Σωστος αλλα έχουμε γεμισει τρελές ρε φιλε εγω δηλαδη πλεον δυσκολευομαι να βρω μια κοπελα που να αξιζει και ταυτοχρονα να ενδιαφέρεται κιολας.
Σε αυτό έχεις πολύ δίκιο. Βέβαια υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι έξω για πολλά γούστα. Σκέψου ότι έξω θα είναι και η γκόμενα για τον κάγκουρα. Η γκόμενα για τον σφίχτη, η γκόμενα για τον φλώρο, η γκόμενα για τον επιδειξία , η γκόμενα για αυτόν που μοστράρει τα λεφτά του, η γκόμενα του αγράμματου, του πλουσίου από σπίτι, και πάει λέγοντας.
Δεν αντιλέγω είναι λίγο ζόρι να βρεί κάποιος την σωστή γκόμενα για μια ωραία σχέση. Σύμφωνα με τα γούστα του καθενός εννοώ.
Και εγώ πριν δεσμευτώ σοβαρά γνωριζα πολλές και όλες ήταν παρτάλια. Οι πλειοψηφία ήταν τρελλές καταρχάς, πουτανάκια, χαζές, γκρινιάρες, ζηλιάρες, άλλου επιπέδου, ξενύχτες σε μπουζούκια, παρτάκια rnb μέχρι πρωίας και πάει λέγοντας. Κάτι νορμάλ μέσα σε όλα και χωρίς πολλά πάθη παράλογα δεν έβρισκα.
Κάποια στιγμή έρχεται βέβαια. Αρκεί να μη σε τρώει ο κώλος σου και το ψάχνεις σε λάθος μέρη. Πχ αν θες κάτι ταπεινο δεν πας μύκονο. Ή αν θες να βρείς το πουτανάκι δεν πάς στην Τήνο.
Το θέμα είναι πια ότι σπίτι δεν ανοίγεις με το πιο ωραίο μουνί που θα γνωρίσεις. Αλλά με τον χαρακτήρα και τον άνθρωπο που θα έχεις απέναντί σου. Γιατί παιδί δε θα κάνεις με το μουνί. Με τον χαρακτήρα της θα κάνεις στην ουσία. Αυτός έχει σημασία.
Τέλος πάντων και για να μη ξεφεύγω από το θέμα, όταν έρχεται αυτή που θα διαφέρει από τη μάζα και τη σαπίλα που θα έχεις γνωρίσει θα το καταλάβεις.
Όσο θυμάμαι τι μουρλές έχω γνωρίσει... Αν αρχίσω να λέω ιστορίες θα γράψω βιβλίο. Ρε μιλάμε για τρέλα !!! τρέλα !!!!
Και κοπέλες που φαινόντουσαν νορμάλ, και ήταν σε γενικές γραμμές μπορώ να πω, σε ορισμένες φάσεις τους βγάζανε τρέλα !