Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μήν παίρνεις όρκο για αυτό, αγαπητέ Μπόλντη. Εμένα οι λίγες τρελλές και μαλακισμένες που μου έλαχαν κάποτες ήταν από "φιλικό" περιβάλλον, χώρο δουλειάς κτλ. Δεν υπάρχει κανόνας, οι μαλάκες και οι τρελλοί υπάρχουν παντού.

Ναι δεν διαφωνω σε αυτο. Αλλα εκει τουλαχιστον τις βλέπεις ευκολα και γρηγορα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν κανουμε καμακι πουθενα.ξερουμε οτι καταβαθος η γκομενα που μας κοιταζει μας βλεπει ως μελοντικους χορηγους και τιποτα παραπανω.χεστηκαν οι περισσοτερες για την πουτσα
.οποτε μακρια αδερφια μου ελληνες :hi:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι δεν διαφωνω σε αυτο. Αλλα εκει τουλαχιστον τις βλέπεις ευκολα και γρηγορα.

Ούτε εγώ διαφωνώ σε αυτό. Καλά τα λέγεις.

Δεν κανουμε καμακι πουθενα.ξερουμε οτι καταβαθος η γκομενα που μας κοιταζει μας βλεπει ως μελοντικους χορηγους και τιποτα παραπανω.χεστηκαν οι περισσοτερες για την πουτσα
.οποτε μακρια αδερφια μου ελληνες :hi:

Εσύ μην κάνεις. MOAR for me! :orchestra:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Μήν παίρνεις όρκο για αυτό, αγαπητέ Μπόλντη. Εμένα οι λίγες τρελλές και μαλακισμένες που μου έλαχαν κάποτες ήταν από "φιλικό" περιβάλλον, χώρο δουλειάς κτλ. Δεν υπάρχει κανόνας, οι μαλάκες και οι τρελλοί υπάρχουν παντού. Ο δρόμος δεν είναι ούτε συνώνυμος ούτε μονοπώλιο των τρελλών και των μαλακισμένων.

Φιλε πιανεις κουβεντα για γυναικες και πεσιματα με εναν  αυτιστικο που παρουσιαζει ολα τα συμπτωματα του συνδρομου Asperger και δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φιλε πιανεις κουβεντα για γυναικες και πεσιματα με εναν  αυτιστικο που παρουσιαζει ολα τα συμπτωματα του συνδρομου Asperger και δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του?  :think:

Την ειδες και ψυχολογος τωρα ρε μπαμπουινε?  :2funny:

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Επίσης σκεφτείτε και το άλλο.Αν θέλεις να σου κάτσουν τρελά σκηνικά(παρτούζες,τρίο κλπ.) μόνο με πολλά πεσίματα(εντάξει πάρα πολλά) θα επιτευχθεί ο σκοπός. Εκτός αν πιστεύει κανένας ότι θα παρτουζωθεί γκόμενα με άτομα από τον κοινωνικό της κύκλο. :sunglasses:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Επίσης σκεφτείτε και το άλλο.Αν θέλεις να σου κάτσουν τρελά σκηνικά(παρτούζες,τρίο κλπ.) μόνο με πολλά πεσίματα(εντάξει πάρα πολλά) θα επιτευχθεί ο σκοπός. Εκτός αν πιστεύει κανένας ότι θα παρτουζωθεί γκόμενα με άτομα από τον κοινωνικό της κύκλο. :sunglasses:

Ποιο κοινωνικο κυκλο ρε και μαλακιες που λεει το αλλο το αγαμητο καθυστερημενο  :headbang: Δεν εχει γαμησει ποτε λεμε ρεεεε!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην τις αφηνετε να σας δουλευουν ελληνες αδερφια μου.ολες για το χρημα και τη κοινωνικη επιφανεια μας θελουν.χεστηκαν για το σεξ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην τις αφηνετε να σας δουλευουν ελληνες αδερφια μου.ολες για το χρημα και τη κοινωνικη επιφανεια μας θελουν.χεστηκαν για το σεξ

σκασε και εσυ ρε τρελε επιτελους  :grin:

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Ποιο κοινωνικο κυκλο ρε και μαλακιες που λεει το αλλο το αγαμητο καθυστερημενο  :headbang: Δεν εχει γαμησει ποτε λεμε ρεεεε!

Μεγάλε διάβασες τι έγραψα πριν αρχίσεις να γράφεις ό,τι να 'ναι;Που βρίσκεις το περίεργο σ αυτά που γράφω; :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μεγάλε διάβασες τι έγραψα πριν αρχίσεις να γράφεις ό,τι να 'ναι;Που βρίσκεις το περίεργο σ αυτά που γράφω; :jerking:

Ειναι χαζος μην τον παρεξηγεις. Φοραει φουστανελα και κυκλοφορει τα βραδυα μαζι με εναν σκυλο και συχνά παραμιλάει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σκασε και εσυ ρε τρελε επιτελους  :grin:
απο παιδι και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.μιλαω για την αληθεια που κρυβουν οι γυναικες απο τους αντρες.και αυτη ειναι μια και μοναδικη.οτι ολες θελουν τους αντρες για το χρημα και τιποτα αλλο :orchestra:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Δε διαφωνισα μαζι σου ρε μορτη, ωπα ωπα. Μην αρπαζεσαι. Καλα τα λες , δε καταλαβες πως το γραψα. Συμφωνησα και συμπληρωσα απλα για το αλλο το χαζο που λεει για κοινωνικους κυκλους. Οκ τωρα? Λυση παρεξησης? ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δε διαφωνισα μαζι σου ρε μορτη, ωπα ωπα. Μην αρπαζεσαι. Καλα τα λες , δε καταλαβες πως το γραψα. Συμφωνησα και συμπληρωσα απλα για το αλλο το χαζο που λεει για κοινωνικους κυκλους. Οκ τωρα? Λυση παρεξησης? ;)

Τι εγινε χέστηκες πάνω σου μολις τον ειδες και αγριεψε?

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Εντάξει ρε συ δε φαντάστηκα ότι εννοείς τον άλλο.Εγώ κατάλαβα λάθος ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια μαγκες.εχω μιλησει με ποσες κυριες και μου εχουν πει το ιδιο.ολες το χρημα τις νοιαζει.απλα μου ειπαν την αληθεια επειδη με  εβλεπαν σαν παιδι τους.καποιες εχουν το θαρρος να το παραδεχτουν οχι μονο στον εαυτο τους αλλα και στους αλλους :wanker:.οποτε αντι να πληρωνουμε τις εξω καλυτερα να παμε σε ενα στουντιο να πιασουν και τα λεφτα μας τοπο.να κανουμε σεξ με μια γυναικα της αρεσκειας μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εντάξει ρε συ δε φαντάστηκα ότι εννοείς τον άλλο.Εγώ κατάλαβα λάθος ;)

Ωραια και τωρα που τα βρηκατε και γινατε φιλοι παρτον και βγάλτον μια βολτα εξω μπας και δει καμια αληθινη γυναικα και χαρει  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι αληθινες γυναικες βρισκονται μονο στα μπουρδελα.εξω απο αυτα υπαρχουν μονο ψευτικες γυναικες.γυναικες που παριστανουν τις αυθεντικες.το μονο αυθεντικο που εχει απομεινει στην κοινωνια ειναι οι ελληνες αντρες.ολες οι γυναικες ειναι φτηνες απομιμησεις του πανηλιθιου lifestyle :erection:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μακαρι να ημουν συντονιστης για μια εβδομαδα εδω μεσα να καθαρισω λιγο τα θρεντ απο τα τρολλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom