Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι εσυ δεν πηγες να χωρισεις για μια καψουρα σου?  :P
Άλλο ειναι αυτό. Πάντως κι εγω ειμαι γενικα εμμονικός τύπος.
Ας πούμε, για συγκεκριμενο ατομο ειχα εμμονή να γυρισει πίσω, τελικά γύρισε και ημουν πιο αδιαφορος απο πριν και οταν ξαναεφυγε ξανακολλησα.
Σκεψου λοιπον μηπως απλα ειναι θεμα εμμονής και εγωισμού και δεν ειναι κατι αληθινο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άλλο ειναι αυτό. Πάντως κι εγω ειμαι γενικα εμμονικός τύπος.
Ας πούμε, για συγκεκριμενο ατομο ειχα εμμονή να γυρισει πίσω, τελικά γύρισε και ημουν πιο αδιαφορος απο πριν και οταν ξαναεφυγε ξανακολλησα.
Σκεψου λοιπον μηπως απλα ειναι θεμα εμμονής και εγωισμού και δεν ειναι κατι αληθινο.

τι λες μωρε που αμεσως με ταυτισες με σενα  :2funny: αυτο ειναι παλαβομάρα που λες εσυ εγω θα έκανα πολλα αμα γυριζε βασικα δεν ειναι αν γυριζε γιατι δεν εφυγε ποτε απλα πριν χρονια της ειχα κανει μια προταση για εξοδο και δεν απαντησε καθολου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι λες μωρε που αμεσως με ταυτισες με σενα  :2funny: αυτο ειναι παλαβομάρα που λες εσυ εγω θα έκανα πολλα αμα γυριζε βασικα δεν ειναι αν γυριζε γιατι δεν εφυγε ποτε απλα πριν χρονια της ειχα κανει μια προταση για εξοδο και δεν απαντησε καθολου.
Σωστα, γιατι σε ταυτισα με εμενα??
Σε υπερεκτιμησα.
Εσυ μιλας για μια χυλοπιτα για εξοδο ενω εγω για μια σχεση  :headbang:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Το τελευταιο καιρο δεν εχω και πολυ ορεξη (τις τελευταιες 15 μερες) γιατι πετυχα στο φβ ενα παλιο απωθημενο και τωρα σκεφτομαι μονο αυτη. Μαλακιες  :headbang:
κλεισε το φβ.το χω κλεισει κανα 2 χρονια και αποφευγω φλασιες απο το παρελθον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσυ δεν έχεις φαει χυλοπιτες?
Ναι βρε χριστιανέ μου, οπως ολοι. Αλλά δεν νοείται εμμονή γι αυτό!!!
Εγω μιλαω για εμμονές που προκαλουνται απο μια περιοδο που περασες καλα και θελεις να την ξαναζησεις!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι βρε χριστιανέ μου, οπως ολοι. Αλλά δεν νοείται εμμονή γι αυτό!!!
Εγω μιλαω για εμμονές που προκαλουνται απο μια περιοδο που περασες καλα και θελεις να την ξαναζησεις!!!

Δεν ειπα οτι εχω εμμονη ειπα απλα οτι την σκέφτομαι κάποιες φορές. Και εγω φταιω τότε δεν την "επεσα" καθολου καλα βασικα δεν εκανα καποια καφριλα απλα ηταν τελειως ακυρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ειπα οτι εχω εμμονη ειπα απλα οτι την σκέφτομαι κάποιες φορές. Και εγω φταιω τότε δεν την "επεσα" καθολου καλα βασικα δεν εκανα καποια καφριλα απλα ηταν τελειως ακυρο
Δεν ειπες οτι την σκεφτεσαι μερικες φορες. Ειπες οτι επι 15 μερες δεν εισαι καλα γιατι θυμηθηκες το περιστατικο. Εκει εντοπιζουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α και σου επισημαινω οτι η Ερη παρακολουθεί τι λεμε, αλλά σχολιαζει στο αλλο θρεντ γι αυτα που συζηταμε.
Αρα προσεχε τι λες χαχααχαχαχαχχχχαχα

Ερη τι εγινε, σου λειπω??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειπες οτι την σκεφτεσαι μερικες φορες. Ειπες οτι επι 15 μερες δεν εισαι καλα γιατι θυμηθηκες το περιστατικο. Εκει εντοπιζουμε.

Κατα βαθος εχω τυψεις γιατι ξερω οτι δεν χώθηκα καλα τοτε. Υπαρχει βεβαια και η σκεψη που λεει οτι αμα η γκομενα γουσταρει και δεν εισαι κάφρος οπως και να τη πεσεις θα σου δωσει και άλλες ευκαιριες. Εδω κολλανε με ολα τα κωλοπαιδα ρε τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατα βαθος εχω τυψεις γιατι ξερω οτι δεν χώθηκα καλα τοτε. Υπαρχει βεβαια και η σκεψη που λεει οτι αμα η γκομενα γουσταρει και δεν εισαι κάφρος οπως και να τη πεσεις θα σου δωσει και άλλες ευκαιριες. Εδω κολλανε με ολα τα κωλοπαιδα ρε τυπε
Το κολλημα με τα κωλοπαιδα ισως ειναι και λιγο μύθος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κολλημα με τα κωλοπαιδα ισως ειναι και λιγο μύθος.

Μπα αμα δεις στο κοσμοπολιταν τα περισσοτερα θρεντ σου λενε οτι κολλησαν με αυτους που τις έφτυσαν και λιγο παρα με τα "καλα" παιδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπα αμα δεις στο κοσμοπολιταν τα περισσοτερα θρεντ σου λενε οτι κολλησαν με αυτους που τις έφτυσαν και λιγο παρα με τα "καλα" παιδια
Εξαρταται τι εννοούμε καλά παιδιά ρε τύπε.
Αν εννοούμε κατι απιστευτους βαρετούς μαμάκηδες, που γνωριζω κι εγω και παραπονούνται οτι δεν βρισκουν γυναικα, τι να τους κάνουν ρε τύπε?
Εσυ θα ηθελες μια βαρετη καλή κοπέλα?
Καλό παιδί ναι, αλλά να εχει και το ενδιαφερον του. Μην μπερδευουμε τον καλό με τον βλακα και βαρετο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εξαρταται τι εννοούμε καλά παιδιά ρε τύπε.
Αν εννοούμε κατι απιστευτους βαρετούς μαμάκηδες, που γνωριζω κι εγω και παραπονούνται οτι δεν βρισκουν γυναικα, τι να τους κάνουν ρε τύπε?
Εσυ θα ηθελες μια βαρετη καλή κοπέλα?
Καλό παιδί ναι, αλλά να εχει και το ενδιαφερον του. Μην μπερδευουμε τον καλό με τον βλακα και βαρετο.

Γιατι να ειναι απαραιτητα βαρετη η καλή κοπελα? αμα ηταν αυτη που θα ήθελα γιατι να με πειραξει? ψυχάκιας ειμαι? να θελω να με βασανιζουν?  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι να ειναι απαραιτητα βαρετη η καλή κοπελα? αμα ηταν αυτη που θα ήθελα γιατι να με πειραξει? ψυχάκιας ειμαι? να θελω να με βασανιζουν?  :2funny: :2funny:
Αυτο να μου το πεις οταν σχετιστεις με βαρετη καλη κοπελα και μεινετε μαζι καιρο.
Εγω την θελω την κοπελα και λιγο παλαβούτσικη, λίγο αλητάκι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο να μου το πεις οταν σχετιστεις με βαρετη καλη κοπελα και μεινετε μαζι καιρο.
Εγω την θελω την κοπελα και λιγο παλαβούτσικη, λίγο αλητάκι.

Σωστα να σε αφήνει σπιτι να τα θηλάζεις εσυ  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μπορούμε να συντονιστούμε? Εφτασες στο γαμο και τα παιδια εσυ?

42 εισαι και ειμαι 28. Περνάνε τα χρονια αλλα άσχετα απο αυτο ειναι δυνατον να εισαι ερωτευμενος με κάποια και να λές οτι δεν την θές καλη και αφοσοιωμενη σε σενα επειδη θα την βαρεθεις? ειναι δυνατον ?????? ο ερωτας μονο τοτε αξιζει αλλιως παιδευεσαι και σκέφτεσαι ολη τη μέρα δεν έχεις την ηρεμια να κάνεις αλλες δουλειες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλεξ εσενα αμα σου έλεγε κάποιος θα σου φέρω αυτη που ερωτεύτηκες να ειστε μαζι αλλα θα σου ειναι αφοσοιωμένη και καλή εσυ πες του "ΕΕΕ οχι δεν την θελω... την θελω παλαβή εγω" χαχαχαχ

εδω ρε μλκ μπορει να σου πει ενας φιλος σου σιγα δεν ειναι και η θεά δεν μ αρεσει και τοσο και εσυ να του λες τι λες βρε βλακα ειναι η ωραιοτερη μονο και μονο επειδη έφαγες κολλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom