Νέα

Ετεροφυλική Μια σεξουαλική περιπέτεια με Φιλανδέζα το 1986 στον Πόρο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Ψάχνεις κώλο να χώσεις το καυλί σου? Ο kosnik26 είναι ο άνθρωπος σου,στείλε του πμ ΤΩΡΑ!
*Προσοχή:θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,πρώτα οι αλλοδαποί

Αυτο ειναι προσωπικη βεντετα ρε Ποδο με τον Κοσμα ... δεν εχει σχεση με την δικη σας διαφορά ...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε δωσε το σεναριο στο σειρηνακη να τα κονομησεις

OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Συνέχιζα να την τρίβω. Έφτασα στα πόδια και τις γάμπες.... Επαθα κοκομπλόκο... πολύ περιποιημένα πατουσάκια, απαλά με ομορφα κοντά δαχτυλάκια, ένα ποδαράκι τόσο δα, ζήτημα να φόραγε 37 νουμερο.

Ετριβα τις πατούσες της πολλή ώρα κι εκείνη αναστέναζε. Το λάδι μύριζε καρύδα, το σώμα της μοσχομύριζε από το λάδι που την είχα αλείψει, σπαρταρούσε σαν το ψαρι.

Εσκυψα και της ψιθυρισα στο αυτί:

" Υπάρχει κι ένα άλλου τύπου μασάζ που κάνουμε εδώ στην Ελλαδα... Θέλεις να το δοκιμάσεις?"

Ξεψυχα μου απάντησε "κάνε ό,τι θες...."

Πήρα μια πετσέτα κι άρχιζα να σκουπίζω τα λάδια σε ολο της το σώμα.
 Αρχισα να τη γλείφω.... Ξεκίνησα από την πλάτη της και συνέχισα στα υπέροχα οπίσθια. Της άνοιξα τα πόδια και είδα μία πλήρως αποτριχωμένη περιοχή. Χάιδεψα λίγο επιφανειακά την κωλοτρυπίδα, ενώ η γλώσσα μου συνέχιζε προς τα πόδια της... Της έγλειφα τις γάμπες, τα δαχτυλάκια των ποδιών της. Εκείνη έβγαζε μόνο μικρούς κοφτούς αναστεναγμούς ηδονής, όσο ένιωθε τη γλώσσα μου να τρέχει πάνω στο κορμί της. Την γύρισα ανασκελα... Το μουνάκι της ήταν σαν παιδικό... Της έγλειψα το στηθος και τις ρώγες, ρουφώντας λαίμαργα...
 " Σε θέλω μέσα μου" μου ψιθύρισε
" Όχι ακόμα.... έχουμε χρόνο..."
Εβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και η γλώσσα μου χώθηκε στο καυτό μουνάκι της. πραγματικά το πιο καυτό μουνί που έχω πάρει... ΑΠίστευτα στενό, υγρό, και ΚΑΥΤΟ! Εκαιγε σαν να είχε βάλει θερμοσίφωνα!  :2funny:

Η Ρίτβα έχυνε... ξανά και ξανά... και φώναζε από την καύλα ενώ εγώ αισθανόμουν τα υγρά της στο στόμα μου. Τα χέρια της έπιαναν το κεφάλι μου και με έσπρωχναν να την γαμάω με τη γλώσσα.

Τη γυρισα μπρούμυτα ξανά. Μπήκα μεσα της και γείραμε τελείως μπρούμυτα και οι δυο, ο ένας πάνω στον άλλον. Της φώναξα πως είμαι έτοιμος να τελειώσω.
" Χύσε μέσα μου.... παίρνω χάπι"...

Εχυνα πολλή ώρα. Αισθανόμουν πως έχυνα για πάνω από πέντε λεπτά... ήμουν τόσο καυλωμένος που αισθανόμουν πως άδειαζα τελείως...

Συνεχίζω σε λίγο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

Τη γυρισα μπρούμυτα ξανά. Μπήκα μεσα της και γείραμε τελείως μπρούμυτα και οι δυο, ο ένας πάνω στον άλλον. Της φώναξα πως είμαι έτοιμος να τελειώσω.
" Χύσε μέσα μου.... παίρνω χάπι"...

Εχυνα πολλή ώρα. Αισθανόμουν πως έχυνα για πάνω από πέντε λεπτά... ήμουν τόσο καυλωμένος που αισθανόμουν πως άδειαζα τελείως...

Συνεχίζω σε λίγο.

Ρε Ποδο γι αυτο μαζευεις χρυσο ? για να ταισεις τα ξωγαμα απ εδω και απο εκει ??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Δεν τον ακουμπησε ψυχολογικα η ανεργία !!! την εκανε την αλλη να βογγηξει 

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
το εχει παντως.Με καυλωσε :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
  Συνέχιζα να την τρίβω. Έφτασα στα πόδια και τις γάμπες.... Επαθα κοκομπλόκο... πολύ περιποιημένα πατουσάκια, απαλά με ομορφα κοντά δαχτυλάκια, ένα ποδαράκι τόσο δα, ζήτημα να φόραγε 37 νουμερο.
απο τοτε τοχες εεε? :grin:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• --.jpg
    --.jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 39

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom