Καλημέρα!
Εγώ πάντως τον πιστεύω τον συνάδελφο.
Πριν πολλά χρόνια, στα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής στο εξωτερικό, γνώρισα μια κοπέλα (σερβιτόρα) στο άσχετο σε βραδυνη έξοδο.
Η γνωριμία ήταν επεισοδιακή καθώς σκόνταψε περνώντας με τον δίσκο να σερβίρει διπλανό τραπέζι και με έκανε μουνι χυμένο. Μιλάμε για χάλια κατάσταση γιατί ανάμεσα στα ποτά είχε και σφηνάκια Β52 (ναι τόσο παλιά!).
Να μην τα πολυλογώ καταλήξαμε αυτή να με καθαρίζει και εγώ να βρίζω πατόκορφα τον μαιτρ του κέντρου γιατί της τα έχωσε άσχημα μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Στο τέλος πληρώσαμε με την παρέα μου τον λογαριασμό, πληρώσαμε και την ζημιά που έκανε για να μην της τα κόψει ο μαλακας ο μαιτρ και φύγαμε αφού έριξα τα τελευταία μπινελίκια στον παπάρα.
Πέρασε ο καιρός και μετά από κάνα δίμηνο αποφασίσαμε με τα φιλαράκια μου να κάνουμε ένα πάρτυ με ούζα στο διαμέρισμα που ενοικιαζαμε. Ο πουτανιάρης της παρέας (δεν ήμουν εγώ) κανόνισε τις κοπέλες.
Η μέρα έφτασε και να η μέγα-έκπληξη. Ανάμεσα στις κοπέλες ήταν και η λεγάμενη….η Πιέτρα. Εδώ χρωστάω μια περιγραφή. Γύρω στα 22-25, μετρίου αναστήματος με πόδια μέχρι τον ώμο και βυζακια μικρά αλλά καλοσχηματισμενα και υπερήφανα, γλυκό πρόσωπο, ξανθιά με μελί μάτια και χειλάκια για ρούφηγμα…
Με το που με είδε έτρεξε, με άρπαξε και άρχισε τα γλωσσόφιλα σαν να μην υπήρχε αύριο. Έμεινα μαλακας αλλά γρήγορα επανήλθα και ανταποκρίθηκα αναλόγως.
Μετά από λίγα λεπτά αρπάξαμε ένα μπουκάλι κρασί και 2 ποτήρια και φύγαμε από το σαλόνι (τον χώρο της ακολασιας) και κλειστήκαμε στο δωμάτιό μου.
Αρχίσαμε την συζήτηση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο τρόπος που είχα αντιδράσει στο μαγαζί την είχε καθηλώσει. Ήθελε να ψάξει να με βρει αλλά δεν ήξερε τίποτα για εμενα.
Σύντομα η συζήτηση μεταβλήθηκε σε σεξολογα και χάδια.
Η κοπέλα ήταν δυναμίτης. Παρότι αγωνιστής αντοχής τότε, με ρούφηξε κυριολεκτικα και κατάφερα να κρατηθω μόνο κανένα 5λεπτο. Ακολούθησαν αγκαλιές, χάδια, ντους μαζί (αφού διασχίσαμε το σαλόνι της ακολασίας) και ξανά πίσω στο δωμάτιο μου.
Ο επόμενος γύρος ακολούθησε σχεδόν αμέσως αλλά αυτη την φορά κράτησα τα χειλάκια της μακριά από τον Mr Big και την περιποιήθηκα δεόντως από την κορφή μέχρι τα νύχια με ιδιαίτερη προσοχή στο πανέμορφο άτριχο (σπάνιο φαινόμενο για εκείνη την εποχή) μουνάκι της. Σταμάτησα αφού έχυσε πολλές φορές και μου είπε ότι δεν αντεχε αλλο.
Γύρισμα στα τέσσερα, περιποίηση του πανέμορφου κωλου της και doggy style σε ρυθμούς Grand Prix. Το κορίτσι άντεχε και ζητούσε και παραπάνω! Δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά ενώ την σφυροκοπούσα μανιασμένα.
Γύρισμα σε ιεραποστολικό, πέρασμα μαξιλαριού κάτω από την μέση της και συνέχεια του αγώνα μέχρι που άρχισε να με παρακαλάει να αδειάσω.
Σηκώθηκα και αφού την άρπαξα και την έριξα στα γονατα την άφησα να τον ρουφήξει μέχρι που άδειασα πανηγυρικά. Τόσο πανηγυρικά που τα φιλαράκια μου και οι κοπέλες άρχισαν να ζητωκραυγάζουν από το σαλόνι
Ξανάρχισαν οι αγκαλίτσες και τα χάδια και μας πήρε ο ύπνος. Όταν ξυπνήσαμε ήταν ήδη ξημερώματα και επικρατούσε νεκρική ησυχία. Πέρασα μια βόλτα από το σαλόνι και βρήκα τους υπόλοιπους να κοιμούνται σε στυλ χαλασμένου παζλ.
Πήρα άλλο ένα μπουκάλι κρασί και ξανακλείστηκα με το μωρό στο δωμάτιο.
Αρχίσαμε να συζητάμε και μου μίλησε για την ίδια.
Είχε καταγωγή από την Νορβηγία αλλά είχε ζήσει μέχρι τα 10 της χρόνια στην Μόσχα. Θετή κόρη ενός Ρώσου μεγιστάνα που είχε παντρευτεί την μητέρα της αφού «έφαγε» τον πατέρα της που ήταν και αυτός πάμπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας.
Το είχε σκάσει 3 χρόνια πριν και κρυβόταν γιατί φοβόταν ότι ο πατριός και η μητέρα της θα την εξαφάνιζαν για να βάλουν στο χέρι την περιουσία του πατέρα της. Είχε φωλιάσει στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ότι ήθελε να μείνουμε για πάντα μαζί.
Ξαφνικά εκεί που την έχω αγκαλιάσει και την νιώθω να δακρύζει, ακούω ένα δυνατό θόρυβο σαν απο ελικοπτερο, σπάει το παράθυρο και ίσα που προλαβαίνω να δω ένα καπνογόνο και ένα πόδι που φορούσε στρατιωτική αρβύλα να ξεπροβάλει….
Γαμω το ξυπνητήρι μου μέσα…. Άντε πάλι για δουλειά…..
Ίσως την επόμενη φορά καταφέρω να παλέψω με τους μισθοφόρους, να αρπάξω το ελικόπτερο και να πετάξουμε σε ένα ερημονήσι για να γαμηθουμε μέχρι τελικής πτώσεως…..