Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ο φιλος σου ο βαζιβουζουκος μενει, για να δεσει το γλυκο.
χαχαχχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ο φιλος σου ο βαζιβουζουκος μενει, για να δεσει το γλυκο.
Ο κάθε ένας θέλει τα δικά του. Κατακριτέο δεν είναι τίποτα. Αρκέι να περνάμε καλά.
Για την πλάτη ακόμα δεν έμαθα..
ναι μη το συζητας χαχαχαχααχχαΝομίζει οτι θελει αυτο. Δεν το θελει. Κανενας δεν το θελει.
Προσπαθω να τον ξυπνησω.
Πας καλα????? Αν εισαι στοιχειωδως εμφανισιμος, σοβαρος, δεν πεταγονται βατραχια απο το στομα σου οποτε το ανοιγεις και δεν εισαι βρωμιαρης, μια χαρα μπορεις να τα πας.Για να κανεις καμακι πρεπει να εχει πολλα εφοδια.κοιλιακους.ακριβο αμαξι.φημη.κοινωνικη καταξιωση.ολα αυτα βοηθανε παρα πολυ για να γινει το καμακι σου δεκτο.αν δεν τα εχεις ολα αυτα προσπαθησε να τα αποκτησεις πριν αποφασισεις να κανεις καμακι.εμενα μου πηρε δεκα χρονια να τα αποκτησω αλλα στο τελος τα καταφερα.και μαζι με αυτα καταφερα να γινε καιι το καμακι μου δεκτο.τα αγαθα κοποις κτωνται![]()
Να υποθεσω οτι σου ελειψε η συνομιλια μαζι μου?ναι μη το συζητας χαχαχαχααχχα
Για να κανεις καμακι πρεπει να εχει πολλα εφοδια.κοιλιακους.ακριβο αμαξι.φημη.κοινωνικη καταξιωση.ολα αυτα βοηθανε παρα πολυ για να γινει το καμακι σου δεκτο.αν δεν τα εχεις ολα αυτα προσπαθησε να τα αποκτησεις πριν αποφασισεις να κανεις καμακι.εμενα μου πηρε δεκα χρονια να τα αποκτησω αλλα στο τελος τα καταφερα.και μαζι με αυτα καταφερα να γινε καιι το καμακι μου δεκτο.τα αγαθα κοποις κτωνται![]()
Δεν ειναι δικια της.
δεν κατανοησα γλυκιε μουΤι έπαθες και απορείς?
σιγα μην περασω και του χριστου τα παθη ρε τυπε για να κανει η καθε καμπια δεκτο το καμακι μουΓια να κανεις καμακι πρεπει να εχει πολλα εφοδια.κοιλιακους.ακριβο αμαξι.φημη.κοινωνικη καταξιωση.ολα αυτα βοηθανε παρα πολυ για να γινει το καμακι σου δεκτο.αν δεν τα εχεις ολα αυτα προσπαθησε να τα αποκτησεις πριν αποφασισεις να κανεις καμακι.εμενα μου πηρε δεκα χρονια να τα αποκτησω αλλα στο τελος τα καταφερα.και μαζι με αυτα καταφερα να γινε καιι το καμακι μου δεκτο.τα αγαθα κοποις κτωνται![]()
πολυΝα υποθεσω οτι σου ελειψε η συνομιλια μαζι μου?
σιγα μην περασω και του χριστου τα παθη ρε τυπε για να κανει η καθε καμπια δεκτο το καμακι μου
δινω 20 ευρω στην πουτανα και κανει δεκτο το καυλι μου
αρκει αυτο
Το βλεπω, δεν ειναι κακό. Κι εσυ μου ελειψες.
τι αβροτητες θεε μουΤο βλεπω, δεν ειναι κακό. Κι εσυ μου ελειψες.
αν πανε ο σακης ρουβας.σιλβιο μπερλουσκονι η ο τζαστιν μπιμπερ και την πεσουν.τι ποσοστα επιτυχιας θα εχουν? Θα σου πω εγω τι ποσοστα θα εχουν.99.9%. Δεν εβαλα 100% για το ενδεχομενο οτι καποιες μπορει να μην τους ξερουν. οποτε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι θελουν οι γυναικες :-*Πας καλα????? Αν εισαι στοιχειωδως εμφανισιμος, σοβαρος, δεν πεταγονται βατραχια απο το στομα σου οποτε το ανοιγεις και δεν εισαι βρωμιαρης, μια χαρα μπορεις να τα πας.
Αυτα ειναι αλλοθι οσων ντρεπονται, βαριουνται ή δεν ξερουν να συνταξουν μια προταση.
Τύπε μου συγνωμη που θα σου το πω, αλλά μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι καν τι ψαχνουν και τι θελουν οι γυναικες. Ακου...τζαστιν μπιμπερ!!!!!αν παει ο σακης ρουβας.σιλβιο μπερλουσκονι η ο τζαστιν μπιμπερ και κανουν καμακι.τι ποσοστα επιτυχιας θα εχουν? Θα σου πω εγω τι ποσοστα θα εχουν.99.9%. Δεν εβαλα 100% για το ενδεχομενο οτι καποιες μπορει να μην τους ξερουν οποτε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι θελουν οι γυναικες :-*
Ψεμματα να πω?τι αβροτητες θεε μου![]()
ο τζαστιν γαμαει τα καλυτερα πιπινια τυπε :-Τύπε μου συγνωμη που θα σου το πω, αλλά μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι καν τι ψαχνουν και τι θελουν οι γυναικες. Ακου...τζαστιν μπιμπερ!!!!!
ο τζαστιν γαμαει τα καλυτερα πιπινια τυπε :-
![]()