Νέα

Πέσιμο σε χωρισμένη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.631
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή

εσενα το γυναικακι σου τι λέει? το βαρέθηκες? ανέβασε καμμία φωτό της να καυλωσουμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.229
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας λοιπόν,την έπεσα σε μία χωρισμένη μέσω Instagram,και για δύο μέρες μου απαντούσε κανονικά , την τρίτη μέρα μου γράφει να μην της ξανά γράψω και να μη την ενοχλήσω ξανά γιατί σέβεται της οικογένειες και της γυναίκας και ότι είμαι παντρεμένος,τι να κάνω; Το ότι είμαι παντρεμένος της το είπα από την αρχή
Mαλακια έκανες που είπες ότι είσαι παντρεμένος...η κοπέλα δεν ψάχνει για μπελάδες και με εσένα θα βρει...αφού ψάχνεσαι κι εσύ ,κάτι θα σου λείπει από τον έγγαμο βίο.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Καλη χρονια με υγεια , ειναι παντρεμενη εχει παιδια ; μιλατε καιρο ; εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι ψευτικο προφιλ και εχει δημιουργηθει απο την γυναικα σου να σε ψαρεψει και αλλα πολλα γιατι και αυτα γινονται ... εσυ θες να απατησεις την συζηγο σου ;
Επίσης καλή χρονιά να έχουμε, είναι χωρισμένη με παιδιά και συναντηθήκαμε τυχαία κάπου όπου μου άνοιξε η ίδια κουβέντα, θέλω πολύ να κάτσει ή φάση γι'αυτό την έψαξα και της έστειλα μήνυμα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.066
Πόντοι
3.506
Επίσης καλή χρονιά να έχουμε, είναι χωρισμένη με παιδιά και συναντηθήκαμε τυχαία κάπου όπου μου άνοιξε η ίδια κουβέντα, θέλω πολύ να κάτσει ή φάση γι'αυτό την έψαξα και της έστειλα μήνυμα
Αν ήθελες πολύ να κάτσει η φάση, γιατί της είπες παντρεμένος; Χτύπαγες και έφςυγες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.229
Πόντοι
9.297
Γιατί θα το μάθαινε αμέσως
Eπεσες σε κάποια από το περιβάλλον σου;;
Το δαχτυλίδι μπορείς να το έχεις την τζεπη οσο γκομενιζεις...άρα αν θα το μάθει αμέσως μαλλον έκανες το λάθος να πέσεις σε γνωστή σου...άσε το άθλημα για όσους μπορούν να κρυφτούν γιατί στο τέλος και ζημιωμενος θα βγεις και δεν θα κατακτήσεις την γυναίκα που στοχευσες.
Μάλλον πρέπει πρώτα να βρεις τι δεν πάει καλά στον γάμο σου και να το λύσεις...μην καταφεύγεις στο διαδικτυακό καμακι σαν δεκατριάχρονο.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
639
Πόντοι
81
Γενικά δεν υπάρχει σωστή και λανθασμένη προσέγγιση, παίζουν πολλά ρόλο, όπως πχ πόσο καιρό είναι που χώρισε η τύπισσα, αν χώρισε γιατί έφαγε κέρατο (σημαντικό πολύ), τί ψάχνει σε αυτή τη φάση της ζωής της κλπ κλπ. Πρωτίστως παίζει ρόλο το να της κάνεις κλικ (αλλιώς ψάχνει ένα σωρό δικαιολογίες πχ ότι είσαι παντρεμένος) και τί φάση που είναι. Συνήθως όταν χωρίζουν μετά ξεδίδουν για λίγο καιρό (αρα εκεί πιθανόν να μην την πείραζε ότι είσαι παντρεμένος) και μετά ψάχνουν πάλι κάτι πιο σταθερό και τότε θα αναζητήσουν χωρισμένο ή ελεύθερο, ανάλογα και την ηλικία κλπ κλπ.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
58
Πόντοι
0
Εγώ στη θέση σου αν ήθελα να συνεχίσω θα της ζητούσα να βγούμε για ένα καφέ - ποτό για να λυθεί η όποια παρεξήγηση. Θα της έλεγα διάφορες παπαριές πως γενικά δεν είμαι πέφτουλας πως μου έβγαλε έντονα συναισθήματα και πως δεν τα πάω καλα με τη γυναίκα μου. Αν πίναμε ποτάκια θα επιχειρούσα να την πότιζα και λιγάκι. Εκεί θα έκανα μία κίνηση και θα της ζητούσα ένα φιλί έστω ή στο αυτοκίνητο. Αν δεχότανε ακόμα κι αν έφευγε θα είχα ανοίξει μία καλή πόρτα για μελλοντικό γαμήσι. Ίσως κάποιο βράδυ που θα ήταν μόνη και γκαυλωμένη να δεχότανε για ακόμα ένα ποτό κι εκεί θα έπαιζα ρέστα. Πάντα διακριτικά σαν μαλακογκαύληης μην νευριάσει και σε ξεμπροστιάσει. Καλή επιτυχία.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Γενικά δεν υπάρχει σωστή και λανθασμένη προσέγγιση, παίζουν πολλά ρόλο, όπως πχ πόσο καιρό είναι που χώρισε η τύπισσα, αν χώρισε γιατί έφαγε κέρατο (σημαντικό πολύ), τί ψάχνει σε αυτή τη φάση της ζωής της κλπ κλπ. Πρωτίστως παίζει ρόλο το να της κάνεις κλικ (αλλιώς ψάχνει ένα σωρό δικαιολογίες πχ ότι είσαι παντρεμένος) και τί φάση που είναι. Συνήθως όταν χωρίζουν μετά ξεδίδουν για λίγο καιρό (αρα εκεί πιθανόν να μην την πείραζε ότι είσαι παντρεμένος) και μετά ψάχνουν πάλι κάτι πιο σταθερό και τότε θα αναζητήσουν χωρισμένο ή ελεύθερο, ανάλογα και την ηλικία κλπ κλπ.
Συμφωνώ σε πολλά από αυτά

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
342
Πόντοι
26
Τύπε εγώ αποτι έχω δει άμα ακούσουν γενικά ότι είσαι παντρεμένος δε πλησιάζουν με τίποτα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.536
Πόντοι
2.356
Σε αυτή τη περίπτωση το παιχνίδι είναι χαμένο - όπως λεν και οι συναγωνιστές πας παρακάτω. Κάποιες γυναίκες έχουν ηθικο φραγμό με τους παντρεμένους- το σεβόμαστε και προχωράμε
παπαρια εχει. μπορει να τον δοκιμαζει...

μπορει να πει. α τοσο με ηθελες που δεν επεμεινες

μπορει και να πει. σε εμπιστευομαι γιατι σεβαστηκες την αρνηση μου.

τουλαχιστον δεν εκανε ghosting...

βεβαια θα πας με τα νερα της... αν θελησει ξερει που θα σε βρει.

OP
OP
N

Nickselection

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
59
Πόντοι
0
παπαρια εχει. μπορει να τον δοκιμαζει...

μπορει να πει. α τοσο με ηθελες που δεν επεμεινες

μπορει και να πει. σε εμπιστευομαι γιατι σεβαστηκες την αρνηση μου.

τουλαχιστον δεν εκανε ghosting...

βεβαια θα πας με τα νερα της... αν θελησει ξερει που θα σε βρει.
Μου δίνεις ελπίδες δηλαδή;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.896
Πόντοι
1.446
Τύπε εγώ αποτι έχω δει άμα ακούσουν γενικά ότι είσαι παντρεμένος δε πλησιάζουν με τίποτα.
Πλησιάζουν οι εξής τρεις κατηγορίες:
1) Κωλοπετσωμένες που θέλουν μόνο σεξ (πρέπει να είσαι παντρεμένος που μετράει πολύ στην εμφάνιση)
2) Gold-diggers που πάνε για καλοπέραση και δωράκια και συχνά μαδάνε πάνω από έναν παντρεμένο ταυτόχρονα (πρέπει να είσαι φορτωμένος)
3) Κάποια που θα καψουρευτεί τον παντρεμένο (πιο σπάνιο και το πιο επικίνδυνο γιατί αν ο παντρεμένος ενδώσει στον πειρασμό θα αρχίσει να ζητάει διάφορα και στο τέλος μπορεί και να του κλείσει το σπίτι).

Τελευταία τροποποίηση:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.517
Πόντοι
456
Πλησιάζουν οι εξής τρεις κατηγορίες:
1) Κωλοπετσωμένες που θέλουν μόνο σεξ (πρέπει να είσαι παντρεμένος που μετράει πολύ στην εμφάνιση)
2) Gold-diggers που πάνε για καλοπέραση και δωράκια και συχνά μαδάνε πάνω από έναν παντρεμένο ταυτόχρονα (πρέπει να είσαι φορτωμένος)
3) Κάποια που μπορεί να καψουρευτεί τον παντρεμένο (κάπως πιο σπάνιο και το πιο επικίνδυνο γιατί αν ο παντρεμένος ενδώσει στον πειρασμό θα αρχίσει να ζητάει διάφορα και στο τέλος μπορεί και να του κλείσει το σπίτι).
Κάπως έτσι!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.536
Πόντοι
2.356
Μου δίνεις ελπίδες δηλαδή;
οχι.

οτι σου δωσει θα σου δωσει αυτη...

εσυ μενεις παθητικος και κομψος...

θεωρησε το παιχνιδι χαμενο ειναι καλυτερα ετσι...

αν εχουμε καμια ευχαριστη εκπληξη καλως...

αν οχι στα @@ σου. προχωρα χθες. μη σου πω δηλαδη οτι αν πεσει στην αντιληψη της οτι προχωρησες θα την πιασει το πουτανιστικο και θα γαμας 2 μουνια μετα...

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
και ξαναρωταω εγω...γιατι γυναικες που ενω ειναι γαμιαρες,οταν ακουν οτι εισαι παντρεμενος φρεναρουν......και το θεμα ειναι αν δηλωσεις ελευθερος,μπορεις να το υποστηριξεις η να μην σε παρει χαμπαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom