Νέα

Γυναίκες με στόχο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Φιλαράκος Πατρινός γνωστός τσιγγούνης
Εχει παει ταβέρνα με συμμαθητές 7-8 άτομα
Και συνεννοημένοι του την πέφτουνε

Στο τέλος του φαγητού
Εξαφανίζονται
Είναι έξω από την ταβέρνα
Και του φέρνουνε τον λογαριασμό

Τον πλήρωσε ..

ΥΓ
Αμα σας σπάσει τ'αρχίδια
Φύγετε πιό νωρίς
Κι αφήστε την να πληρώσει.

Πάρτε και καμμιά σαμπάνια
Οχι μόνο καφέ ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297

Στο τέλος του φαγητού
Εξαφανίζονται

Τον πλήρωσε ..

ΥΓ
Αμα σας σπάσει τ'αρχίδια
Φύγετε πιό νωρίς

Οχι μόνο καφέ ..
Aξεχαστοι θα μείνουν για πάντα όσοι το κάνουν αυτό...αυτό λέγεται "διασημότητα"!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.714
Πόντοι
1.446
Το λάθος ήταν που την έβγαλε για φαγητό...

Ήξερε σε ποια χώρα ζει ... ήξερε τι σημαίνει Ελλε-η-νιδα
Οι γκομενες στην Ελλάδα έμαθαν να πουλάνε φούμαρα...

Όσα λευτα και να εχεις δεν αξίζουν αυτές ...
σκασε τα σε κανενα εσκορτακι τις προκοπής να κάνεις και την καυλα σου

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.921
Πόντοι
1.041
Το ρεσουμε της υποθεσης ειναι πως μια εν δυναμει ανεργη γκομενα θεωρησε τα 2600 καθαρα + 4 bonus ως ανεπαρκες εισοδημα, στη χωρα που ο μισος κοσμος αμοιβεται με λιγοτερα απο 850 ευρω. Δηλαδη ο μπαμπας της, οι θειοι της, τα αδερφια της, τα ξαδερφια της, οι πρωην της, οι συμμαθητες της, οι γειτονες της, οι αντρες των φιλων της, κλπ οι μισοι απο τους παραπανω βγαζουν λιγοτερα απο 850 ευρω (ο επισημος διαμεσος μισθος της χωρας) αλλα για καποιον λογο αυτη πιστευει πως δικαιουται περισσοτερα.

Της φανηκαν λιγα τα 2600 καθαρα που σημαινουν 2600 * 14 = 36400 συν 4000 μπονους = 40400 καθαρα, που σημαινει μεικτα περιπου 57000 ευρω ετησιως, που σημαινει μεικτα 4750 ευρω το μηνα η 237.50 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!

Γκομενα ανεργη, θεωρησε 237.50 την ημερα ως λιγα!!!

Οταν γυναικες πανεμορφες απο ολον τον πλανητη, αντικειμενικα 10ρια, πηδιουνται απο κωλο για πολυ λιγοτερα την ημερα. Οταν χιλιαδες πωλητριες 8ρια και 9ρια δουλευουν ολη μερα για 30 ευρω μεικτα, της φανηκαν λιγα τα 30 ευρω ΤΗΝ ΩΡΑ που βγαζει ο τυπος

Θεωρει αμελητεο πως απο τα 4750 των μεικτων, σημαντικο ποσο παει σε φορους για να απολαμβανει η αφεντια της κρατικα προνομια (ενδεχομενως ΚΕΑ συντομως), θεωρει αμελητεο πως απο τα 4750 σημαντικο ποσο πηγαινει για την ασφαλιση του τυπου, καθως και της εν δυναμει συζυγου του και των παιδιων του ως προστατευομενα μελη, αλλα και ως εν δυναμει συνταξη για την μελουσα γυναικα του, οταν αυτος αποδημησει δεκαετιες αργοτερα.

Και τελος θεωρει λιγα τα 3360 ΚΑΘΑΡΑ (γιατι τοσα βγαινουν για 14 μισθους των 2600 συν 4Κ μπονους) μια γκομενα ανεργη, στην Ελλαδα του 2023!!!

Οταν φωναζουμε πως βλεπουν τα παντα γυρω τους ως 4αρια και την αφεντια τους ως 10ρια, γινομαστε κακοι

Ευτυχως ο τοιχος ειναι αμειλικτος και ο καθενας στο τελος παιρνει αυτο που του αξιζει. Καποιες θα παρουν εναν τιμιο και εργατικο αντρα που θα τις ακουμπαει στο σπιτι καθε μηνα 3360 και θα πουν και ευχαριστω και καποιες θα παρουν 2 γατες και θα περιμενουν τελη του μηνα για το ΚΕΑ για να παρουν γατοτροφη...
Ta 240 την μέρα που τα έβγαλες καθαρά γτ τόσα είναι έχεις δίκιο στο τέλος να θεωρούνται λίγα.
Αν θεωρήσουμε πως θα 4 μέλη οικογένεια θα εργάζεται μόνο αυτός κ δεν θα έχουν αλλά εισοδήματα.
Ετήσια στα κάνω πρόχειρα.
Σούπερ μάρκετ 10κ
Δυο αμάξια πάγια 1,2κ
Σχολείο παιδιών. 10κ
Ρούχα παιδιών δώρα κτλπ 2κ
Ασφάλειες υγείας 1,2κ
Αποταμιεύσεις παιδιών 1,5κ
Πάγια δεκο ασφ σπιτιού κτλπ 5κ
Διακοπές, κάνα σκ κτλπ. 5κ
Έξοδοι σαν οικογένεια 4κ

Αυτά είναι 40κ καθαρά χωρίς να έχω βάλει μέσα ΠΑΡΑ πολλά έξοδα.
Όποτε η γκομενιτσα μια χαρά τα έχει υπολογίσει κ έτσι θα πρέπει να τα βλέπουν κ οι Άντρες γτ αλλιώς θα ζοριστούν…..

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Παίδες με όλα αυτά τα social app ο κάθε απαίδευτος άνθρωπος έχει σαν πρότυπο άτομα που πλασάρουν ένα εντελώς πλασματικό προφίλ και το υιοθετούν ως στόχο!
Ξαναλέω απαίδευτος ! Γιατί εάν έχεις λίγο αντίληψη καταλαβαίνεις ότι ο ψηφιακός κόσμος είναι ένα ωραίο ψέμα και απλά το προσπερνάς ή το χρησιμοποιείς για να γίνεις ίδιος!
Πριν 20 χρόνια δεν είχαμε 400 φωτογραφίες τις μέρα απο influencer να σου φουντώνουν τα μυαλά? Τώρα τα 18χρονα όλη μέρα τέτοια βλέπουν! Τι λετε να ποθούν να γίνουν ? Λογιστής ή υδραυλικός?
Βέβαια που η πραγματικότητα υπάρχει άσχετα απο τον ψηφιακό κόσμο και σε 3-4 χρόνια ο κάθε υδραυλικός θα πέρνει πιο πολλά απο το 99% των influencer (κάποιοι influencer θα παραμείνουν ψηλά ώστε να ελπίζουν οι απο κάτω ότι μια μέρα θα γίνουν και αυτοί τέτοιοι)
Το american dream έχει γίνει πλέον cloud dream!!!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Η ουσία του πράγματος είναι απλή. Έχεις μια καλή δουλειά και ένα καλό αυτοκίνητο; Βγες, πέρνα καλά και πήδα κάθε τέτοιο πορνίδιο που βρίσκεις μπροστά σου, χωρίς καμία τύψη. Το βράδυ που θα της πεις "είμαι κουρασμένος ας μη βγούμε απόψε" και πας να πηδήξεις μια άλλη, το ίδιο θα κάνει και εκείνη. Και πούλα και λίγο παραμύθι όσον αφορά τα οικονομικά σου. Βγάζεις 2 χιλιάρικα; Πες της ότι βγάζεις 5. Έχεις δική σου δουλειά και τελειώνεις πχ στις 6 το απόγευμα; Μείνε άλλες τρεις ώρες και πες της ότι καίγεσαι, ενώ θα σεφάρεις στο internet ή θα παίζεις κάποιο παιχνίδι. Δώστης να καταλάβει ότι έχεις τρελές φιλοδοξίες, γιατί η πρώτη της σκέψη θα είναι ότι θα τα φας μαζί της.

Χόρτασες από μουνί; Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να "σοβαρευτείς" και να κάνεις οικογένεια; Πούλα ΧΘΕΣ το καλό σου αυτοκίνητο, άλλαξε αριθμό στο κινητό σου, βγες στην πιατσα με ένα φιατάκι και δες ποια κοπέλα θα σε κοιτάξει. Εκεί θα βρεις θησαυρό.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Καθόμαστε στο μπαλκόνι ,τέλος πάντων κάνουμε διαφορα και ξαφνικά ρωτάει ,γλειφομουνιξ ποσα βγάζεις ,εγώ βγάζω τόσα.
-Γλυφομουνιξ; Πόσα βγάζεις;
- Μιμινα, θα σε πασαρω στον Κακοφωνιξ και στο Κακογαμιξ, με τέτοιες ερωτήσεις......

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μια από τις μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες να με ρωτάει γυναίκα ποσα βγάζω. Της το είπα αυτές τις μέρες και μου λέει μόνο εσένα έχω ρωτήσει κανέναν άλλο.
Μπορει να σε εβλεπε σοβαρα τυπε και να ηθελε να κανει τους προγαμιαιους υπολογισμους της :coffee:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301

Στο τέλος του φαγητού
Εξαφανίζονται

Τον πλήρωσε ..

ΥΓ
Αμα σας σπάσει τ'αρχίδια
Φύγετε πιό νωρίς

Οχι μόνο καφέ ..
Δεν επαθε εγκεφαλικο; Παλι καλα.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
h γυναίκα που ρωτάει για χρήματα εχει φύγει χθές. για σχέση μιλάμε πάντα.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.185
Πόντοι
201
Ta 240 την μέρα που τα έβγαλες καθαρά γτ τόσα είναι έχεις δίκιο στο τέλος να θεωρούνται λίγα.
Αν θεωρήσουμε πως θα 4 μέλη οικογένεια θα εργάζεται μόνο αυτός κ δεν θα έχουν αλλά εισοδήματα.
Ετήσια στα κάνω πρόχειρα.
Σούπερ μάρκετ 10κ
Δυο αμάξια πάγια 1,2κ
Σχολείο παιδιών. 10κ
Ρούχα παιδιών δώρα κτλπ 2κ
Ασφάλειες υγείας 1,2κ
Αποταμιεύσεις παιδιών 1,5κ
Πάγια δεκο ασφ σπιτιού κτλπ 5κ
Διακοπές, κάνα σκ κτλπ. 5κ
Έξοδοι σαν οικογένεια 4κ

Αυτά είναι 40κ καθαρά χωρίς να έχω βάλει μέσα ΠΑΡΑ πολλά έξοδα.
Όποτε η γκομενιτσα μια χαρά τα έχει υπολογίσει κ έτσι θα πρέπει να τα βλέπουν κ οι Άντρες γτ αλλιώς θα ζοριστούν…..
Ξέχασες το βασικότερο και πλέον κοστοβόρο: Ρούχα, κομμωτήρια, καλλυντικά και άλλα προσωπικά έξοδα της κυρίας. Αξία: ανεκτίμητη...

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.921
Πόντοι
1.041

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Μπορει να σε εβλεπε σοβαρα τυπε και να ηθελε να κανει τους προγαμιαιους υπολογισμους της :coffee:
Ναι τύπε ,ακόμα έχουμε κρατήσει επαφή και αυτό μου έλεγε.

Της πέταξα απεξω απεξω κάτι για μετοχές και ακίνητα. Όταν θα ξεμεινω από μαγικό ζωμό θα πάω από εκεί για έναν γρήγορο βομβαρδισμό

opakuK

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
3
Πόντοι
0
h γυναίκα που ρωτάει για χρήματα εχει φύγει χθές. για σχέση μιλάμε πάντα.
Με την εξαίρεση άμα πληρώνει τα δικά της
32.png
32.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.703
Πόντοι
1.706
Προς στο τέλος μου λέει. Να σε ρωτήσω κάτι αδιάκριτο? Της λέω αν είναι αδιάκριτο δεν ξέρω αν θα απαντήσω αλλά ρωτά... Μου λέει στην δουλειά σου πόσα βγάζεις,? Γιατί βλέπω όμορφα ρούχα, ωραίο αμάξι και το είχα απορία. Της λέω 2.600 και στο τέλος του έτους 4 μπόνους. Και μου απαντάει "ααα λίγα βγάζεις" χωρίς να γελάει χωρίς τίποτα... Το πήρα στην πλάκα και της λέω ναι το ξέρω αλλά μου αρέσει το περιβάλλον εργασίας και μου απαντά με μια θρασύτητα "Άκου για να μην χάνουμε τον χρόνο μας". Εγώ ψάχνω να βρω έναν ο οποίος θα εξακολουθεί να μου προσφέρει την ζωή που ζω και να σταματήσω να δουλεύω." . Την ρωτάω "εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα ποσσ βγάζεις γιατί βλέπω Ντουμπάι Παρίσι νέα Υόρκη κλπ". Μου λέει "ακριβώς αυτό. Πώς νομίζεις ότι πήγα σε όλα αυτά τα μέρη? "
Αρνί ο τύπος. Έβλεπε Ντουμπάι, Παρίσι, Νέα Υόρκη στο FB της και της έλεγε 2600...

Αφού πλέον έχω καταλάβει ότι το ραντεβού πήγε στον Καιάδα της λέω." Σε 10 χρόνια που θα είσαι 40 και δεν θα είσαι με τίποτα όπως είσαι τώρα, να δω αν θα πηγαίνεις μέχρι την Πάτρα. Αλλά εκεί μπορεί να πας γιατί ψάχνουν βασιλιά κάθε Φλεβαρη". Δεν γέλασε.
Εντάξει τώρα την αποστόμωσε.... Περνώντας τα χρόνια θα αναπροσαρμόζει τα θέλω της μέχρι να βρει κάποιο κορόιδο.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.391
Πόντοι
2.546
Δεν υπαρχουν γυναικες με στοχος αν δεν υπαρχουν και αντρες θυματα.Καποτε ελεγαν μα ςτρωνε οι πουτανες.Τωρα μας τα τρωνε η μη πουτανες.Ε νισαφι!Στοχος ειναι το να μη δουλεουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom