You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Μια σεξουαλική περιπέτεια με Φιλανδέζα το 1986 στον Πόρο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
" Μου άρεσε πολύ που με πήρες αγκαλιά για να μου ανακουφίσεις τον πόνο" μου εξομολογηθηκε.
"Δειχνεις πως ενδιαφέρεσαι πολύ για μένα. Και έτρεξες αμέσως να φέρεις και επίδεσμο..."
"Όντως ενδιαφέρομαι. Είσαι πολύ γλυκειά και θέλω να περάσεις καλά όσόν καιρό θα μείνεις εδώ"
" ΣΤεναχωριέμαι για τα παιδιά που τους αφήσαμε μόνους στην ντίσκο"
" Μην στεναχωριέσαι για αυτούς. Καλά περνάνε και μόνοι τους... κι εμείς θα περάσουμε ακόμα καλύτερα τώρα.... Σε θέλω ξανά μωρό μου!"
Αρχισα πάλι να τη φιλάω...
Ξέχασα να πω πως η Ρίτβα, όσο αδιάφορη ήταν σαν γυναίκα με τα σγουρά μαλλιά, με το άσπρο ριχτό μπλουζάκι και τα καφέ τουριστικά σανδάλια, τόσο εντυπωσιακή έγινε όταν ίσιωσε τα μαλλιά της με ένα ηλεκτρικό μηχανημα που είχε μαζί της... κι όταν φόρεσε ένα μπλέ ολόσωμο φόρεμα με μια άσπρη ζώνη στη μεση της και τα λευκά ψηλοτάκουνα γοβάκια που την χτύπησαν... ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ μόνο που δεν έβγαλε το πέος του έξω να μαλακιστεί από την καύλα...
Ξαφνικά το βαρύ αντρικό περπάτημα με τα ίσια σανδάλια, έγινε πολύ σέξυ όταν φόρεσε τις ψηλοτάκουνες γόβες...
Περίεργα πράματα συμβαίνουν...
Ήθελα να την ξαναπηδήξω. Πιο δυνατά και άγρια αυτή τη φορά. Η Ρίτβα ήταν τελικά πολύ πιο όμορφη με ίσια μαλλιά. Φιλιόμασταν συνεχώς, η γλώσσα της υγρή και εξερευνητική έβρισκε τη δική μου με προσμονή και γεμάτη ηδονή, θέλαμε να ικανοποιήσουμε ο ένας τον άλλον...
Ανάψαμε το πορτατιφ και το τοποθετήσαμε κάτω στο πάτωμα, δίπλα στο κομοδίνο, ώστε να δίνει έναν πιο απαλό φωτισμό στο δωμάτιο. Γουστάριζα να βλέπω αυτό το πλάσμα την ώρα που της έκανα έρωτα...
Την έγλειφα ξανά και ξανά. Από τα πόδια μέχρι τον υπέροχο λαιμό της και τα γλυκά της μωρουδίστικα μικρά αυτάκια... Και με έγλειφε κι εκείνη παντού. Πηδιόμασταν συνεχώς σε όλες τις στασεις που μπορεί να φανταστεί ανθρωπος. Στην καρέκλα του δωματίου, στο μπάνιο, στο μπαλκόνι ατενίζοντας απέναντι τον Γαλατά...
Δέκα μέρες μείναμε στον Πόρο. Τη δέκατη δεν μπορούσα να παρω τα πόδια μου. Το πουλί μου πονούσε από το συνεχές γλυκό μαρτύριο του συνεχόμενου σεξ. Πρέπει να είχα χάσει και μερικά κιλά...
Την αποχαιρέτησα στο αεροδρόμιο με πολλή αγάπη. Αυτό το κορίτσι δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Σας ευχαριστώ όλους που διαβάσατε την εμπειρία μου.
"Δειχνεις πως ενδιαφέρεσαι πολύ για μένα. Και έτρεξες αμέσως να φέρεις και επίδεσμο..."
"Όντως ενδιαφέρομαι. Είσαι πολύ γλυκειά και θέλω να περάσεις καλά όσόν καιρό θα μείνεις εδώ"
" Μην στεναχωριέσαι για αυτούς. Καλά περνάνε και μόνοι τους... κι εμείς θα περάσουμε ακόμα καλύτερα τώρα.... Σε θέλω ξανά μωρό μου!"
Ξέχασα να πω πως η Ρίτβα, όσο αδιάφορη ήταν σαν γυναίκα με τα σγουρά μαλλιά, με το άσπρο ριχτό μπλουζάκι και τα καφέ τουριστικά σανδάλια, τόσο εντυπωσιακή έγινε όταν ίσιωσε τα μαλλιά της με ένα ηλεκτρικό μηχανημα που είχε μαζί της... κι όταν φόρεσε ένα μπλέ ολόσωμο φόρεμα με μια άσπρη ζώνη στη μεση της και τα λευκά ψηλοτάκουνα γοβάκια που την χτύπησαν... ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ μόνο που δεν έβγαλε το πέος του έξω να μαλακιστεί από την καύλα...
Ξαφνικά το βαρύ αντρικό περπάτημα με τα ίσια σανδάλια, έγινε πολύ σέξυ όταν φόρεσε τις ψηλοτάκουνες γόβες...
Ήθελα να την ξαναπηδήξω. Πιο δυνατά και άγρια αυτή τη φορά. Η Ρίτβα ήταν τελικά πολύ πιο όμορφη με ίσια μαλλιά. Φιλιόμασταν συνεχώς, η γλώσσα της υγρή και εξερευνητική έβρισκε τη δική μου με προσμονή και γεμάτη ηδονή, θέλαμε να ικανοποιήσουμε ο ένας τον άλλον...
Ανάψαμε το πορτατιφ και το τοποθετήσαμε κάτω στο πάτωμα, δίπλα στο κομοδίνο, ώστε να δίνει έναν πιο απαλό φωτισμό στο δωμάτιο. Γουστάριζα να βλέπω αυτό το πλάσμα την ώρα που της έκανα έρωτα...
Την έγλειφα ξανά και ξανά. Από τα πόδια μέχρι τον υπέροχο λαιμό της και τα γλυκά της μωρουδίστικα μικρά αυτάκια... Και με έγλειφε κι εκείνη παντού. Πηδιόμασταν συνεχώς σε όλες τις στασεις που μπορεί να φανταστεί ανθρωπος. Στην καρέκλα του δωματίου, στο μπάνιο, στο μπαλκόνι ατενίζοντας απέναντι τον Γαλατά...
Δέκα μέρες μείναμε στον Πόρο. Τη δέκατη δεν μπορούσα να παρω τα πόδια μου. Το πουλί μου πονούσε από το συνεχές γλυκό μαρτύριο του συνεχόμενου σεξ. Πρέπει να είχα χάσει και μερικά κιλά...
Την αποχαιρέτησα στο αεροδρόμιο με πολλή αγάπη. Αυτό το κορίτσι δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ωραίος την ξαναήδες από τότε ? είχες καμια επαφή μαζί της τηλεφωνική ή άλλη ? την αναζήτησες καθόλου στο fb μετά από τόσα χρόνια ?
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
κ εδω ειναι που λενε οτι ολες αφηνουν το σημαδι τους" Μου άρεσε πολύ που με πήρες αγκαλιά για να μου ανακουφίσεις τον πόνο" μου εξομολογηθηκε.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.566
- Πόντοι
- 506
ακου 22% επιτοκιο οι πουσταραδες. Εμεις το 81 απ την Κτηματικη με 11% το ειχαμε παρει
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ωραίος την ξαναήδες από τότε ? είχες καμια επαφή μαζί της τηλεφωνική ή άλλη ? την αναζήτησες καθόλου στο fb μετά από τόσα χρόνια ?
Αλληλογραφούσαμε ένα διάστημα, μετά μου ζήτησε να διακόψουμε την αλληλογραφία γιατί ενοχλείτο ο Γιαγκούλας.
Την βρήκα πρόσφατα και στο facebook αλλά δεν τολμώ να της στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω πως θα το πάρει ύστερα από τόσα χρόνια, ή αν θα θέλει να έχουμε επαφή.
Πρέπει να κοντεύει τα 50 τώρα, τότε εγώ ήμουν 19 κι κείνη 24.
Θα έχει γίνει σαν σταφιδιασμένη κότα.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ακου 22% επιτοκιο οι πουσταραδες. Εμεις το 81 απ την Κτηματικη με 11% το ειχαμε παρει
Τύχεροί ήσασταν. Οι δουλειές του πατέρα μου πήγαιναν πολύ καλά μέχρι το 1985. Οπότε δεν υπήρχε αναγκη δανείου.
Το 86 ανοίχτηκε πολύ με τις οικοδομές και χρειάστηκε χρήματα για την αποπεράτωση. Πλάκωσε και η ύφεση μετά, ανέβηκαν πολύ και τα επιτόκια. Μεγάλο τσιμπούκι φάγαμε τοτε.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Αλληλογραφούσαμε ένα διάστημα, μετά μου ζήτησε να διακόψουμε την αλληλογραφία γιατί ενοχλείτο ο Γιαγκούλας.
Την βρήκα πρόσφατα και στο facebook αλλά δεν τολμώ να της στείλω μήνυμα. Δεν ξέρω πως θα το πάρει ύστερα από τόσα χρόνια, ή αν θα θέλει να έχουμε επαφή.
αυτη ειναι τυπε ?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
΄΄Οχι ρε σύ Αυτή που έβαλες εσύ είναι 60 και βάλε...
Η Ρίτβα δεν εχει βάλει φωτό δική της.
Η Ρίτβα δεν εχει βάλει φωτό δική της.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.566
- Πόντοι
- 506
Και τοτε υφεση ειχε ρε τυπε;Τύχεροί ήσασταν. Οι δουλειές του πατέρα μου πήγαιναν πολύ καλά μέχρι το 1985. Οπότε δεν υπήρχε αναγκη δανείου.
Το 86 ανοίχτηκε πολύ με τις οικοδομές και χρειάστηκε χρήματα για την αποπεράτωση. Πλάκωσε και η ύφεση μετά, ανέβηκαν πολύ και τα επιτόκια. Μεγάλο τσιμπούκι φάγαμε τοτε.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Και τοτε υφεση ειχε ρε τυπε;
Τα άσχημα για μας ξεκίνησαν το 86. Δεν θυμάμαι ακριβως τι είχε γίνει τότε, αλλά ο Αντρέας κυβρνούσε ήδη έναν χρόνο μετά την δεύτερη επιτυχία του το 1985 να κερδίσει τις εκλογές και δεν πήγαινε καλά.
Ο πατέρας μου ζορίστηκε τότε πολύ, για αυτό πήρε το δάνειο. Και μέχρι που τελείωσα τις σπουδές μου σχεδόν, δεν μου έδωσε φράγκο, όλα βγηκαν από τη δουλειά μου και τσοντάριζε λίγο και η μάνα μου από τη δική της τη δουλειά.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηταν σοσιαλιστικη υφεση τυπεΚαι τοτε υφεση ειχε ρε τυπε;
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
χαχα…μην το λες η γρια η κότα το έχει το ζουμί….θετικά θα το πάρει στα σίγουρα να της γράψεις και σίγουρα θα κολακευτεί, μιλάω από προσωπική εμπειρία αναζητήσεων παλαιών φιλενάδων, και ανεκπλήρωτων νεανικών ερώτων, το κακό βέβαια με εσάς είναι ότι όταν γνωριστήκατε ήσασταν στα ντουζένια σας και παραείχατε σεξουαλικές επαφές και ίσως μια καινούργια συνεύρεση να ήταν απογοητευτική, ίσως όμως και όχι, πάντως ποτέ δεν ξέρεις, και 51 ετών γυναίκα αν είναι καλοστεκούμενη θα σου βγάλει τα γούστα της ζωής σου, τέλος πάντων γνώμη μου να της γράψεις και βλέπεις, σίγουρα θετικά θα το πάρει, και ποτέ δεν ξέρεις.
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Περιεργα πραγματα!Ειναι συμπτωση βεβαια.Παλι Πορος και παλι καλοκαιρι του 86.Αργα και τα μπαρ κλεινανε.Ειχα παρει το τζιπακι ενος φιλου που ειχε εξοχικο στο νησι για μια βραδυνη βολτα.Κτυπαω μονος δυο ποτα σε μπαρ,Sail νομιζω το λεγανε,και φευγω.Μπαινω στο τζιπ.Την ωρα που ξεκιναω βλεπω μια μαυρη να περπαταει μονη.Σταματω και αρχιζω διαλογο στα Αγγλικα.Διακοπες με γκρουπ στον Αργοσαρωνικο το μουνι.Τζαμαικανη ψηλη και γυμνασμενη με συμπαθητικο προσωπο που εμενε Λονδινο.Ειχα ρεντα.Την ψηνω και παμε βολτιτσα.Χωρις πολλα πολλα την κατεβαζω,την ανεβαζω στο σπιτι του φιλου ο οποιος και κοιμοτανε στον απο πανω οροφο και γινεται της Ποπης.
Συνεχιζω αμεσως
Συνεχιζω αμεσως
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Το πρωι στην παραλια καναμε το μπανακι μας και ανταλλαξαμε τηλεφωνα.Σε δυο χρονια οταν πηγα Αγγλια ξαναβρεθηκαμε.Απο τοτε η επαφη σταματησε χωρις να υπαρχει καποιος λογος.Απλα σταματησε.Ωραια εμπειρια καθ'οσον δεν ειχα παει και με μαυρη ποτε.Δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερα εντυπωσιακο η ιστορια.Απλα η ταυτιση χρονολογιας και τοπου με εκανε να σας γραψω τα παραπανω.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Ειχε κάτι μαύρες το διάστημα που ήμασταν εκεί. Γκρουπ, καθησανε 3 - 4 μέρες στον Πόρο.
Μπάνιο κάνανε απέναντι στο Γαλατά στην ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ λέγεται μου φαίνεται η παραλία. Περνούσαμε με καίκι μαζί.
Ένας τύπος γαμούσε μια απο αυτές μέσα στη θάλασσα.... "Σκυλί του πολέμου" η ρουφιάνα, πηδιότανε σαν σκύλα.
Μπάνιο κάνανε απέναντι στο Γαλατά στην ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ λέγεται μου φαίνεται η παραλία. Περνούσαμε με καίκι μαζί.
Ένας τύπος γαμούσε μια απο αυτές μέσα στη θάλασσα.... "Σκυλί του πολέμου" η ρουφιάνα, πηδιότανε σαν σκύλα.
THE VISITOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Να δεις που θα βγείτε και συγγενείς στο τελος.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K