Το site με την απώλεια ή την αδιαφορία των παλιών , έχει χάσει τον χαρακτήρα του .
Παλαιότερα ήταν δικός μας χώρος για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, κριτικών και κράξιμο γραφείων , κοριτσιών όταν χρειαζόταν , αλλά και συναδέλφων μπουρδελιάριδων .
Τώρα έχει γίνει διαφημιστικός χώρος για γραφεια- κορίτσια και τους δορυφόρους νταβατζηδες και αγαπούληδες .
Η μουνοδουλίαση έχει φτάσει σε επίπεδα cosmopolitan που κοροϊδεύαμε κάποτε .
Ευθύνη έχουν και οι μοδεράτορες με κάτι περίεργα ban και την ανοχή σε γνωστές κλίκες που αν την έλεγες σε κάποιον - κάποια , γινόταν γενική επίθεση .
Το , με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου , έχει γίνει πέσε μουνί να σε γαμήσω .
Όπως όλα έχουν γίνει σοφτ γύρω μας έτσι έγινε και εδώ η φάση .
Ούτε ένα ραντεβού θανάτου της προκοπής δε γίνεται πλέον .
Επί προσωπικού τώρα .
Προχθές με έστησε στο ξενοδοχείο ανεξάρτητη 30 λεπτά πριν το ραντεβού . Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ .
Όταν το έγραψα και είπα ότι βάζω Χ στην κοπέλα , ήρθαν άλλες 2 για υπεράσπιση και 2-3 ακόμα αγαπούληδες χθεσινοί για σερβιέτες .
Προφανώς δεν έχω κάτι με την κοπέλα , η οποία βέβαια μετά έβγαλε τον χαρακτήρα της , ούτε με την δεύτερη που της θύμισα ότι τα ίδια πάνω κάτω έκανε και αυτή , αλλά τουλάχιστον ακύρωσε την προηγούμενη μέρα , όχι ενώ είχα φτάσει στο ξενοδοχείο .
Έχω όμως με τον κατήφορο που έχει πάρει το μαγαζί .
Προφανώς οι παλιοί δε θα σπατουλάριζαν την κωλοτρυπιδα της κοπέλας που έστησε τον πελάτη , ούτε όμως θα έβριζαν και τον τύπο που ενημέρωσε για το συμβάν .
Για το επίπεδο της μαλακίας που δέρνει πλέον τον μπουρδελιάρη μουνόδουλο , μπείτε σε οποιοδήποτε νήμα κοπέλας να δείτε παρακάλια για φωτογραφίες και καλημέρες , καλησπέρες , καληνύχτες μέχρι να ξεράσετε .
Συμπέρασμα το κάθε πέρσι και καλύτερα ισχύει και εδώ .
Απλά ή το μαζεύουμε το μαγαζί ή το αφήνουμε στον κατήφορο μέχρι να βρει βυθό .