Νέα

Πέσιμο σε χωρισμένη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.249
Πόντοι
481
Αν όντως από την αρχή της ξεκαθάρισες πως είσαι παντρεμένος τότε ο λόγος που στο ξέκοψε την τρίτη μέρα είναι διαφορετικός -- και είναι πρόφαση η δικαιολογία.
Μάλλον κάτι άλλο στη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων την έκανε να σε απορρίψει.
Και μην καν προσπαθήσεις να μάθεις τι ήταν αυτό.
Οπως και να'χει το πράγμα μην ασχολείσαι άλλο και πήγαινε παρακάτω.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.896
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή
Bro, δε φαίνεσαι μύστης του γραπτού λόγου και μπορεί να μην καταλαβαίνει τι της γράφεις και απλά να έχει γίνει παρεξήγηση. Δοκίμασε να της στείλεις ηχητικά μηνύματα ή για ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα πήγαινε κάτω από το μπαλκόνι της και φώναζε δυνατά με τηλεβόα σαν τους παλιατζήδες. Και να μην ενδιαφερθεί η γκόμενα, θα σου δώσουν οι γείτονες κανένα παλιό ψυγείο για ανακύκλωση, χαμένος δε βγαίνεις πάντως.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Bro, δε φαίνεσαι μύστης του γραπτού λόγου και μπορεί να μην καταλαβαίνει τι της γράφεις και απλά να έχει γίνει παρεξήγηση. Δοκίμασε να της στείλεις ηχητικά μηνύματα ή για ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα πήγαινε κάτω από το μπαλκόνι της και φώναζε δυνατά με τηλεβόα σαν τους παλιατζήδες. Και να μην ενδιαφερθεί η γκόμενα, θα σου δώσουν οι γείτονες κανένα παλιό ψυγείο για ανακύκλωση, χαμένος δε βγαίνεις πάντως.
Καλημέρα ,ναι όντως με τον γραπτό λόγο δεν το έχω έχεις δίκιο.σε ευχαριστώ

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
Και ερωτώ εγω πας να κάνεις κονε με ελεύθερη ή χωρισμένη...ξηγιεσαι καπάκι ότι είσαι παντρεμένος ή σε σχέση?

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
118
Πόντοι
1
Και ερωτώ εγω πας να κάνεις κονε με ελεύθερη ή χωρισμένη...ξηγιεσαι καπάκι ότι είσαι παντρεμένος ή σε σχέση?
Ότι και να πεις αμα θέλει να πηδηχτει μόνο θα κάτσει

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.325
Πόντοι
7.135
Εάν ψάχνεται μόνο για πούτσα μπορεί και να κάτσει.
Εάν θέλει κάτι πιο μόνιμο ΄ίσως και σοβαρό το ότι είσαι παντρεμένος είναι πρόβλημα.
οπότε κάνε μία τελευταία δυνατή κίνηση και ότι κάτσει

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Εάν ψάχνεται μόνο για πούτσα μπορεί και να κάτσει.
Εάν θέλει κάτι πιο μόνιμο ΄ίσως και σοβαρό το ότι είσαι παντρεμένος είναι πρόβλημα.
οπότε κάνε μία τελευταία δυνατή κίνηση και ότι κάτσει
Αυτό είναι το θέμα, τι κάνω; Λες να στείλω πάλι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936
την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω;
Η γυναίκα είναι σαν το πουλάκι λέει ένα παλαιό γνωμικό, την εσφιξες έσκασε- την άφησες έφυγε. Δηλαδη είναι θέμα ισορροπιών- αυτές οι περιπτώσεις θέλουν λεπτούς χειρουργικους χειρισμούς.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.545
Πόντοι
206
Αυτό είναι το θέμα, τι κάνω; Λες να στείλω πάλι
Να στείλεις και να γράψεις τι φίλος? "Μήπως το ξανασκέφτηκες και θέλεις να στον βάλω λίγο? Μπορεί και να σου αρέσει"
Βρες καμιά άλλη και μην ασχολείσαι

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Η γυναίκα είναι σαν το πουλάκι λέει ένα παλαιό γνωμικό, την εσφιξες έσκασε- την άφησες έφυγε. Δηλαδη είναι θέμα ισορροπιών- αυτές οι περιπτώσεις θέλουν λεπτούς χειρουργικους χειρισμούς.
Γι'αυτό λέω μην πιέσω και μπλέξω μου κάνει καμιά στραβή

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.513
Πόντοι
2.596
Επειδή σου αιτιολόγησε γιατί δεν πάει με παντρεμένους
Σε αυτή τη περίπτωση το παιχνίδι είναι χαμένο - όπως λεν και οι συναγωνιστές πας παρακάτω. Κάποιες γυναίκες έχουν ηθικο φραγμό με τους παντρεμένους- το σεβόμαστε και προχωράμε

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
115
Πόντοι
1
Καλη χρονια με υγεια , ειναι παντρεμενη εχει παιδια ; μιλατε καιρο ; εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι ψευτικο προφιλ και εχει δημιουργηθει απο την γυναικα σου να σε ψαρεψει και αλλα πολλα γιατι και αυτα γινονται ... εσυ θες να απατησεις την συζηγο σου ;

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.459
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή
Δεν θέλει ερώτημα ,σεβασου την επιλογη της ,τον εαυτό σου ,την οικογένεια σου . Η ζωή δεν είναι μόνο, ότι φάμε,ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom