Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενταξει,απο οοοοοολες τις μαλακιες,απο ολες τις καφριλες της νεοεποχικης τρελας,το pua ειναι το αποκορύφωμα!
αν δειτε ειδικα τους "ειδικους¨ του pua στην Ελλαδα,θα χεστειτε στο γελιο!
απο εμφανιση κωστες τσακωνες κ απο πεσιμο....tragila!
Μπειτε σε γνωστα pua sites ή δειτε "σεμιναρια" κ πεσιματα τους στο youtube κ θα καταλαβετε,,

καλα οι pua του εξωτερικου ειναι εντελως φρικια σε εμφανιση.το αστειο ειναι πως περιποιουνται,"προπονουνται",φτιαχνουν στρατηγικες στο μυαλο τους κ ολα αυτα για να γαμησουν γυναικες που τα καμακια στα νησια στα 80s της γαμουσαν μασωντας σκορδο κ κανοντας τους νοηματα μιας κ δεν γνωριζαν ουτε ξενες γλωσσες αλλα ουτε και σωστα ελληνικα  :2funny: :2funny:

Δεν θέλω να πικρανω τους pua και οσους εξασκουν το σπορ αλλα οι γυναικες (οχι ολες) αμα δουν καλοντυμενο τυπο ή ενστολο του την πεφτουν μονες τους. Βλέπεις χαμογελα αφορμες να πιάσουν συζητηση σχολιάζοντας κάτι στο χωρο ενω ειναι διπλα σου κτλπ κτλπ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλά κάνεις, αφού περνάς καλά με την δικιά σου και αξίζει η γυναίκα δεν βρίσκω τον λόγο να βρεις άλλη. Άλλωστε όλες την ίδια τρύπα έχουν και η μελαγχολία που νιώθεις πιστεύω είναι ότι ακόμα έχεις την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και όχι τόσο για να γαμήσεις άλλες γκόμενες.
Άντρας ον πολυγαμικό. Σαφώς έχουν τρύπα (όχι την ίδια φυσικά) αλλά είναι θέμα χημείας και γενικά συλλογής εμπειριών. Όταν βλέπεις μια γκόμενα που καταλαβαίνεις ότι σε θέλει και την θέλεις, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το μαλάκα και να το παίζεις οικογενειάρχης και υπεράνω όλων αυτών...;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω διαβάσει ένα βιβλίο του Σπύρου Κόντη το ''ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ''. Λέει κάποια αρκετά χρήσιμα πράγματα αλλά αν δεν τα δεις στην πράξη δεν κάνεις τίποτα. Εγώ κράτησα κάποια πράγματα που ταίριαζαν σε εμένα και τα εφάρμοσα στην πράξη. Είμαι γενικά αρκετά κλειστό άτομο αλλά σιγά σιγά μετά τα πρώτα δύσκολα πεσίματα, μου έγινε πολύ οικείο το όλο θέμα. Αυτή την στιγμή μου είναι πιο εύκολο να την πέσω στο δρόμο στην οποιαδήποτε παρά να κάτσω να ψαρέψω από τον κοινωνικό κύκλο ή το ίντερνετ. Έτσι κι αλλιώς ο κύκλος μου είναι περιορισμένος και αναγκαστικά αν ήθελα κάτι έπρεπε να το προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου. Το πρώτο βήμα για να βρεις γκόμενα είναι να σταματήσεις να κάνεις παρέα με μπακούρια. Καλύτερα μόνος παρά με μπακούρια!

Αυτο το ειχα πει και εγω παλιοτερα. Οι παρεες με μπακουρια ειναι αποτυχια. Μεικτες μονο ρε. Εκτος και αν θες να βγεις και να δεις καποιον κολλητο και να βγειτε για την πάρτη σας. Αλλα τα μπακουρια ειναι καταστροφη επειδη εχουν την τάση να κανουν καφριλες και οι αλλες αυτα τα βλεπουν

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
:kissass2:για να το λες εσυ ισως κατι να ξερεις
Δεν ξέρω, έτσι νομίζω αλλά απ'ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ το παραδεχόσουν κι εσύ ότι πας μόνο επι πληρωμή. Και μη βάζεις ό,τι να'ναι smiley's.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ξέρω, έτσι νομίζω αλλά απ'ότι θυμάμαι σε παλιότερα ποστ το παραδεχόσουν κι εσύ ότι πας μόνο επι πληρωμή. Και μη βάζεις ό,τι να'ναι smiley's.
δεν γινεται να πας αλλιως αμα πας με γυναικες :-

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Οι γυναίκες επί πληρωμή είναι κάτι σαν χόμπι αγοράζεις μια ώρα από μια γυναίκα για έναν συγκεκριμένο σκοπό και να βγάλεις τα γούστα σου τώρα εννοείτε πρέπει να ψάξεις να βρεις μια γυναίκα που να σε γουστάρει και να την γουσταρεις και να κάνεις σεξ άνευ πληρώνεις σμιλε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να θέλεις να πας για ψάρεμα σε ξεκάρφωτες από μπαρ θα βγεις μόνος
αν και δεν το έκανα ποτέ γιατί βαριέμαι  :P

Με έναν κολλητο σου πηγαινε μωρε και εσυ μονος σαν τον βλακα θα πάς?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Άντρας ον πολυγαμικό. Σαφώς έχουν τρύπα (όχι την ίδια φυσικά) αλλά είναι θέμα χημείας και γενικά συλλογής εμπειριών. Όταν βλέπεις μια γκόμενα που καταλαβαίνεις ότι σε θέλει και την θέλεις, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το μαλάκα και να το παίζεις οικογενειάρχης και υπεράνω όλων αυτών...;
Μην ανησυχείς και οι γυναίκες πολυγαμικές είναι πλέον, αφού στα 16 όλες είναι μαστόρισσες στην πίπα που ακόμα και η Σόνια από Βέργας 6 υπόγειο θα ζήλευε την τεχνική τους! :cheesy:
Αν θες ρομάντζο και ιστορία τότε αργά ή γρήγορα θα διαλύσεις τον γάμο σου εκτός και αν είσαι ο πράκτορας των πέντε ηπείρων. Ακόμα και στην Αθήνα, κάποιος θα σε πάρει χαμπάρι εκτός και αν βρίσκεσαι με την άλλη για κανα γαμήσι στα κρυφά που και που.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Με έναν κολλητο σου πηγαινε μωρε και εσυ μονος σαν τον βλακα θα πάς?
Και μόνος του να βγει μια χαρά θα περάσει! Το έχω κάνει άπειρες φορές, μόνο η αρχή ήταν δύσκολη γιατί νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καλυτερο κολπο για να ξεπεράσεις τις άμυνες κάποιας ειναι να σκεφτεις απο πριν τις αδυναμιες που μπορει να πατησει και να μπορέσεις να τις καλυψεις. Να εχεις τις απαντησεις απο πριν έτοιμες οποτε δεν θα σε αιφνιδιασει.

Αμα πας μονος σου στο μαγαζι θα σε περάσει για ακυρο αμα δεν εισαι θαμώνας και θα φοβηθει θα της φανεις περιεργος. Μπορει να σκεφτει οτι εισαι αντικοινωνικος οτι δεν τα πηγαινεις καλα στις σχέσεις τις κοινωνικες αρα πως θα τα πας καλα μαζι της? και αυτη κοινωνικη σχέση ειναι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Χωρίς ταρίφα δε γίνεται; Γιατί ρε συ; Άλλο χωρίς να ξοδέψεις λεφτά και άλλο χωρίς ταρίφα...
τα λεφτα τα ξοδευεις για να κερδισεις την ευνοια  της γυναικας..χωρις αυτα no honey .δεν τις απασχολει ο αντρας ο ιδιος ουτε το  σεξ τοσο.αποψη μου :hi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μόνος του να βγει μια χαρά θα περάσει! Το έχω κάνει άπειρες φορές, μόνο η αρχή ήταν δύσκολη γιατί νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα...

Δηλαδη καθοσουν ολη τη νυχτα με το ποτο στο χέρι μονος σου μέσα στον κοσμο?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Αυτο το ειχα πει και εγω παλιοτερα. Οι παρεες με μπακουρια ειναι αποτυχια. Μεικτες μονο ρε. Εκτος και αν θες να βγεις και να δεις καποιον κολλητο και να βγειτε για την πάρτη σας. Αλλα τα μπακουρια ειναι καταστροφη επειδη εχουν την τάση να κανουν καφριλες και οι αλλες αυτα τα βλεπουν

να θέλεις να πας για ψάρεμα για ξεκάρφωτες από μπαρ θα βγεις μόνος
αν και δεν το έκανα ποτέ γιατί βαριέμαι  :P

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κανενα tip Για να κανεις μονος σου διαλογους με τον εαυτο σου έχει?
Αν ψάξεις κάτι θα βρεις. Αν περιμένεις από τους άλλους να πας μπροστά τότε κάτσε και παρακάλα τους να σου κάνουν παρέα και να είσαι το σκυλάκι τους! Α και επειδή οι περισσότεροι είναι και άνεργοι ετοιμάσου να κεράσεις κιόλας  ;)

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα που είναι το καρναβάλι μπορείς να κάνεις πολύ παιχνίδι που θα είναι τα γκομενακια ντυμένα νοσοκομες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom