εχει κανει αρκεταΕβαλε διαλειμμα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Μια σεξουαλική περιπέτεια με Φιλανδέζα το 1986 στον Πόρο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Επισκέπτης
διαλειμμα...για να πιουμε ταμ ταμΕβαλε διαλειμμα??
Συνημμένα
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
γραφει ρε καχυποπτεΕβαλε διαλειμμα??
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Βγήκα από το μπάνιο....
Έπεσα ξέπνοος στο κρεβάτι δίπλα της, χαιδεύοντας την στα μεταξένια χρυσαφιά της μαλλιά... Με κοίταζε κι εκείνη με τα γκριζογάλανα μάτια της.
" Ειμαι πτωμα..." μου χε βγει όλη η κούραση... Το πρωινό ξύπνημα, το ταξίδι, το μασάζ στην κοπέλα, το σεξ... με είχε ξεκατινιάσει.
" Θέλεις να κοιμηθείς?" με ρωτησε γλυκά....
" Εσυ δεν είσαι κουρασμένη?"
" Εγώ δεν έκανα μασάζ τόσην ώρα... εσύ κουράστηκες. Σειρά μου..."
Πήρε το λάδι κι άρχισε να με τρίβει κι εκείνη. Έκανε τα ίδιο ακριβώς που της έκανα κι εγώ πρωτύτερα. Τις ίδιες κινήσεις την ίδια διαδικασία.
Όταν τελείωσε πήρε την υγρή πετσέτα και με σκούπισε.
Αρχισε να με γλείφει, όπως έκανα κι εγώ. Με έγλειψε παντού! Μέχρι κάποια στιγμή που ένιωσα την γλώσσα της και λίγο πιο κάτω από τα μπαλάκια μου... Το πέος ορθώθηκε ξανά και κοιτούσε σαν περήφανο κατάρτι το ταβάνι του δωματίου.
Με πήρε στο στόμα της με στοργή, ενώ με κοίταζε μέσα στα μάτια. Αναζήτησα τα δάχτυλά των χεριών της κι άρχιζα να τα πιπιλίζω ένα ένα. Με κοίταζε με έκπληξη, αλλά την ένιωσα πως είχε καυλώσει ξανά. Την έφερα σε στάση 69 και συνεχίσαμε να γλείφουμε ηδονικά ο ένας τον αλλον.
Η δεύτερη φορά ήταν πιο αργή, αλλά πιο ηδονική από την πρώτη... Ξαναμπήκα μέσα σε αυτό το καυτό μουνάκι. Ήρθε από πάνω μου και αισθάνθηκα πως μπήκα πολύ βαθειά μέσα της... Τη γυρισα ανάποδα σε reverse cow girl. Εβαλα το δάχτυλό μου στην είσοδο της πίσω τρύπας της και ούρλιαξε από ηδονή και καύλα...
" Θέλω να χύσω στο στόμα σου μωρό μου! "
Υπάκουα σηκώθηκε και μου σκούπισε ξανά τα υγρά της με την πετσέτα. Με πήρε στο στόμα της και συνέχισε να με γλείφει και να με ρουφάει. Της έπιασα τα μαλλιά πίσω από το σβέρκο και της έδωσα το ρυθμό... τελείωσα με σπασμούς ύστερα από λίγο εξουθενωμένος.
Έπεσα ξέπνοος στο κρεβάτι δίπλα της, χαιδεύοντας την στα μεταξένια χρυσαφιά της μαλλιά... Με κοίταζε κι εκείνη με τα γκριζογάλανα μάτια της.
" Ειμαι πτωμα..." μου χε βγει όλη η κούραση... Το πρωινό ξύπνημα, το ταξίδι, το μασάζ στην κοπέλα, το σεξ... με είχε ξεκατινιάσει.
" Θέλεις να κοιμηθείς?" με ρωτησε γλυκά....
" Εσυ δεν είσαι κουρασμένη?"
" Εγώ δεν έκανα μασάζ τόσην ώρα... εσύ κουράστηκες. Σειρά μου..."
Πήρε το λάδι κι άρχισε να με τρίβει κι εκείνη. Έκανε τα ίδιο ακριβώς που της έκανα κι εγώ πρωτύτερα. Τις ίδιες κινήσεις την ίδια διαδικασία.
Όταν τελείωσε πήρε την υγρή πετσέτα και με σκούπισε.
Αρχισε να με γλείφει, όπως έκανα κι εγώ. Με έγλειψε παντού! Μέχρι κάποια στιγμή που ένιωσα την γλώσσα της και λίγο πιο κάτω από τα μπαλάκια μου... Το πέος ορθώθηκε ξανά και κοιτούσε σαν περήφανο κατάρτι το ταβάνι του δωματίου.
Με πήρε στο στόμα της με στοργή, ενώ με κοίταζε μέσα στα μάτια. Αναζήτησα τα δάχτυλά των χεριών της κι άρχιζα να τα πιπιλίζω ένα ένα. Με κοίταζε με έκπληξη, αλλά την ένιωσα πως είχε καυλώσει ξανά. Την έφερα σε στάση 69 και συνεχίσαμε να γλείφουμε ηδονικά ο ένας τον αλλον.
Η δεύτερη φορά ήταν πιο αργή, αλλά πιο ηδονική από την πρώτη... Ξαναμπήκα μέσα σε αυτό το καυτό μουνάκι. Ήρθε από πάνω μου και αισθάνθηκα πως μπήκα πολύ βαθειά μέσα της... Τη γυρισα ανάποδα σε reverse cow girl. Εβαλα το δάχτυλό μου στην είσοδο της πίσω τρύπας της και ούρλιαξε από ηδονή και καύλα...
" Θέλω να χύσω στο στόμα σου μωρό μου! "
Υπάκουα σηκώθηκε και μου σκούπισε ξανά τα υγρά της με την πετσέτα. Με πήρε στο στόμα της και συνέχισε να με γλείφει και να με ρουφάει. Της έπιασα τα μαλλιά πίσω από το σβέρκο και της έδωσα το ρυθμό... τελείωσα με σπασμούς ύστερα από λίγο εξουθενωμένος.
Επισκέπτης
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
φιλε σοβαρα τωρα ....
παλι καλα που δεν ειναι μεσα τα κοριτσια...
ολο και καποια θαχες γκαστρωσει τοση ωρα στο περιμενε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Βγήκα από το μπάνιο....
Το ξεσκισες το Χασκι
να σου πω τελειωσες ?? για να ριξω διαφημιση ..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
φιλε σοβαρα τωρα ....
παλι καλα που δεν ειναι μεσα τα κοριτσια...
ολο και καποια θαχες γκαστρωσει τοση ωρα στο περιμενε
Τι να πω κι εγω, που μολιs αναψα τσιγαρο....τελειωσε το διαλειμμα αποτομα.....
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
αναψε δευτεροΤι να πω κι εγω, που μολιs αναψα τσιγαρο....τελειωσε το διαλειμμα αποτομα.....
Επισκέπτης
...να βαλω κι εγω μια σφηνα...χορηγια της τηλενουβελας του αρχοντα-ποδολαγνου....Το ξεσκισες το Χασκι
να σου πω τελειωσες ?? για να ριξω διαφημιση ..
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Με είδε ξαφνικά μπροστα του. Είχε ρεπό εκείνη τη μέρα όπως προείπα και μου χε πει να πάμε για καφέ. Του είπα πως δούλευα και μετά με βλέπει στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Εσυ τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες τον κολλητό σου σπίτι του, την ώρα που σου έχει πει πως θα είναι στη δουλειά?
Προφανώς πως σε αποφεύγει.
Γι αυτό του έδειξα το χαρτί.
Συνεχίζω σε λίγο.
ως συγγραφέας δεν υποχρεούσαι να δικαιολογείς στους αναγνώστες σου την πλοκή του έργου σου.
ούτε να ανοίγεις διάλογο μαζί τους.
εσύ απλά εκφράσου.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
1....Έφτασα στα πόδια και τις γάμπες...... πολύ περιποιημένα πατουσάκια, απαλά με ομορφα κοντά δαχτυλάκια, ένα ποδαράκι τόσο δα, ζήτημα να φόραγε 37 νουμερο.
Ετριβα τις πατούσες της πολλή ώρα
ενώ η γλώσσα μου συνέχιζε προς τα πόδια της... Της έγλειφα τις γάμπες, τα δαχτυλάκια των ποδιών της.
2.γείραμε τελείως μπρούμυτα και οι δυο, ο ένας πάνω στον άλλον.
3.Εχυνα πολλή ώρα. Αισθανόμουν πως έχυνα για πάνω από πέντε λεπτά...
1. Ποδολάγνος, σαφώς.
2. Κι εμένα μου αρέσει αυτή η στάση, με κάνει να αισθάνομαι γάτος.
3. Εδώ το γυρνάς σε science fiction.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ο πατέρας μου τότε είχε πάρει ένα μεγάλο στεγαστικό δάνειο από την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με τεράστιο επιτόκιο 22%,
A ρε αυτά τα επιτόκια της εποχής Ανδρέα.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αισθανοταν λεει1. Ποδολάγνος, σαφώς.
2. Κι εμένα μου αρέσει αυτή η στάση, με κάνει να αισθάνομαι γάτος.
3. Εδώ το γυρνάς σε science fiction.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Σορρυ που αργώ να γράψω. Προσπαθώ να θυμηθώ ακριβώς τα γεγονότα.
Κοιμήθηκα όπως δεν έχω ξανακοιμηθεί. Ωρες ατελείωτες.
Ξύπνησα κι είχε βραδιάσει.
Η κοπέλα είχε σηκωθεί πρωτυτερα κι είχε πάει δίπλα στα παιδιά.
Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο και χτύπησα την πόρτα στο διπλανό. Μου άνοιξε ο Βασιλης...
" Ρε μαλάκα ξεσηκώσατε το ξενοδοχείο το μεσημέρι με τα ουρλιαχτά σας... Τι της έκανες?"
Φούσκωσα σαν διάνος.... χαχ αχ α Το ξενοδοχείο δεν είχε κοιμηθεί όλο το μεσημέρι από το γαμήσι μας.....
Πεινούσα.
Βγήκαμε έξω και αφού περπατησαμε λίγο στην παραλία καθήσαμε στην ταβέρνα τα 7 αδερφια για φαγητό. Ρωτήσαμε τον ταβερνιάρη για καμμία ντισκοτεκ εκεί κοντά. Πήγαμε για ποτό εκεί αμέσως μετά. Καθήσαμε καμμιά ωρίτσα, αλλά μετά η κοπέλα με παρακάλεσε να φύγουμε γιατί την είχαν χτυπήσει άσχημα τα παπούτσια της και δεν μπορούσε να χορέψει άλλο. Τα είχε αγοράσει καινούρια και δεν τα είχε ξαναφορέσει.
Το είπαμε στα παιδιά και φύγαμε άρον άρον από το μαγαζί. Στο δρόμο της επιστροφής το κορίτσι κούτσαινε και δυσκολευόταν να περπατήσει από τον πόνο. Σκέφτηκε να βγάλει τα παπούτσια της και να μείνει ξυπόλητη, αλλά της είπα πως πολλοί μεθυσμένοι πετάνε μπουκάλια με μπύρα στο δρόμο και πιθανόν κάποιο γυαλί να μπει στο πόδι της. Την πήρα για λίγο αγκαλιά. Ήταν δεν ήταν 45 κιλά.
Κάναμε ακόμα 200 μέτρα έτσι. Το ξενοδοχείο ήταν κοντά πια... ο Πόρος είναι και μικρό μέρος κι όλα είναι σε απόσταση βολής με τα πόδια.
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο.
Πραγματικά είχε δίκιο. Τα πόδια της είχαν πληγιάσει από τα παπούτσια και για αυτο πονούσε αφόρητα. Κατέβηκα και ζήτησα από τη ρεσεψιόν χανζαπλάστ και αφού της φρόντισα στοργικά το σημείο που πονούσε εκεί πίσω από τη φτέρνα, άρχισα να της τρίβω τα πόδια. ΤΗν ώρα που έλειψα η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο κι ήταν ξανά έτοιμη και διαθέσιμη να με ικανοποιήσει.
Μπήκα κι εγώ στο ντους ύστερα από λίγο.
Πηγαίναμε για ολονυχτία αδυσώπητου σεξ.
Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο και χτύπησα την πόρτα στο διπλανό. Μου άνοιξε ο Βασιλης...
" Ρε μαλάκα ξεσηκώσατε το ξενοδοχείο το μεσημέρι με τα ουρλιαχτά σας... Τι της έκανες?"
Φούσκωσα σαν διάνος.... χαχ αχ α Το ξενοδοχείο δεν είχε κοιμηθεί όλο το μεσημέρι από το γαμήσι μας.....
Πεινούσα.
Βγήκαμε έξω και αφού περπατησαμε λίγο στην παραλία καθήσαμε στην ταβέρνα τα 7 αδερφια για φαγητό. Ρωτήσαμε τον ταβερνιάρη για καμμία ντισκοτεκ εκεί κοντά. Πήγαμε για ποτό εκεί αμέσως μετά. Καθήσαμε καμμιά ωρίτσα, αλλά μετά η κοπέλα με παρακάλεσε να φύγουμε γιατί την είχαν χτυπήσει άσχημα τα παπούτσια της και δεν μπορούσε να χορέψει άλλο. Τα είχε αγοράσει καινούρια και δεν τα είχε ξαναφορέσει.
Το είπαμε στα παιδιά και φύγαμε άρον άρον από το μαγαζί. Στο δρόμο της επιστροφής το κορίτσι κούτσαινε και δυσκολευόταν να περπατήσει από τον πόνο. Σκέφτηκε να βγάλει τα παπούτσια της και να μείνει ξυπόλητη, αλλά της είπα πως πολλοί μεθυσμένοι πετάνε μπουκάλια με μπύρα στο δρόμο και πιθανόν κάποιο γυαλί να μπει στο πόδι της. Την πήρα για λίγο αγκαλιά. Ήταν δεν ήταν 45 κιλά.
Κάναμε ακόμα 200 μέτρα έτσι. Το ξενοδοχείο ήταν κοντά πια... ο Πόρος είναι και μικρό μέρος κι όλα είναι σε απόσταση βολής με τα πόδια.
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο.
Πραγματικά είχε δίκιο. Τα πόδια της είχαν πληγιάσει από τα παπούτσια και για αυτο πονούσε αφόρητα. Κατέβηκα και ζήτησα από τη ρεσεψιόν χανζαπλάστ και αφού της φρόντισα στοργικά το σημείο που πονούσε εκεί πίσω από τη φτέρνα, άρχισα να της τρίβω τα πόδια. ΤΗν ώρα που έλειψα η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο κι ήταν ξανά έτοιμη και διαθέσιμη να με ικανοποιήσει.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Σορρυ που αργώ να γράψω. Προσπαθώ να θυμηθώ ακριβώς τα γεγονότα.
Πεινούσα.
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο.
αν εχεις τυχη διαβαινε
η καλητερη σου ηταν
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
τι θα γινει με τις παυσεις? θες να γαμησεις και μας μηπως?
μπααααα
μονο να μας γκαστρωσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K