Νέα

Η NOVA γαμιέται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManusMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.991
Πόντοι
34.538

Dimofilos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Σε εμένα που έχω παλαιό αποκωδικοποιητή της NOVA (με πιάτο), έχουν εμφανιστεί από σήμερα και τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE. Από το τηλεκοντρόλ πληκτρολογείς 320 έως 329.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.991
Πόντοι
34.538
Σε εμένα που έχω παλαιό αποκωδικοποιητή της NOVA (με πιάτο), έχουν εμφανιστεί από σήμερα και τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE. Από το τηλεκοντρόλ πληκτρολογείς 320 έως 329.
Ναι βρε επισης..
Τα εχω βρει τα καναλια..απλα δεν ανοιγουν..

Dimofilos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Μια χαρά μου έπαιξαν, χωρίς να κάνω τίποτα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.991
Πόντοι
34.538
Τελικα μιλησα με τη nova.
Μου ειπε οτι το προβλημα υπαρχει σε οσους εχουν
δορυφ.πιατα και ερχονται σταδιακα τα καναλια ως τη Κυριακη..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.991
Πόντοι
34.538
Ενταξει ανοιξαν τα καναλια.....

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ....

:hi:

retitravame

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Like
1
Πόντοι
0
μαγκες εχετε κι εσεις θεμα με την εικονα?σε ολα τα αθλητικα καναλια της νοβα(εν τελει σε οτιδηποτε βλεπεις απο το eon tv,δλδ ερτ κτλ),παγωνει,αλλες φορες στιγμιαια,αλλες παρατεταμενα.αλλες φορες εμφανιζει φαινομενα τυπου telefunken δεκαετια 70 σε χωριο,τρεμοπαιγμα κτλ.μιλαμε για μεγαλη πολη στην ελλαδα,στο κεντρο της πολης,οχι για το ακριτικο καστελλοριζο .πρακτικα ειναι αδυνατο να δεις ευχαριστα αγωνα,αφου εμενα αυτο με αφορα,ισως και αδυνατο να δεις γενικα καποιες φορες.σημειωση:στις αρχες της βδομαδας εχουν πεσει οι πρωτες κλησεις στο support,εγιναν υποτιθεται οι πρωτες ενεργειες(στειλαν κατι τεχνικους να δουνε εξωτερικα τη γραμμη(υποτιθεται) κτλ.οποτε πεσανε πριν λιγο και οι πρωτες χριστοπαναγιες με ουρλιαχτα και κραυγες σε ατυχες κορασιο του support.εχει κανεις αναλογα ζητηματα και πως το ελυσε,περα απο τον προφανη τροπο,δλδ να γινει σε καποιο καταστημα βηρυτος και να τα κλεισεις ολα?ευχαριστω εκ των προτερων

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Πριν από κάτι χρόνια οι γέροι μου ανακάλυψαν πως υπάρχει το ίντερνετ, οπότε τους έβαλα μια 50αρα στο πατρικό από τη wind.
Την είχα πακέτο στον ίδιο λογαριασμό με το κινητό μου.
Σε κάποια φάση κάπου Γενάρη με παίρνουν τηλέφωνο, λένε ενώθηκε η wind με nova, θα σας κάνουμε την 50αρα σε 100αρα δωρεάν.
Οκ, λέω.
Κάνουν την αναβάθμιση μερικές μέρες μετά, η 50αρα γίνεται 0, πέφτει και το τηλέφωνο, όλα.
Τους παίρνω υποστήριξη, λένε θα στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Ερχεται σε 10 μέρες ο τεχνικός, λέει αλλάξτε το καλώδιο του τηλεφώνου και θα είναι οκ.
Αλλάζω το καλώδιο, συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα.
Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη, λένε θα σας στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Τους κατεβάζω χριστούς και παναγίες, πηγαίνω στη vodafone και κάνω αίτηση να μεταφέρω τον αριθμό εκεί.
Μια βδομάδα μετά ρωτάω στη vodafone τι παίζει, μου λένε δεν βρίσκουμε τον σωστό αριθμό του βρόγχου, αυτός που είναι στο λογαριασμό δεν είναι ο σωστός και έχουμε στείλει στη Nova και δεν μας απαντάνε.
Πάω κατάστημα της Nova, ζητάω τον βρόγχο.
Το φέρνω στη vodafone.
Περιμένω 2 μέρες ακόμα, λένε πάλι δεν είναι ο σωστός.
Τα παίρνω κρανίο, βρίζω και τη vodafone και τη nova, πάω κάνω αίτηση για απενεργοποίηση του παλιού αριθμού στη nova, ανοίγω καινούριο στη vodafone.
Συνδέουν νέο αριθμό με ιντερνετ από τη vodafone σε καμιά βδομάδα, περνάνε 2 βδομάδες, μου στέλνουν από τη nova λογαριασμό για τον απενεργοποιημένο αριθμό μαζί με το κινητό.
Πάω κατάστημα, λέω θέλω να πληρώσω μόνο το κινητό, το άλλο το'χω απενεργοποιήσει πριν ένα μήνα.
Μου λένε, δε γίνεται και δεν έχουμε λάβει καν αίτηση για απενεργοποίηση.
Τους χώνω στη μάπα το χαρτί που μου τύπωσαν στο ίδιο κατάστημα. Παίρνουν τηλέφωνο στα κεντρικά, τους λένε δεν το'χουμε πάρει, να το βγάλετε φώτο και να μας το στείλετε πίσω.
Τους κατεβάζω κι άλλες παναγίες, πηγαίνω στη vodafone, μεταφέρω και το κινητό εκεί.
Μα τη παναγία, θα το αφήσω διαθήκη και στα τρισέγγονα να μην κλείνουν ποτέ κανένα συμβόλαιο με τη χολέρα που λέγεται Nova.
Αυτό το μπουρδέλο είναι τρις χειρότερο κι από τον βαθύτερο πρωκτό του Ελληνικού δημοσίου.
Μόνο cosmote είναι η καλυτερη

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.353
Πόντοι
5.006
μαγκες εχετε κι εσεις θεμα με την εικονα?σε ολα τα αθλητικα καναλια της νοβα(εν τελει σε οτιδηποτε βλεπεις απο το eon tv,δλδ ερτ κτλ),παγωνει,αλλες φορες στιγμιαια,αλλες παρατεταμενα.αλλες φορες εμφανιζει φαινομενα τυπου telefunken δεκαετια 70 σε χωριο,τρεμοπαιγμα κτλ.μιλαμε για μεγαλη πολη στην ελλαδα,στο κεντρο της πολης,οχι για το ακριτικο καστελλοριζο .πρακτικα ειναι αδυνατο να δεις ευχαριστα αγωνα,αφου εμενα αυτο με αφορα,ισως και αδυνατο να δεις γενικα καποιες φορες.σημειωση:στις αρχες της βδομαδας εχουν πεσει οι πρωτες κλησεις στο support,εγιναν υποτιθεται οι πρωτες ενεργειες(στειλαν κατι τεχνικους να δουνε εξωτερικα τη γραμμη(υποτιθεται) κτλ.οποτε πεσανε πριν λιγο και οι πρωτες χριστοπαναγιες με ουρλιαχτα και κραυγες σε ατυχες κορασιο του support.εχει κανεις αναλογα ζητηματα και πως το ελυσε,περα απο τον προφανη τροπο,δλδ να γινει σε καποιο καταστημα βηρυτος και να τα κλεισεις ολα?ευχαριστω εκ των προτερων
Ναι μαν το κάνει και σε εμένα κάποιες φορες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.121
Πόντοι
28.246

Ναι μαν το κάνει και σε εμένα κάποιες φορες
Ειτε απο το ταμπλέτ, ειτε απο το box της ΕΟΝ το ιδιο κανει και σε εμενα.
Οταν ομως βαζω καναλια Nova απο οποιαδήποτε συσκευη απο πλατφορμα Cosmote, δουλευει καμπανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom