; Σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η εικονιζόμενη;;;
IMG_2569.jpeg

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.147
Πόντοι
2.696
Θα περάσει και αυτό... Παλιά στα μέσα της δεκαετίας του '70, ο Παύλος Ρεβενιώτης που ήταν δόκιμος υπαξιωματικός του ΠΝ στην ναυτοπαίδων και παράλληλα τραβεστί, έκανε εντύπωση για τα ήθη και τα έθιμα της εποχής... Έτσι και τώρα κάνει εντύπωση ο τρανς αστυνομικός...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.819
Πόντοι
27.261
@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.

Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι... :headbang::headbang::headbang:). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?

Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ανάλογα άτομα, μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί τους όπως έχω κάνει παλιότερα, φτάνει να μη με (παρ)ενοχλούν σεξουαλικώς και ασκόπως, μιας και είμαι στρεητ.
btw, την υπογραφή την έχω βάλει επίτηδες γι'αυτόν το λόγο, επειδή "κάποιοι" δεν έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη και ενοχλού(σα)ν.

για το θέμα του αστυνομικού, το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι ο τύπος προκάλεσε σκοπίμως με φωτός στα σόσιαλ του, θίγοντας την ειδικότητα του ως ΑΞΥΠ.
υποτίθεται ότι τέτοια σώματα όπως αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός κλπ, είναι οι "βιτρίνες" ενός κράτους.
στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, φτάνει να μην ενοχλεί και κυρίως προκαλεί δίχως λόγο τον άλλον (συνάνθρωπό του). ένας λόγος παραπάνω όταν ανήκει σε τέτοια σώματα.

επίσης, δε με ενοχλεί στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες να υπάρχουν (αν και νομίζω ότι ήδη υπάρχουν στα κρυφά) και να εξυπηρετούν τον κόσμο τέτοια άτομα, φτάνει πάλι να μην προκαλούν. είμαι της άποψης κιόλας ότι αν το κοντρολάρουν σωστά, θα είναι και αυτοί σε πιο καλή ψυχική-ψυχολογική κατάσταση, μιας και δε θα χρειάζεται να κρύβονται.

τέλος στο θέμα του ψαξίματος που ανέφερες, για μένα ήταν άκυρο, ανούσιο και λίγο παιδικό επίσης.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.443
Πόντοι
9.297
Καλή η ερώτησή σου.
Να σου θυμίσω ότι από ψυχομετρικά είχε περάσει κι ο Κορκονέας.
Επίσης είχε περάσει κι ο Τάσος Ποτσέπης.
Επίσης κι ο τύπος που τα Χριστούγεννα πέρασε με μηχανή πάνω από πλατεία γεμάτη παιδιά και χτύπησε αντιδήμαρχο του Χαλανδρίου που του έκανε παρατήρηση.
Κι έχουν περάσει επίσης και πολλοί πολλοί άλλοι ακατάλληλοι για ένοπλη ή άοπλη υπηρεσία.
Η αστυνομία δεν υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες.
Υπάρχει για να κάνει τους σεκιούριτι στο πολιτικό σύστημα και για να περνάν καλά οι ψηφοφόροι μπάτσοι.
Αν οι πολίτες ήταν Ο.Κ.δεν θα χρειαζόταν η Αστυνομία.
Μέσα σε κάθε δουλειά υπάρχουν και κοπριες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom