Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν ψάξεις κάτι θα βρεις. Αν περιμένεις από τους άλλους να πας μπροστά τότε κάτσε και παρακάλα τους να σου κάνουν παρέα και να είσαι το σκυλάκι τους! Α και επειδή οι περισσότεροι είναι και άνεργοι ετοιμάσου να κεράσεις κιόλας  ;)

Κανεις δεν παρακαλάει κανεναν φιλε. Μαλλον τα βλέπεις λιγάκι υπερβολικά τα πράγματα. Αν ειναι οντως ο ωραιος και γαματος τυπος που θέλει να περιγράψει (αποτυχημενα) αυτος που γράφει σε αυτο το μπλογκ τοτε μαλλον θα έβρισκε την παρέα που ηθελε και δεν θα αναγκαζοταν να καταληξει να βγει μονος απο το να κάνει παρέα με ενοχλητικους και σπαστικους. Αυτο γράφει μεσα και αναρωτιεμαι αν οντως δεν καταλαβαινει οτι καρφώνεται άσχημα.

Στη τελικη ρε φιλε γράψε οτι δε γουσταρεις και οτι έχεις ιδιοτροπιες μην πάς να μας παρουσιασεις οτι εισαι ο και καλα γαματος τυπος που ομως τους φτυνει ολους για να βγει μονος του τρελή απατη το άρθρο. Και τρελα ψεμματα φυσικα. Δεχομαι τις διαφορετικες αποψεις αλλα δεν δεχομαι τα ψέμματα να πάει ο αλλος να σου πουλησει παραμυθι και φιδιές για να δειχθει και να σνομπάρει ολους τους άλλους οπως κανει αυτο το άρθρο. Τραγικο αρθρο.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Κανεις δεν παρακαλάει κανεναν φιλε. Μαλλον τα βλέπεις λιγάκι υπερβολικά τα πράγματα. Αν ειναι οντως ο ωραιος και γαματος τυπος που θέλει να περιγράψει (αποτυχημενα) αυτος που γράφει σε αυτο το μπλογκ τοτε μαλλον θα έβρισκες την παρέα που ηθελες και δεν θα αναγκαζοσουν να καταληξεις να βγεις μονος απο το να κάνεις παρέα με ενοχλητικους και σπαστικους. Αυτο γράφει μεσα και αναρωτιεμαι αν οντως δεν καταλαβαινει οτι καρφώνεται άσχημα.

Στη τελικη ρε φιλε γράψε οτι δε γουσταρεις και οτι έχεις ιδιοτροπιες μην πάς να μας παρουσιασεις οτι εισαι ο και καλα γαματος τυπος που ομως τους φτυνει ολους για να βγει μονος του τρελή απατη το άρθρο. Και τρελα ψεμματα φυσικα. Δεχομαι τις διαφορετικες αποψεις αλλα δεν δεχομαι τα ψέμματα να πάει ο αλλος να σου πουλησει παραμυθι και φιδιές για να δειχθει και να σνομπάρει ολους τους άλλους οπως κανει αυτο το άρθρο. Τραγικο αρθρο.
Ο γαμάτος τύπος βγαίνει έξω μόνος και χτυπάει μόνος τις γκόμενες χωρίς να περιμένει την παρέα του! Είπα ότι βγαίνω πολλές φορές μόνος αλλά όχι πάντα! Κάποιες φορές που δεν γουστάρω να προτείνω και να ακούσω την ιστορία του καθένα, τότε βγαίνω μόνος. Ποιος σου είπε ότι ο γαμάτος τύπος είναι η ψυχή της παρέας? Αν περίμενα να γαμήσω από παρέες ακομά παρθένος θα ήμουν  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο γαμάτος τύπος βγαίνει έξω μόνος και χτυπάει μόνος τις γκόμενες χωρίς να περιμένει την παρέα του! Είπα ότι βγαίνω πολλές φορές μόνος αλλά όχι πάντα! Κάποιες φορές που δεν γουστάρω να προτείνω και να ακούσω την ιστορία του καθένα, τότε βγαίνω μόνος. Ποιος σου είπε ότι ο γαμάτος τύπος είναι η ψυχή της παρέας? Αν περίμενα να γαμήσω από παρέες ακομά παρθένος θα ήμουν  :jerking:

Ο γαματος τυπος του μυαλου σου. Μ αρεσει που δεν έχετε κομπλεξ εσεις οι μοναχικοι αλλα τις κακιες για τις παρέες μια χαρα τις πετάτε. Ετσι δειχνεις οτι δεν έχεις συμπλεγματα? Παρθενος μενει? κουνια που σε κουναγε.

Ηδη έχεις βγει νοκ αουτ. Εστι θα ριξεις γκομενα?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Ο γαματος τυπος του μυαλου σου. Μ αρεσει που δεν έχετε κομπλεξ εσεις οι μοναχικοι αλλα τις κακιες για τις παρέες μια χαρα τις πετάτε. Ετσι δειχνεις οτι δεν έχεις συμπλεγματα? Παρθενος μενει? κουνια που σε κουναγε.

Ηδη έχεις βγει νοκ αουτ. Εστι θα ριξεις γκομενα?
Τύπε εδώ μιλάμε για πέσιμο, όχι να φωνάξεις την παρέα σου να την πέσετε όλοι μαζί! Όταν πας να γαμήσεις, φώναξε και την παρέα σου να στον σηκώσουν καλά καλά! Άσε εμάς τους μοναχικούς να γαμάμε τις κοπέλες της παρέας σας και εσείς καθείστε και κοζάρετε τις σερβιτόρες! ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τύπε εδώ μιλάμε για πέσιμο, όχι να φωνάξεις την παρέα σου να την πέσετε όλοι μαζί! Όταν πας να γαμήσεις, φώναξε και την παρέα σου να στον σηκώσουν καλά καλά! Άσε εμάς τους μοναχικούς να γαμάμε τις κοπέλες της παρέας σας και εσείς καθείστε και κοζάρετε τις σερβιτόρες! ;)

Καταρχην το πεσιμο δεν μου αρεσει σαν εκφραση. Ριχνει το επιπεδο.

Εισαι και φαντασιοπληκτος  :2funny: :2funny: εσυ γ@@μησες κοπελα της δικης μου παρέας και εγω κοιτουσα τη σερβιτορα? καταρχην οταν συνοδευω κοπελα δεν κοιτάω αλλες ειναι αγένεια. Το περιμενα βεβαια οταν σου αρεσουν αρθρα φαντασιοπληκτων οτι και εσυ ετσι θα εισαι αφου εχεις τέτοια προτυπα.

Επισης απο οτι καταλαβαινω οσοι την πέφτετε στο ΄λετσι μαλλον το μονο που θέλετε ειναι πηδημα και γεια σας μετά δηλαδη συμφεροντολογια φουλ για αυτο και δεν μπορεις να κολλησεις σε παρέα ευκολα και πας να το παρουσιασεις διαφορετικα. Τα τσακάλια της παρέας θα σε πάρουν χαμπαρι συντομα και δεν το θές αυτο γιατι σου χαλανε το σκηνικο. Οποτε οι περισσοτερες ειναι ψιλιασμένες και ριχνουν τα ακυρα αβέρτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με τέτοιο στυλακι ουτε καν θα μπορουσες να πιασεις συζητηση με τις κοπελες που κανω εγω παρέα. Ποσο μαλλον να τις εριχνες και στο κρεβατι.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Καταρχην το πεσιμο δεν μου αρεσει σαν εκφραση. Ριχνει το επιπεδο.

Εισαι και φαντασιοπληκτος  :2funny: :2funny: εσυ γ@@μησες κοπελα της δικης μου παρέας και εγω κοιτουσα τη σερβιτορα? καταρχην οταν συνοδευω κοπελα δεν κοιτάω αλλες ειναι αγένεια. Το περιμενα βεβαια οταν σου αρεσουν αρθρα φαντασιοπληκτων οτι και εσυ ετσι θα εισαι αφου εχεις τέτοια προτυπα.

Επισης απο οτι καταλαβαινω οσοι την πέφτετε στο ΄λετσι μαλλον το μονο που θέλετε ειναι πηδημα και γεια σας μετά δηλαδη συμφεροντολογια φουλ για αυτο και δεν μπορεις να κολλησεις σε παρέα ευκολα και πας να το παρουσιασεις διαφορετικα. Τα τσακάλια της παρέας θα σε πάρουν χαμπαρι συντομα και δεν το θές αυτο γιατι σου χαλανε το σκηνικο. Οποτε οι περισσοτερες ειναι ψιλιασμένες και ριχνουν τα ακυρα αβέρτα.
Όχι θα τάζουμε γάμους από το πρώτο ραντεβού όπως εσύ!  :2funny: Υπάρχουν και τεχνικές να απομονώσουμε τις γκόμενες από τα τσακάλια της παρέας! Είμαστε πολύ γαμάουα να πούμε! :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω τάζω γάμους? α καλα.

Καλα δεν μου κανει εντυπωση παιδι μου το ήξερα οτι μονοι τους βγαινουν μονο οι τρελοι  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μετα βριζουν κάποοιοι τις γυναικες επειδη λεει δεν πέφτουν απο το καμακι  :2funny: :2funny:

ε ρε τρελα. ΤΡΕΛΑ μονο και τρολαρισμα.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
καμακι και πεσιμο παντου και παντα. και ας φαμε τα μουτρα μας. για μια καψουρα ζουμε.!!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
εγω τάζω γάμους? α καλα.

Καλα δεν μου κανει εντυπωση παιδι μου το ήξερα οτι μονοι τους βγαινουν μονο οι τρελοι  :2funny: :2funny:
Αν προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα μαζί με άλλους στο υπογράφω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στον αιώνα τον άπαντα αμήν! Όταν λες θα πάω να βγάλω γκόμενα θα πας μόνος και θα την πέσεις σε 50 γκόμενες στο δρόμο! Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, ξέχνα το και συνέχισε να βγαίνεις με τις παρέες σου για ποτάκια και τα σχετικά...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
700
Πόντοι
656
Και μόνος του να βγει μια χαρά θα περάσει! Το έχω κάνει άπειρες φορές, μόνο η αρχή ήταν δύσκολη γιατί νιώθεις σαν την μύγα μες το γάλα...

σε ταξιδάκια μου αρέσει πολύ να είμαι απόλυτα μόνος  :rockon:
ελπίζω να καταφέρω φέτος να πάω τίποτα διακοπούλες κάπου μακριά μόνος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα μαζί με άλλους στο υπογράφω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στον αιώνα τον άπαντα αμήν! Όταν λες θα πάω να βγάλω γκόμενα θα πας μόνος και θα την πέσεις σε 50 γκόμενες στο δρόμο! Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, ξέχνα το και συνέχισε να βγαίνεις με τις παρέες σου για ποτάκια και τα σχετικά...

Και εγω σου υπογραφω οτι δεν προκειται να βρεις ποτε σοβαρη κοπελα στο δρομο που θα δεχθει να κανει γνωριμια με εναν αγνωστο που δεν ξέρει απο που κρατάει η σκουφια του. Οι γυναικες που έχουν επιπεδο δεν προκειται ποτε να σε πάρουν στα σοβαρα αμα κινεισαι έτσι.Καμια τρελή μπορει να την βρεις. Αμα εισαι και εσυ τρελος μπορει και να ταιριαξετε βεβαια.Η ομοια παει με τον ομοιο.

Επισης δεν προσπαθω να ριξω κάτι ..... εγω βγαινω την βολτα μου με τους φιλους μου και αμα προκυψει κάτι ερωτικο με κάποια οκ. Εσυ έχεις στο μυαλο σου μονιμως αυτο το πράγμα.Βολτα εξω μονος θα εβγαινα μονο για να περπατησω ή να τρεξω και να σκεφτω μερικα πραγματα μονος μου.Σε καμια αλλη περιπτωση.Ακομα δεν έχω τρελαθει.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Μην ανησυχείς και οι γυναίκες πολυγαμικές είναι πλέον, αφού στα 16 όλες είναι μαστόρισσες στην πίπα που ακόμα και η Σόνια από Βέργας 6 υπόγειο θα ζήλευε την τεχνική τους! :cheesy:
Αν θες ρομάντζο και ιστορία τότε αργά ή γρήγορα θα διαλύσεις τον γάμο σου εκτός και αν είσαι ο πράκτορας των πέντε ηπείρων. Ακόμα και στην Αθήνα, κάποιος θα σε πάρει χαμπάρι εκτός και αν βρίσκεσαι με την άλλη για κανα γαμήσι στα κρυφά που και που.
Το έχω κάνει και το ένα και το άλλο. Και είχα σχέση με ρομαντζάδες και κάποια στιγμή είχα άλλη σχέση μόνο για γαμήσι. Σε καμία δε με έπιασε κανείς. Εδώ είσαι λιγάκι υπερβολικός.. :think:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τί; Το πέσιμο στο δρόμο (και αλλού) είναι extreme; Μα τί λέτε; Από πού το βγάλατε το συμπέρασμα; Ο ελληναράς είναι και πέφτουλας. Με το νόμο των πιθανοτήτων, όλο και κάποια θα κάτσει. Κι αν έχεις έμπνευση, ίσως κάτσει και παραπάνω από μια. Βέβαια πέσιμο από πέσιμο έχει τεράστια διαφορά. Είναι η επικοινωνία, η γλώσσα του σώματος, η γενικότερη στάση/προβολή/αυτοπεποίθηση, είναι ο τρόπος που θα της την πέσεις (σκληρός/άγριος/πιρφορίστικος κτλ)... Και πάντα εξαρτάται ΤΙ θες να πετύχεις με το δρομίσιο πέσιμο. Γκόμενα ΔΕΝ βγάζεις, όπως πολύ σωστά είπε άλλος νωρίτερα. Μόνο από φιλικό περιβάλλον σε κυριλέ καταστάσεις. Γι' αυτό και όσοι καμακώνουν έξω με τέτοιο σκοπό, αποτυγχάνουν παταγωδώς με τις μπάντες! :orchestra:

Εγώ το συνηθίζω σχετικά συχνά, με ευχάριστα και αναπάντεχα πολλές φορές, αποτελέσματα. Ειδικά όταν πρόκειται για τουρίστριες ή ξένες. Το καλύτερό μου ήταν μια παρέα από τρεις γερμανίδες πριν κανά τετράμηνο, που δεν ξέρανε τον προορισμό τους, κοιτούσανε στο κινητό κάτι στο ίντερνετ ένα πρόγραμμα που δείχνει δρόμους, και δυο φλωράκια συζητούσαν πως να τους την πέσουν, πως να τις βοηθήσουν και να ζητήσουν τηλέφωνο. Έ, μέχρι να αποφασίσουν να τις μιλήσουν, εγώ είχα ταράξει στα χάδια και το χούφτωμα τις ΔΥΟ από τις τρεις μαζί και μάλιστα όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν, αλλά ερχόταν με τρόπο όλο και πιο κοντά. Αυτοί μείναν ξύλο, γελούσαν, κοροϊδεύαν και μονολογούσαν: "Τώρα θα φάει τη σφαλιάρα ύστερα θα τη φάει"... Τελικά απόλαυσα μοναδικά βαρβάτα γερμανικά κωλομέρια και μπουτάκια εισαγωγής, τη στιγμή που οι άλλοι σκιάζονταν ακόμη και να τις μιλήσουν και έμειναν εμβρόντητοι στον τόπο κοιτώντας κι απορώντας, μέχρι που οι κορίτσαροι κατέβηκαν στάση.

Greek lovermen. Ή τό 'χεις, ή τό 'χασες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι ακου τωρα λογικη. Θα ψάξουν γκομενα απο το δρομο. Την καθε τυχάρπαστη που δεν ξέρεις τι ρολο βαράει. Και μετα αμα τους βγει τρελή θα έρθουν και θα σου πουν ολες οι γυναικες ειναι μλκισμενες  :2funny:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ναι ακου τωρα λογικη. Θα ψάξουν γκομενα απο το δρομο. Την καθε τυχάρπαστη που δεν ξέρεις τι ρολο βαράει. Και μετα αμα τους βγει τρελή θα έρθουν και θα σου πουν ολες οι γυναικες ειναι μλκισμενες  :2funny:

Πες μου κατι. Ετσι μιλας και στην πραγματικη ζωη? Και λες τα ιδια πραγματα?  :think:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Μήν παίρνεις όρκο για αυτό, αγαπητέ Μπόλντη. Εμένα οι λίγες τρελλές και μαλακισμένες που μου έλαχαν κάποτες ήταν από "φιλικό" περιβάλλον, χώρο δουλειάς κτλ. Δεν υπάρχει κανόνας, οι μαλάκες και οι τρελλοί υπάρχουν παντού. Ο δρόμος δεν είναι ούτε συνώνυμος ούτε μονοπώλιο των τρελλών και των μαλακισμένων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom