psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Στις σχέσεις μάλλον είσαι... ;)ειμαι αβγαλτος γιαυτο .τωρα ανακαλυπτω τον κοσμο
Στις σχέσεις μάλλον είσαι... ;)ειμαι αβγαλτος γιαυτο .τωρα ανακαλυπτω τον κοσμο
ενταξει,απο οοοοοολες τις μαλακιες,απο ολες τις καφριλες της νεοεποχικης τρελας,το pua ειναι το αποκορύφωμα!
αν δειτε ειδικα τους "ειδικους¨ του pua στην Ελλαδα,θα χεστειτε στο γελιο!
απο εμφανιση κωστες τσακωνες κ απο πεσιμο....tragila!
Μπειτε σε γνωστα pua sites ή δειτε "σεμιναρια" κ πεσιματα τους στο youtube κ θα καταλαβετε,,
καλα οι pua του εξωτερικου ειναι εντελως φρικια σε εμφανιση.το αστειο ειναι πως περιποιουνται,"προπονουνται",φτιαχνουν στρατηγικες στο μυαλο τους κ ολα αυτα για να γαμησουν γυναικες που τα καμακια στα νησια στα 80s της γαμουσαν μασωντας σκορδο κ κανοντας τους νοηματα μιας κ δεν γνωριζαν ουτε ξενες γλωσσες αλλα ουτε και σωστα ελληνικα
Άντρας ον πολυγαμικό. Σαφώς έχουν τρύπα (όχι την ίδια φυσικά) αλλά είναι θέμα χημείας και γενικά συλλογής εμπειριών. Όταν βλέπεις μια γκόμενα που καταλαβαίνεις ότι σε θέλει και την θέλεις, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το μαλάκα και να το παίζεις οικογενειάρχης και υπεράνω όλων αυτών...;Καλά κάνεις, αφού περνάς καλά με την δικιά σου και αξίζει η γυναίκα δεν βρίσκω τον λόγο να βρεις άλλη. Άλλωστε όλες την ίδια τρύπα έχουν και η μελαγχολία που νιώθεις πιστεύω είναι ότι ακόμα έχεις την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και όχι τόσο για να γαμήσεις άλλες γκόμενες.
για να το λες εσυ ισως κατι να ξερειςΣτις σχέσεις μάλλον είσαι... ;)
Έχω διαβάσει ένα βιβλίο του Σπύρου Κόντη το ''ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ''. Λέει κάποια αρκετά χρήσιμα πράγματα αλλά αν δεν τα δεις στην πράξη δεν κάνεις τίποτα. Εγώ κράτησα κάποια πράγματα που ταίριαζαν σε εμένα και τα εφάρμοσα στην πράξη. Είμαι γενικά αρκετά κλειστό άτομο αλλά σιγά σιγά μετά τα πρώτα δύσκολα πεσίματα, μου έγινε πολύ οικείο το όλο θέμα. Αυτή την στιγμή μου είναι πιο εύκολο να την πέσω στο δρόμο στην οποιαδήποτε παρά να κάτσω να ψαρέψω από τον κοινωνικό κύκλο ή το ίντερνετ. Έτσι κι αλλιώς ο κύκλος μου είναι περιορισμένος και αναγκαστικά αν ήθελα κάτι έπρεπε να το προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου. Το πρώτο βήμα για να βρεις γκόμενα είναι να σταματήσεις να κάνεις παρέα με μπακούρια. Καλύτερα μόνος παρά με μπακούρια!
Δεν ξέρω, έτσι νομίζω αλλά απ'ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ το παραδεχόσουν κι εσύ ότι πας μόνο επι πληρωμή. Και μη βάζεις ό,τι να'ναι smiley's.για να το λες εσυ ισως κατι να ξερεις
δεν γινεται να πας αλλιως αμα πας με γυναικες :-Δεν ξέρω, έτσι νομίζω αλλά απ'ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ το παραδεχόσουν κι εσύ ότι πας μόνο επι πληρωμή. Και μη βάζεις ό,τι να'ναι smiley's.
Χωρίς ταρίφα δε γίνεται; Γιατί ρε συ; Άλλο χωρίς να ξοδέψεις λεφτά και άλλο χωρίς ταρίφα...δεν γινεται να πας αλλιως αμα πας με γυναικες :-
Δεν ξέρω, έτσι νομίζω αλλά απ'ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ το παραδεχόσουν κι εσύ ότι πας μόνο επι πληρωμή. Και μη βάζεις ό,τι να'ναι smiley's.
να θέλεις να πας για ψάρεμα σε ξεκάρφωτες από μπαρ θα βγεις μόνος
αν και δεν το έκανα ποτέ γιατί βαριέμαι
Μην ανησυχείς και οι γυναίκες πολυγαμικές είναι πλέον, αφού στα 16 όλες είναι μαστόρισσες στην πίπα που ακόμα και η Σόνια από Βέργας 6 υπόγειο θα ζήλευε την τεχνική τους!Άντρας ον πολυγαμικό. Σαφώς έχουν τρύπα (όχι την ίδια φυσικά) αλλά είναι θέμα χημείας και γενικά συλλογής εμπειριών. Όταν βλέπεις μια γκόμενα που καταλαβαίνεις ότι σε θέλει και την θέλεις, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το μαλάκα και να το παίζεις οικογενειάρχης και υπεράνω όλων αυτών...;
Και μόνος του να βγει μια χαρά θα περάσει! Το έχω κάνει άπειρες φορές, μόνο η αρχή ήταν δύσκολη γιατί νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα...Με έναν κολλητο σου πηγαινε μωρε και εσυ μονος σαν τον βλακα θα πάς?
τα λεφτα τα ξοδευεις για να κερδισεις την ευνοια της γυναικας..χωρις αυτα no honey .δεν τις απασχολει ο αντρας ο ιδιος ουτε το σεξ τοσο.αποψη μουΧωρίς ταρίφα δε γίνεται; Γιατί ρε συ; Άλλο χωρίς να ξοδέψεις λεφτά και άλλο χωρίς ταρίφα...
Και μόνος του να βγει μια χαρά θα περάσει! Το έχω κάνει άπειρες φορές, μόνο η αρχή ήταν δύσκολη γιατί νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα...
Αυτο το ειχα πει και εγω παλιοτερα. Οι παρεες με μπακουρια ειναι αποτυχια. Μεικτες μονο ρε. Εκτος και αν θες να βγεις και να δεις καποιον κολλητο και να βγειτε για την πάρτη σας. Αλλα τα μπακουρια ειναι καταστροφη επειδη εχουν την τάση να κανουν καφριλες και οι αλλες αυτα τα βλεπουν
Ναι αμέ! Πριν το κάνω είχα διαβάσει το παρακάτω άρθρο και είπα να το δοκιμάσω [URL unfurl="true"]http://foithtips.com/how-to-go-out-alone/ [/URL]Δηλαδη καθοσουν ολη τη νυχτα με το ποτο στο χέρι μονος σου μέσα στον κοσμο?
Ναι αμέ! Πριν το κάνω είχα διαβάσει το παρακάτω άρθρο και είπα να το δοκιμάσω [URL unfurl="true"]http://foithtips.com/how-to-go-out-alone/ [/URL]
Αν ψάξεις κάτι θα βρεις. Αν περιμένεις από τους άλλους να πας μπροστά τότε κάτσε και παρακάλα τους να σου κάνουν παρέα και να είσαι το σκυλάκι τους! Α και επειδή οι περισσότεροι είναι και άνεργοι ετοιμάσου να κεράσεις κιόλας ;)Κανενα tip Για να κανεις μονος σου διαλογους με τον εαυτο σου έχει?