ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, αυτή είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσινεμα και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
Αρκεί να ανοίξεις τη σελίδα σου για να δεχθεί προσωπικά μηνύματα και μετά να μην ζητήσεις φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία γιατί εδώ είναι όλοι ψυλιασμένοι από την ύπαρξη "συλλεκτών"...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (αυτή 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια στο τσοντοσ και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.