Νέα

Αναβρασμός στην ΕΛ.ΑΣ. με τον τρανς αστυνομικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Α ρε μπινέ Χίο.
Από εκεί που έκανες ρεπορτάζ στη Στεφανίδου και τη Λαμπίρη, έγινες διαμορφωτής κοινής γνώμης.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.887
Πόντοι
4.546

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Θα περάσει και αυτό... Παλιά στα μέσα της δεκαετίας του '70, ο Παύλος Ρεβενιώτης που ήταν δόκιμος υπαξιωματικός του ΠΝ στην ναυτοπαίδων και παράλληλα τραβεστί, έκανε εντύπωση για τα ήθη και τα έθιμα της εποχής... Έτσι και τώρα κάνει εντύπωση ο τρανς αστυνομικός...
Τι ήταν οι ναυτόπαιδες τύπε;
Εγώ ξέρω ότι η Πάολα έκανε πεζοδρόμιο από τα 16 της.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.149
Πόντοι
2.696
Τι ήταν οι ναυτόπαιδες τύπε;
Εγώ ξέρω ότι η Πάολα έκανε πεζοδρόμιο από τα 16 της.
Δεν ξέρεις τους ναυτόπαιδες; Ήταν δόκιμοι (που θα γίνονταν μόνιμοι) υπαξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού... Με άλλα λόγια ήταν σπουδαστές της σημερινής ΣΜΥΝ (που αποτελεί ένωση και μετονομασία της σχολής ναυτοπαίδων και άλλων σχολών που αποφοιτούσαν μόνιμοι υπαξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού)...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρεις τους ναυτόπαιδες; Ήταν δόκιμοι (που θα γίνονταν μόνιμοι) υπαξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού... Με άλλα λόγια ήταν σπουδαστές της σημερινής ΣΜΥΝ (που αποτελεί ένωση και μετονομασία της σχολής ναυτοπαίδων και άλλων σχολών που αποφοιτούσαν μόνιμοι υπαξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού)...
Σαν να λέμε ΕΠΟΠ και ΕΠΥ του ναυτικού.
Καλά, πόσο είσαι τύπε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.347
Πόντοι
3.656
Ας γράψω κι εγώ την άποψή μου. Το εν λόγω άτομο, είναι αυτονόητο ότι έχει παρέες, Κοινωνικές Επαφές και Σχέσεις, με άτομα του κύκλου του. Αν λοιπόν η Αστυνομία πρέπει να κάνει έφοδο σε χώρο με φιλικά του άτομα, ή αν ο ίδιος πρέπει να κυνηγήσει / συλλάβει άτομα του κύκλου του, θα το κάνει με θέρμη; ή θα προσπαθήσει να τα προστατέψει με όποιον τρόπο μπορεί; Κοντινό παράδειγμα θεωρώ θα ήταν να προσληφθούν στην Αστυνομία Τσιγγάνοι

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.080
Πόντοι
201
Κοντινό παράδειγμα θεωρώ θα ήταν να προσληφθούν στην Αστυνομία Τσιγγάνοι
Γαμάτο.
Και μετα θα διαβαζουμε στις ειδησεις : Αστυνομικοι σηκωσαν οτι βρηκαν απο σπιτι που εκαναν κατ οικον ερευνα. ή Αστυνομικοι με κλεμενο αυτοκινητο ελαβαν μερος σε καταδιωξη κακοποιων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.447
Πόντοι
9.297
Οι καλύτεροι μπάτσοι της ΕΛΑΣ είναι ελάχιστα πνευματικά ανώτεροι από τον Rosco στους Dukes of Hazzard:
rosco1.jpg
Επειδή το χοντραινεις...
Μην μπερδεύεις τους Ειδ.Φρουρους με τα παιδιά που περνάνε στην Αστυνομία μέσω Πανελληνίων.
Προφανώς δεν ξέρεις ότι στην Γερμανία δεν υπάρχουν αυτά και οι Αστυνομικοί περνάνε-ενδεικτικα- κάνοντας κάτι γελοια τεστ...ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ(!!) .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Επειδή το χοντραινεις...
Μην μπερδεύεις τους Ειδ.Φρουρους με τα παιδιά που περνάνε στην Αστυνομία μέσω Πανελληνίων.
Προφανώς δεν ξέρεις ότι στην Γερμανία δεν υπάρχουν αυτά και οι Αστυνομικοί περνάνε-ενδεικτικα- κάνοντας κάτι γελοια τεστ...ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ(!!) .
Δεν ξέρω για τη Γερμανία τύπε.
Αλλά μιας και θες να ασχοληθείς με το εξωτερικό, λες και ξέρουμε απαντά τα εσωτερικά, θα σου πω ότι προ δεκαετίας συναναστράφηκα συνταξιούχο Βρετανό μπάτσο.
Ήταν ο πιο γλυκός, ευγενικός και καλοσυνάτος Βρετανός που έχω γνωρίσει.
Κι όμως αυτός ο άνθρωπος κάθε Σάββατο βράδυ μάζευε πιωμένους από τους δρόμους.
Ο καλύτερος Έλληνας μπάτσος που έχω γνωρίσει, μιλούσε στοιχειωδώς καλά ελληνικά...

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.010
Πόντοι
6.955
Ρε παιδιά το τραβελι (αν είναι τραβελι και όχι κροσάκι) είναι νόμιμο. Τη μέρα που πέρασε τις εξετάσεις, ήταν άντρας 1.80 πχ και 70 κιλα. Ε μετά έγινε γυναίκα. Το χακαρε το σύστημα. Τώρα, αν το διώξουν, θα τους πάει γαμιοντας. Πόσοι μπήκαν 1.80 και 70 κιλά και βγήκαν 1.80 και 120 κιλά; Ε αυτος μπήκε άντρας θα βγει γυναίκα. Λεπτομέρειες

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.010
Πόντοι
6.955
Α ρε μπινέ Χίο.
Από εκεί που έκανες ρεπορτάζ στη Στεφανίδου και τη Λαμπίρη, έγινες διαμορφωτής κοινής γνώμης.
Μπινες είναι ο Κούλης και η συμμορία του που είναι στη λίστα Επσταιν. Πρόσεχε τι λες. Και επειδή έχει θέμα με τους ανώμαλους πρόσεχε τι γράφεις, μάτια υπάρχουν παντού.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Μπινες είναι ο Κούλης και η συμμορία του που είναι στη λίστα Επσταιν. Πρόσεχε τι λες. Και επειδή έχει θέμα με τους ανώμαλους πρόσεχε τι γράφεις, μάτια υπάρχουν παντού.
Ποιος έχει θέμα με τους ανώμαλους τύπε;
Δεν εννοώ κυριολεκτικά ότι είναι μπινές ο Χίος.
Μην ανησυχείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α δεν είναι ε;;; Ξέρουμε όμως ποια είναι;;;
Για έναν φίλο, μη φανταστείς!
Δεν έχω ιδέα τύπε

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.771
Πόντοι
2.356
Brian Epstein τύπε;

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.010
Πόντοι
6.955
Ποιος έχει θέμα με τους ανώμαλους τύπε;
Δεν εννοώ κυριολεκτικά ότι είναι μπινές ο Χίος.
Μην ανησυχείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχω ιδέα τύπε
Πλάκα ξεπλακα κάποια πράγματα δεν είναι πλάκα. Και επειδή έχει μάτια και αυτιά παντού, ε το μπινες δεν νομίζω να το συγχωρεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom