Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Οι αληθινες γυναικες βρισκονται μονο στα μπουρδελα.εξω απο αυτα υπαρχουν μονο ψευτικες γυναικες.γυναικες που παριστανουν τις αυθεντικες.το μονο αυθεντικο που εχει απομεινει στην κοινωνια ειναι οι ελληνες αντρες.ολες οι γυναικες ειναι φτηνες απομιμησεις του πανηλιθιου lifestyle :erection:

Μήπως είσαι ο Πικερ ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το Κορινάκι τι κάνει ;  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε οι αληθινες γυναικες βρισκονται μονο στα σεξ σοπ

inflatable-man-of-woman.jpg
απο τις εξω τις καθως πρεπει καλυτερη ειναι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οποιος λεει αληθειες που ενοχλουν ειναι τρελος.καποιοι αλλοι θα λεγαν οτι απλα δεν συμβιβαζομαι με το ψεμα επειδη φανταζει πιο ελκυστικη επιλογη για το εγω μου :gay:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος λεει αληθειες που ενοχλουν ειναι τρελος.καποιοι αλλοι θα λεγαν οτι απλα δεν συμβιβαζομαι με το ψεμα επειδη φανταζει πιο ελκυστικη επιλογη για το εγω μου :gay:

αφου παλαβομάρες λες μωρε αλλα λες την μια και αλλα την άλλη δεν έχει η σκεψη σου συνδεση

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι αληθινες γυναικες βρισκονται μονο στα μπουρδελα.εξω απο αυτα υπαρχουν μονο ψευτικες γυναικες.γυναικες που παριστανουν τις αυθεντικες.το μονο αυθεντικο που εχει απομεινει στην κοινωνια ειναι οι ελληνες αντρες.ολες οι γυναικες ειναι φτηνες απομιμησεις του πανηλιθιου lifestyle :erection:
τυπε οι αληθινες γυναικες βρισκονται μονο στα σεξ σοπ

inflatable-man-of-woman.jpg

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Boldy μη μασάς ρε , κάνε τα κοινωνικά κόλπα σου .
Άσε τους να προσπαθούν να κάνουν αυτά που διάβασαν στο  "παιχνίδι" με 10 χρόνια καθυστέρηση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldy μη μασάς ρε , κάνε τα κοινωνικά κόλπα σου .
Άσε τους να προσπαθούν να κάνουν αυτά που διάβασαν στο  "παιχνίδι" με 10 χρόνια καθυστέρηση
Τυπε το καλο με τις παρέες ειναι οτι και κατι να μη γινει με τις γκομενες τουλαχιστον σου έμεινε η παρέα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το τελευταιο καιρο δεν εχω και πολυ ορεξη (τις τελευταιες 15 μερες) γιατι πετυχα στο φβ ενα παλιο απωθημενο και τωρα σκεφτομαι μονο αυτη. Μαλακιες  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το τελευταιο καιρο δεν εχω και πολυ ορεξη (τις τελευταιες 15 μερες) γιατι πετυχα στο φβ ενα παλιο απωθημενο και τωρα σκεφτομαι μονο αυτη. Μαλακιες  :headbang:
Εσυ?? πλάκα κανεις! Δεν σε ειχα για εμμονικό τύπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom