@papaphilips όσο διάβαζα το νήμα, το ίδιο σκεφτόμουν.
Δεύτερη χαζή ερώτηση, αυτή τη φορά από εμένα. Παραπάνω γρέφετε κάποιοι ότι σαν δημόσιος υπάλληλος κτλ έχει δικαιώματα υποχρεώσεις κι όλα αυτά τα ωραία. Έστω ότι αυτό το υποκείμενο (αποφεύγω τον προσδιορισμό φύλου γιατί δεν ξέρω τι είναι...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
). Ρωτάω το λοιπόν. Έρχεται η ώρα που βγαίνει περιπολία (αφού έχει ίδιες υποχρεώσεις) και χρειάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε έναν/μια πολίτη. Τι κάνει? Κάνει σωματικό έλεγχο στο θυληκό? Κάνει σωματικό έλεγχο στο αρσενικό? Και μην μου πείτε ότι δεν ξεχωρίζει αν γεννήθηκε αρσενικός (όσες εγχειρήσεις και να κάνει, κάτι θα τον προδίδει)..Έστω ότι είναι σε ένα γραφείο που εξυπηρετεί πολίτες πώς τον αποκαλείς κε μπάτσε ή κα μπατσίνα?
Τα άτομα αυτά περνάνε μια κρίση ταυτότητος, από την στιγμή που δεν αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο. Πώς είναι δυνατόν να είναι καλά ψυχολογικά και να βρίσκονται σε τόσο σημαντικές θέσεις? Εμένα κάποτε για να περάσω σε στρατιωτική σχολή με περνάγανε δυο μέρες σερί ψυχομετρικά τεστ και συνεντεύξεις...Κι εδώ πούτσα μας όλα...