Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Εδω μπαινουμε για την πλακιτσα και αν προκυψει και καμια καλη μανταμ να της τον χωσουμε.Αφού το έθιξες, με το συγκεκριμένο μέλος πριν ~5 περίπου χρόνια είχα αρπαχτεί χοντρά κατά καιρούς εδώ μέσα. Αλλά να σου/σας πω κάτι;
Λάθος ήταν, γιατί η "μανδάμ" που υποστήριζα έγραψε στο νινί της όχι μόνο εμένα αλλά και κάποια άλλα παιδιά της παρέας. Κι αυτός ήταν ο λόγος που διέγραψα τον παλιό λογαριασμό αλλάζοντας συμπεριφορά (το έγραψα στην πρώτη σελίδα).
Πλέον δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με ενόχλησε κάποιος ή δεν ξέρω τι, ας είναι καλά υπάρχει η αγνόηση και τέλος. Ακόμη και να βρίσει το καθετί, φεύγει με τη μία, η ζωή είναι μικρή παιδιά και δεν έχω σκοπό να τη χαλάσω εδώ μέσα.
Καποιοι το βλέπουν σαν επιβεβαιωση να κανουν τους μαγκες εδώ και καποιοι κανουν "δουλιτσες".
Ο πολυζωης aka tassoskaripidis κανει και τα δυο. Δυστυχως γι αυτον εχει εκτεθει και πολλοι ξερουμε πολλα για δαυτον. Ας κατσει φρονιμα. Εγω δεν προκαλω κανεναν αλλα αν μου επιτεθει θα παρει την απαντηση που του αρμόζει.
Υγ. Φιλε ντουνταρά, τους χαιρετισμους μου στην ομορφη Μεσσηνία με τις γλυκομούνες κοπελιες της!