δεν ξερω αν σε εχουν ενημερωσει σχετικα αλλα αυτη η κυβερνηση εφαρμοζει το σχεδιο πισσαριδη που μιλαει για συρρικνωση του ελευθεριου επαγγελματος και παραχωρηση της οικονομικης πιτας στις μεγαλες πολυεθνικες αλυσιδες και οποιος αντεξει (αυτοι το παρουσιαζουν ως καταπολεμηση της φοροδιαφυγης αλλα ο τελικος στοχος ειναι αυτος)Συμφωνώ απόλυτα με την απαίτησή σου. Έκανες πολύ ωραία και του το είπες κατ' αυτόν τον τρόπο. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ.
Όσο αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες στην Ελλάδα, που είναι αν δεν κάνω λάθος, ένας τεράστιος και αδιανόητος αριθμός, πολλοί πράγματι είναι σολίστες για πολλά χρόνια και one man show. Αυτό είναι τρομερά εξουθενωτικό. Ξέρω ένα φίλο μου που είναι ITής ελεύθερος επαγγελματίας και τα κάνει ΟΛΑ μόνος του - και αν πάθει κάτι πάπαλα η ατομική του επιχείρηση. Αυτό που "θα πρέπει" να κάνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΑ οι ελευθεροι επαγγελματίες είναι είτε να στήνουν εταιρείες μεγάλες είτε να στρέφονται στη μισθωτή εργασία. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΦΡΕΙ να είσαι ONE MAN SHOW σε λίγο.
Αύριο έχει στα ΝΕΑ κάποιο άρθρο του Πισσαρίδη - και τον θυμήθηκα με την έκθεσή του που έλεγε ότι στην Ελλάδα έχουμε απίστευτα κατακερματισμένες αγορές σχεδόν σε όλους τους κλάδους της οικονομίας - ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες κυριολεκτικά είναι έρμαιο της κάθε κυβέρνησης που με το έτσι θέλω τους φορολογεί ακόμα και για αυτά που δεν βγάλανε ποτέ!
καλως ηλθατε στο μνημονιο και στον νεοφιλελευθερισμο
το τι λεει τωρα ο πισσαριδης για να καλοπιασει τους ελληνουτζους εχει την ιδια αξια που εχουν και τα λεγομενα του σαλλα που σε σοβαρη χωρα με τα οικονομικα εγκληματα που διεπραξε αντι για συμβουλες για την οικονομια θα ελιωνε σε ισοβια καθειρξη οπως οι τραπεζιτες της ισλανδιας