Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Απο κάτι απροσάρμοστους κουραμπιέδες σαν και εσένα.

Δε παθαινουν τιποτα , σεξ λεγεται  :grin:  Αλλα δε το χεις κανει ποτε ε? Για να δεις πως ειναι  :rolleyes:
Να προστατευτουν λεει ο βλακαμας  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μαγκες δεν ξερω για εσας αλλα εγω προτιμω να γαμαω μουναρες τσαμπα η επι πληρωμη.τα καμακια ειναι για τα παιδακια

Μήπως προτιμάς να έχεις γεννηθεί πολυεκατομμυριούχος,
πανέμορφος, πανέξυπνος και αθλητικός τύπος ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Παθαινουν αμα κάνουν με σενα τον μπαμπουινο  :2funny:

Πως φαινεται οτι εισαι βλακας με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Με ξερεις και απο κοντα και το λες αυτο? Με εχεις δει ποτε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καμάκι θέλει προπόνηση .
Κάθε μέρα πρέπει να κάνεις καμάκι.
Ευγενικό, και να μην είναι σίγουρη η άλλη ότι
την θέλεις πολύ.Δεν χρειάζεται να δείχνεις ενθουσιασμό
απλά μια ευχάριστη διάθεση. Ρωτάς πληροφορίες και γυρίζεις σιγά-σιγά
τη συζήτηση ώστε να πας για καφέ μαζί της.
Αυτό θέλει πολύ προπόνηση.

Συγκρατημένο ενδιαφέρον δλδ.

εγω θα προτιμουσα να μπορεσω να ριξω εκεινη που έχω ερωτευτει και να την κρατησω πιστη σε μενα και δε πα να γαμηθουνε τα καμακια? ειλικρινα. Καμια φορα ο ανθρωπος χρειαζεται συγκεκριμενα πράγματα για να ειναι ευτυχισμενος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λαδακη ειλικρινα θα μπορουσα να ανταλλαξω ολη την υστεροφημια και το τι λενε οι γυναικες για μενα με το να λεει καλα λογια και να ειναι μαζι μου εκεινη που θα ερωτευτω εγώ. Δεκάρα δεν θα εδινα για τις υπολοιπες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Ακόμα καλυτερα, μήπως προτιμάει να είναι Εμίρης ;  :rockon: :rockon:

Αν δείτε το γιωτ al mirqab στη Μαρίνα του φλοίσβου...

133 μέτρα μήκος...

Σαν γήπεδο...

image

http://[URL unfurl="true"]www.yachtpictures.net/images/al-mirqab-pool.jpg[/img[/URL]]

[img]http://cdn2.shipspotting.com/photos/middle/3/4/6/988643.jpg

Το καμάκι είναι πιο εύκολο με το γιωτ αυτό !  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Πως κάνεις καμάκι σε μία από τις γκόμενες που
έχουν έρθει στο γιώτ σου ;

:2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικά δύσκολο θέμα   ...  :2funny:

image.jpg

The-Yacht-Week-861.jpg

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ενω εσυ με ξέρεις απο κοντά και γράφεις ολα τα υπολοιπα?

Εγω κρινω τι γραφεις ρε καθυστερημενε. Ειπα εγω για την εμφανιση σου κλπ? Απο αυτα που γραφεις κρινεσαι.
Εσυ πας να μου την πεις σα παιδακι του δημοτικου. Απο αυτα που γραφεις φαινεσαι ενας αυτιστικος καθηστερημενος που δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του. Μπορει στην πραγματικη ζωη να σαι αλλιως που ξερω εγω.
Δεν ειναι κακο αυτο αλλα το κακο ειναι που το παιζεις εξυπνος και δινεις και συμβουλες παναθεμα σε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Αν πάτε παιδες στο Ειρηνοδικείο και τα δικαστήρια
στην Ευελπίδων, είναι γεμάτα από ωραίες γκόμενες δικηγορίνες !
Οι ασκούμενες είναι καλή περίπτωση για καμάκι !  :rockon:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω κρινω τι γραφεις ρε καθυστερημενε. Ειπα εγω για την εμφανιση σου κλπ? Απο αυτα που γραφεις κρινεσαι.
Εσυ πας να μου την πεις σα παιδακι του δημοτικου. Απο αυτα που γραφεις φαινεσαι ενας αυτιστικος καθηστερημενος που δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του. Μπορει στην πραγματικη ζωη να σαι αλλιως που ξερω εγω.
Δεν ειναι κακο αυτο αλλα το κακο ειναι που το παιζεις εξυπνος και δινεις και συμβουλες παναθεμα σε

Εσυ βασικα αντι να κοιτάξεις τα δικά σου χάλια κάθεσαι και κρινεις τους άλλους.

Ποιος δινει συμβουλες βρε βλάκα? τη γνωμη μου λεω αμα δεν σ αρεσει μη διαβάζεις εσυ θα μου απαγορέψεις να γράφω τη γνωμη μου ετσι νομιζεις?

Μπαμπουινε  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Από καμάκι στο δρόμο στην Ελλάδα είχα μικτά αποτελέσματα.Το κυρίως πρόβλημα είναι οτι οι γκόμενες φρουρούνται οπότε σε μερικές περιπτώσεις έλαβα απειλητικά τηλεφωνήματα,μηνύματα κτλ από γκόμενους,συζύγους κτλ.Γενικά οι Ελληνες ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες.
Ανατολική Ευρώπη είναι πανεύκολο να κάνεις καμάκι στο δρόμο.Γερμανία όχι τόσο πολύ.Πάντως τελευταία όταν επισκέπτομαι Ελλάδα το κάρφωμα με τα μάτια από τις γκόμενες πέφτει σύννεφο έχουν λυσάξει για σπόνσορες.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Παιδιά να πω καταρχήν ότι ειμαι 22 γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία.Ασχολούμαι με το πέσιμο(δεν εννοώ καφρίλες του στυλ τι μωρό είσαι εσυ κλπ.) εδώ και πολύ καιρό.Μέχρι τωρα εστίαζα την προσοχή μου σε bar,club,cafe κλπ. αλλά κατάλαβα ότι αγνοώ κοπέλες στο φοιτητικό campus,στα εμπορικά κέντρα,στην αγορά,σε πεζόδρομους κλπ.Θεωρώ ότι είναι κάπως πιο εύκολο γιατί δεν υπάρχει δυνατή μουσική,βρίσκεις γυναίκες που είναι μόνες τους χωρίς να προσπαθούν οι φίλες τους να σου τις παρουν με το ζόρι ενώ αυτές θέλουν να σου μιλήσουν(όσοι το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν το σπάσιμο :grin:).Επιπλέον το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παντού και πάντα χωρίς να χρειάζεται να ερθει το βράδυ για να βγεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι είναι ακραίο για τη χώρα μας(θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους κι οι γυναίκες του site).Πιστεύετε ότι είναι κατι τρελό,κάτι γαμάτο;Αυτοί που το κάνουν έχουν τρελά @@ ή είναι ηλίθιοι;

Πείτε τη γνώμη σας ελεύθερα :sunglasses:

Να περνάτε καλά :grin:
Player φίλε? :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom