Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Οντως ειναι δυσκολο να παιξεις μπαλιτσα στον δρομο.. αλλα οχι ακατορθωτο..
Οποιος το 'εχει' γενικα... παιζει παντου!!
Ατακες σπεσιαλ του Ψαλτη κλπ :idiot:...δεν πιανουν πουθενα!
Απλα.. χαλαρη κουβεντουλα... και αν σε 'παιρνει'... προχωρας... ;)

Όπως και δεν είναι το ίδιο πράγμα να είσαι σε μπαρ, να πιάσεις κάποια να σε κοιτάζει,χαμογελάει κτλ και να πας να της μιλήσεις , με το να πηγαίνεις στο μετρό και να μπαίνεις μπροστά σε άγνωστες για να τις σταματήσεις για να τους πιάσεις τη κουβέντα.
Στη πρώτη περίπτωση έχεις το πράσινο φως , ενώ στη δεύτερη είσαι αγενής και εισβάλλεις στο προσωπικό χώρο του άλλου...
Αυτο παλι δεν ισχυει... γιατι κ στο μπαρ μπορει η αλλη να εχει παει απλα για ποτο κ κουβεντα με μια φιλη... κ οχι για να βρει αντρα... Οποτε.. αμα της την πεσεις..παλι ακυρο θα φας!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Παιδιά να πω καταρχήν ότι ειμαι 22 γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία.Ασχολούμαι με το πέσιμο(δεν εννοώ καφρίλες του στυλ τι μωρό είσαι εσυ κλπ.) εδώ και πολύ καιρό.Μέχρι τωρα εστίαζα την προσοχή μου σε bar,club,cafe κλπ. αλλά κατάλαβα ότι αγνοώ κοπέλες στο φοιτητικό campus,στα εμπορικά κέντρα,στην αγορά,σε πεζόδρομους κλπ.Θεωρώ ότι είναι κάπως πιο εύκολο γιατί δεν υπάρχει δυνατή μουσική,βρίσκεις γυναίκες που είναι μόνες τους χωρίς να προσπαθούν οι φίλες τους να σου τις παρουν με το ζόρι ενώ αυτές θέλουν να σου μιλήσουν(όσοι το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν το σπάσιμο :grin:).Επιπλέον το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παντού και πάντα χωρίς να χρειάζεται να ερθει το βράδυ για να βγεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι είναι ακραίο για τη χώρα μας(θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους κι οι γυναίκες του site).Πιστεύετε ότι είναι κατι τρελό,κάτι γαμάτο;Αυτοί που το κάνουν έχουν τρελά @@ ή είναι ηλίθιοι;

Πείτε τη γνώμη σας ελεύθερα :sunglasses:

Να περνάτε καλά :grin:

αν σου αρέσει κάποια πραγματικά ούτε extreme είναι να της το δείξεις ούτε και πίτα παίζει να παίξει..(εύκολα)
αν σε ενδιαφέρει μόνο να σουβλίσεις  :zfuck: και ανόητο είναι και πίτα θα παίξει
γνώμη μου  :birdman:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οντως ειναι δυσκολο να παιξεις μπαλιτσα στον δρομο.. αλλα οχι ακατορθωτο..
Οποιος το 'εχει' γενικα... παιζει παντου!!
Ατακες σπεσιαλ του Ψαλτη κλπ :idiot:...δεν πιανουν πουθενα!
Απλα.. χαλαρη κουβεντουλα... και αν σε 'παιρνει'... προχωρας... ;)
Αυτο παλι δεν ισχυει... γιατι κ στο μπαρ μπορει η αλλη να εχει παει απλα για ποτο κ κουβεντα με μια φιλη... κ οχι για να βρει αντρα... Οποτε.. αμα της την πεσεις..παλι ακυρο θα φας!

Δε διάβασες προσεκτικά ή δε κατάλαβες.Αν στο bar ή στο club σε καλέσει η άλλη πας και πιάνεις κουβέντα,δε πας μόνος σου απρόσκλητος.
Το κάλεσμα 99% των περιπτώσεων είναι μη λεκτικό και οι περισσότεροι άντρες δε το καταλαβαίνουν ή το μεταφράζουν λάθος.

Και όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν ,οι περισσότεροι και η κοινωνία γενικώς είναι τόσο αγενής που οποιαδήποτε στοιχειώδη ευγένεια (πχ από μεριάς γυναικών) την παρερμηνεύουν ως "με γουστάρει το γκομενάκι".

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια απο καμακια.τα καμακια ειναι λυση απελπισιας.ουτως η αλλως οι γυναικες δεν γουσταρουν το σεξ.οποτε χαμενος κοπος.μονο δεχομαστε να μας κανουν καμακι.αν ειναι αρκετα ωραιες τους καθομαστε  αφου μας κερασουν  τον καφε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Παιδιά να πω καταρχήν ότι ειμαι 22 γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη σημασία.Ασχολούμαι με το πέσιμο(δεν εννοώ καφρίλες του στυλ τι μωρό είσαι εσυ κλπ.) εδώ και πολύ καιρό.Μέχρι τωρα εστίαζα την προσοχή μου σε bar,club,cafe κλπ. αλλά κατάλαβα ότι αγνοώ κοπέλες στο φοιτητικό campus,στα εμπορικά κέντρα,στην αγορά,σε πεζόδρομους κλπ.Θεωρώ ότι είναι κάπως πιο εύκολο γιατί δεν υπάρχει δυνατή μουσική,βρίσκεις γυναίκες που είναι μόνες τους χωρίς να προσπαθούν οι φίλες τους να σου τις παρουν με το ζόρι ενώ αυτές θέλουν να σου μιλήσουν(όσοι το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν το σπάσιμο :grin:).Επιπλέον το καλό είναι ότι μπορείς να το κάνεις παντού και πάντα χωρίς να χρειάζεται να ερθει το βράδυ για να βγεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείτε ότι είναι ακραίο για τη χώρα μας(θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους κι οι γυναίκες του site).Πιστεύετε ότι είναι κατι τρελό,κάτι γαμάτο;Αυτοί που το κάνουν έχουν τρελά @@ ή είναι ηλίθιοι;

Πείτε τη γνώμη σας ελεύθερα :sunglasses:

Να περνάτε καλά :grin:

Φιλαράκι μου γειά σου. Τα έχουμε πεί εμείς αρκετές φορές. Ας σου πω και γιαυτό την άποψή τη δική μου.

-Έγραψε κάποιος πριν ο Μπόλτης αν θυμάμαι καλά, ότι αν της την πέσεις θα νομίζει η γκόμενα ότι το κάνεις συνέχεια και δε θα της αρέσεις κλπ κλπ. Μα όλοι οι άνθρωποι μίλησαν σε κάποιον ξένο για πρώτη φορά ώστε να δημιουργηθεί η σχέση και αυτός ο ξένος να ονομαστεί σύντροφός τους.

-Ότι δεν υπάρχει κάτι που σε συνδέει με μια άγνωστη στο δρόμο κλπ κλπ.

Που καταλήγουμε λοιπόν? Στο ΠΩΣ θα το κάνεις αυτό. Δε θα σου πω τον τρόπο. Και ο λόγος είναι γιατί ο κάθε ένας μας θα πρέπει να έχει τον δικό του τρόπο για να είναι και αυθεντικός και όχι γελοίος μίμος κάποιου άλλου. Αλλά στο ΠΩΣ θα το κάνεις είναι όλη η ουσία.

Πάρε ένα παράδειγμα..

Πας και λες σε μια κοπέλα που δεν τη ξέρεις να πάτε να γαμηθείτε, κατά 99% θα σε βρίσει.
Πας στην ίδια κοπέλα πας και τη γνωρίζεις με έναν διακριτικό και όμορφο τρόπο, και βγαίνετε 1-2 ραντεβού και μετά την πηδάς.

Τι σου λέει αυτό? Το ζητούμενο ίδιο, το αποτέλεσμα όμως διαφορετικό. Παίζει ρόλο πως θα το παρουσιάσεις.

Και κάτι βασικό, το να πας έτσι στην ψύχρα να την πέσεις το νούμερο ένα είναι να κάνεις και την άλλη να νιώθει ότι δεν είσαι κανάς περίεργος ανώμαλος. Λογικό να φοβάται. Λίγο χιουμοράκι και καθόλου επιμονή είναι καλά στοιχεία που θα σε κάνουν "νορμάλ" στα μάτια της.

και προπάντων, μη φανείς "καμάκι", αλλά θέλω να σε γνωρίσω.. Μίλα της σα να ήταν άντρας στη θέση της. Μίλα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, και όχι στο γκομενάκι...

Καλή επιτυχία αν και την έχεις.

Επισκέπτης
Για πεσιμο στο δρομο απο 22-23 και κατω αυστηρα, εκει αν εισαι λιγο εμφανισιμος και μπορεις να πεις και δυο κουβεντες! την εχεις καταφερει...και πιθανων να πηδηξεις χωρις να κανεις σχεση, εαν ξεφυγεις ειδικα αν πας 27,28 και ανω τοτε να εισαι ετοιμος να την φορτωθεις το λιγοτερο για μια μακροχρονια σχεση (παιζει και γαμος) μια χωντροκωλη ελληνιδα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ακουτε μπουρδες..οι γκομενες δεν γαμιουνται αμεσως γιατι προσπαθουν να σε βαλουν σε σχεση.δηλαδη να γινεις ο προσωπικος τους μακακας μεχρι να βρουν κατι καλυτερο

Επισκέπτης
Αν είσαι άνω των 30 όμως και αυτή είναι από 18-22 τι γίνεται??? οέο !
Δεν θυμαμαι να βγηκε κανας νομος, αν εισαι ανω των 30 δεν μπορεις να πηδηξεις  :grin: αν την καταφερεις πηδας,αλλιως στα μπουρδελα για ξεχαρμανιασμα η στην χοντρη ελληνιδα για σχεση και αγαπουλες...  :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για πεσιμο στο δρομο απο 22-23 και κατω αυστηρα, εκει αν εισαι λιγο εμφανισιμος και μπορεις να πεις και δυο κουβεντες! την εχεις καταφερει...και πιθανων να πηδηξεις χωρις να κανεις σχεση, εαν ξεφυγεις ειδικα αν πας 27,28 και ανω τοτε να εισαι ετοιμος να την φορτωθεις το λιγοτερο για μια μακροχρονια σχεση (παιζει και γαμος) μια χωντροκωλη ελληνιδα.

Αν είσαι άνω των 30 όμως και αυτή είναι από 18-22 τι γίνεται??? οέο !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι να βγηκε κανας νομος, αν εισαι ανω των 30 δεν μπορεις να πηδηξεις  :grin: αν την καταφερεις πηδας,αλλιως στα μπουρδελα για ξεχαρμανιασμα η στην χοντρη ελληνιδα για σχεση και αγαπουλες...  :S

Δεν κατάλαβες ρε. Δεν είπα ότι δε γαμάς. Απλά τα περισσότερα μικρά δεν είναι εύκολοι στόχοι για άνω των 30. Λίγες 20άρες θέλουν άνω των 30.

και μην αρχίσετε την πίπα ότι έχετε γαμήσει μικρές. Γιατί κα ιεγώ έχω γαμήσει μικρές. Εγώ μιλάω για την ευκολία και τη συχνότητα. Οι περισσότερες μικρές δεν επιλέγουν άνω των 8 ετών πχ διαφορά.. κολλάνε , φοβούνται πείτε το όπως θέλετε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πωπω μαλάκες ο Σπύρος δεν πηδάει ποτέ και για κανέναν λόγο !

Στο τέλος λέει ότι η χειρομαντία είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ανοίγεις κουβέντα !!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
πωπω μαλάκες ο Σπύρος δεν πηδάει ποτέ και για κανέναν λόγο !

Στο τέλος λέει ότι η χειρομαντία είναι πάντα ένας καλός τρόπος να ανοίγεις κουβέντα !!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σαν τον ΤΑΚΜΑΝ είναι αυτός..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν δύο ευδιάκριτες κατηγορίες γυναικών.
Από τη μία αυτές που είναι ανοιχτές γενικότερα στο πέσιμο από τον οποιονδήποτε, και από την άλλη αυτές που για κάποιο λόγο που δεν έχω αποσαφηνήσει ακόμα (ίσως ανατροφή, ίσως ανασφάλειες) απορρίπτουν αυτόματα οποιαδήποτε προσέγγιση από άγνωστο και παίζουν καθαρά και μόνο στον κύκλο τους. Στη δεύτερη περίπτωση, αν δεν γνωρίζεστε από κάπου ή αν δεν βρεθείτε κάπου με κοινή παρέα, είσαι χαμένος από την αρχή ακόμα κι αν έχεις εμφάνιση μοντέλου και λέγειν δικηγόρου.
Όσο αφορά την πρώτη περίπτωση, η επιτυχία εξαρτάται καθαρά από τη φάση που περνάει εκείνη τη στιγμή η κοπέλα (περίοδος που έχει σχέση, περίοδος που είναι ανοιχτή σε γνωριμίες, περίοδος που για κάποιο λόγο δεν έχει γενικότερα όρεξη, κλπ).

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έχω διαβάσει ένα βιβλίο του Σπύρου Κόντη το ''ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ''. Λέει κάποια αρκετά χρήσιμα πράγματα αλλά αν δεν τα δεις στην πράξη δεν κάνεις τίποτα. Εγώ κράτησα κάποια πράγματα που ταίριαζαν σε εμένα και τα εφάρμοσα στην πράξη. Είμαι γενικά αρκετά κλειστό άτομο αλλά σιγά σιγά μετά τα πρώτα δύσκολα πεσίματα, μου έγινε πολύ οικείο το όλο θέμα. Αυτή την στιγμή μου είναι πιο εύκολο να την πέσω στο δρόμο στην οποιαδήποτε παρά να κάτσω να ψαρέψω από τον κοινωνικό κύκλο ή το ίντερνετ. Έτσι κι αλλιώς ο κύκλος μου είναι περιορισμένος και αναγκαστικά αν ήθελα κάτι έπρεπε να το προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου. Το πρώτο βήμα για να βρεις γκόμενα είναι να σταματήσεις να κάνεις παρέα με μπακούρια. Καλύτερα μόνος παρά με μπακούρια!
Αποτέλεσμα είχες; Γάμησες καμία μετά από τέτοιου είδους πέσιμο;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι απλά να τονίσω κατι που νομιζω αναφέρθηκε κι απο άλλους και ειναι πολυ σημαντικό στο καμάκι, θέλει χαλαρότητα. Να δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου αλλα να μη γίνεις φορτικός. Βλέπω πολλούς που κάνουν πεσίματα και το παλεύουν ενω βλέπουν ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, και γίνονται κουραστικοί, απορώ πως δεν το καταλαβαίνουν δηλαδή. Αν η γυναίκα σε γουστάρει θα στο δείξει.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αποτέλεσμα είχες; Γάμησες καμία μετά από τέτοιου είδους πέσιμο;
Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα γιατί ήμουν τρακαρισμένος και το καταλάβαιναν αυτό οι γυναίκες. Το πρώτο βήμα που έκανα και έφερε αποτελέσματα θεαματικά ήταν και κόψω κάθε επαφή με την παγκουροπαρέα. Αυτή ήταν η καταλυτική στιγμή για να καταφέρω να βγαίνω ραντεβού. Επίσης γνώρισα ένα παλικάρι που ήταν Pick Up Artist, δηλαδή έναν τύπο που το πέσιμο το είχε κάνει σαν επάγγελμα και με την καθοδήγηση του ήρθαν και οι επιτυχίες. Μια μέρα βγήκα βόλτα με αυτόν τον τύπο και μου λέει : Θα σου δείχνω γκόμενες να πας να την πέσεις και σε όποιες κολλάς να πας θα μου δίνεις 5 ευρώ για την καθεμία. Θέλοντας και μη ξεπέρασα τις ντροπές μου και είχα φτάσει σε σημείο να έχω 3 γκόμενες ταυτόχρονα. Βέβαια 3 γκόμενες είναι δύσκολο να διαχειριστείς και τελικά έμεινα με τις δύο. Το καλό είναι ότι αν αναπτύξεις τις δυνατότητες να την πέφτεις οπουδήποτε δεν αγχώνεσαι αν αύριο σε παρατήσει κάποια γυναίκα, γιατί ξέρεις πλέον πως θα βρεις την επόμενη και οπότε έχεις πάντα το πάνω χέρι στις σχέσεις.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα γιατί ήμουν τρακαρισμένος και το καταλάβαιναν αυτό οι γυναίκες. Το πρώτο βήμα που έκανα και έφερε αποτελέσματα θεαματικά ήταν και κόψω κάθε επαφή με την παγκουροπαρέα. Αυτή ήταν η καταλυτική στιγμή για να καταφέρω να βγαίνω ραντεβού. Επίσης γνώρισα ένα παλικάρι που ήταν Pick Up Artist, δηλαδή έναν τύπο που το πέσιμο το είχε κάνει σαν επάγγελμα και με την καθοδήγηση του ήρθαν και οι επιτυχίες. Μια μέρα βγήκα βόλτα με αυτόν τον τύπο και μου λέει : Θα σου δείχνω γκόμενες να πας να την πέσεις και σε όποιες κολλάς να πας θα μου δίνεις 5 ευρώ για την καθεμία. Θέλοντας και μη ξεπέρασα τις ντροπές μου και είχα φτάσει σε σημείο να έχω 3 γκόμενες ταυτόχρονα. Βέβαια 3 γκόμενες είναι δύσκολο να διαχειριστείς και τελικά έμεινα με τις δύο. Το καλό είναι ότι αν αναπτύξεις τις δυνατότητες να την πέφτεις οπουδήποτε δεν αγχώνεσαι αν αύριο σε παρατήσει κάποια γυναίκα, γιατί ξέρεις πλέον πως θα βρεις την επόμενη και οπότε έχεις πάντα το πάνω χέρι στις σχέσεις.
Εσύ πρέπει να μου κάνεις σεμινάρια... ;) Τι περίπου λες σαν πρώτη φράση, πρώτη κουβέντα;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

gouglara να δω photos με pick up artists αλλά δεν μου πάει τελικά αν είναι να βάφω και νύχι  :2funny: :2funny: :2funny:

best-pick-up-artist.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom