Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για να κανεις καμακι πρεπει να εχει πολλα εφοδια.κοιλιακους.ακριβο αμαξι.φημη.κοινωνικη καταξιωση.ολα αυτα βοηθανε παρα πολυ για να γινει το καμακι σου δεκτο.αν δεν τα εχεις ολα αυτα προσπαθησε να τα αποκτησεις πριν αποφασισεις να  κανεις καμακι.εμενα μου πηρε δεκα χρονια να τα αποκτησω αλλα στο τελος τα καταφερα.και μαζι με αυτα καταφερα να γινε καιι το καμακι μου δεκτο.τα αγαθα κοποις κτωνται :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για να κανεις καμακι πρεπει να εχει πολλα εφοδια.κοιλιακους.ακριβο αμαξι.φημη.κοινωνικη καταξιωση.ολα αυτα βοηθανε παρα πολυ για να γινει το καμακι σου δεκτο.αν δεν τα εχεις ολα αυτα προσπαθησε να τα αποκτησεις πριν αποφασισεις να  κανεις καμακι.εμενα μου πηρε δεκα χρονια να τα αποκτησω αλλα στο τελος τα καταφερα.και μαζι με αυτα καταφερα να γινε καιι το καμακι μου δεκτο.τα αγαθα κοποις κτωνται :rockon:
Πας καλα????? Αν εισαι στοιχειωδως εμφανισιμος, σοβαρος, δεν πεταγονται βατραχια απο το στομα σου οποτε το ανοιγεις και δεν εισαι βρωμιαρης, μια χαρα μπορεις να τα πας.
Αυτα ειναι αλλοθι οσων ντρεπονται, βαριουνται ή δεν ξερουν να συνταξουν μια προταση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σωστος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
σιγα μην περασω και του χριστου τα παθη ρε τυπε για να κανει η καθε καμπια δεκτο το καμακι μου
δινω 20 ευρω στην πουτανα και κανει δεκτο το καυλι μου
αρκει αυτο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πας καλα????? Αν εισαι στοιχειωδως εμφανισιμος, σοβαρος, δεν πεταγονται βατραχια απο το στομα σου οποτε το ανοιγεις και δεν εισαι βρωμιαρης, μια χαρα μπορεις να τα πας.
Αυτα ειναι αλλοθι οσων ντρεπονται, βαριουνται ή δεν ξερουν να συνταξουν μια προταση.
αν πανε ο σακης ρουβας.σιλβιο μπερλουσκονι η ο τζαστιν μπιμπερ και την πεσουν.τι ποσοστα επιτυχιας θα εχουν? Θα σου πω εγω τι ποσοστα θα εχουν.99.9%. Δεν εβαλα 100% για το ενδεχομενο οτι καποιες μπορει να μην τους ξερουν. οποτε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι θελουν οι γυναικες :-*

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αν παει ο σακης ρουβας.σιλβιο μπερλουσκονι η ο τζαστιν μπιμπερ και κανουν καμακι.τι ποσοστα επιτυχιας θα εχουν? Θα σου πω εγω τι ποσοστα θα εχουν.99.9%. Δεν εβαλα 100% για το ενδεχομενο οτι καποιες μπορει να μην τους ξερουν οποτε νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι θελουν οι γυναικες :-*
Τύπε μου συγνωμη που θα σου το πω, αλλά μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι καν τι ψαχνουν και τι θελουν οι γυναικες. Ακου...τζαστιν μπιμπερ!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τύπε μου συγνωμη που θα σου το πω, αλλά μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι καν τι ψαχνουν και τι θελουν οι γυναικες. Ακου...τζαστιν μπιμπερ!!!!!
ο τζαστιν γαμαει τα καλυτερα πιπινια τυπε  :-

selenag.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο τζαστιν γαμαει τα καλυτερα πιπινια τυπε  :-

selenag.jpg

λογικο τυπε αφου εχει φημη και ο Μικ Τζακερ τα ιδια εκανε αν και σκυλομουρης πολυ άσχημος

καλα λεει ο τρελος εδω μιλάει λογικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom