Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Το έγραψα πεντακαθαρα μια σελιδα πισω.
Αφού το έθιξες, με το συγκεκριμένο μέλος πριν ~5 περίπου χρόνια είχα αρπαχτεί χοντρά κατά καιρούς εδώ μέσα. Αλλά να σου/σας πω κάτι;
Λάθος ήταν, γιατί η "μανδάμ" που υποστήριζα έγραψε στο νινί της όχι μόνο εμένα αλλά και κάποια άλλα παιδιά της παρέας. Κι αυτός ήταν ο λόγος που διέγραψα τον παλιό λογαριασμό αλλάζοντας συμπεριφορά (το έγραψα στην πρώτη σελίδα).
Πλέον δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με ενόχλησε κάποιος ή δεν ξέρω τι, ας είναι καλά υπάρχει η αγνόηση και τέλος. Ακόμη και να βρίσει το καθετί, φεύγει με τη μία, η ζωή είναι μικρή παιδιά και δεν έχω σκοπό να τη χαλάσω εδώ μέσα.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
143
Πόντοι
0
Αφού το έθιξες, με το συγκεκριμένο μέλος πριν ~5 περίπου χρόνια είχα αρπαχτεί χοντρά κατά καιρούς εδώ μέσα. Αλλά να σου/σας πω κάτι;
Λάθος ήταν, γιατί η "μανδάμ" που υποστήριζα έγραψε στο νινί της όχι μόνο εμένα αλλά και κάποια άλλα παιδιά της παρέας. Κι αυτός ήταν ο λόγος που διέγραψα τον παλιό λογαριασμό αλλάζοντας συμπεριφορά (το έγραψα στην πρώτη σελίδα).
Πλέον δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια διαδικασία, με ενόχλησε κάποιος ή δεν ξέρω τι, ας είναι καλά υπάρχει η αγνόηση και τέλος. Ακόμη και να βρίσει το καθετί, φεύγει με τη μία, η ζωή είναι μικρή παιδιά και δεν έχω σκοπό να τη χαλάσω εδώ μέσα.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Εδω μπαινουμε για την πλακιτσα και αν προκυψει και καμια καλη μανταμ να της τον χωσουμε.
Καποιοι το βλέπουν σαν επιβεβαιωση να κανουν τους μαγκες εδώ και καποιοι κανουν "δουλιτσες".
Ο πολυζωης aka tassoskaripidis κανει και τα δυο. Δυστυχως γι αυτον εχει εκτεθει και πολλοι ξερουμε πολλα για δαυτον. Ας κατσει φρονιμα. Εγω δεν προκαλω κανεναν αλλα αν μου επιτεθει θα παρει την απαντηση που του αρμόζει.

Υγ. Φιλε ντουνταρά, τους χαιρετισμους μου στην ομορφη Μεσσηνία με τις γλυκομούνες κοπελιες της!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
ΟΚ φίλε και χαλαρώστε :hi:Πάντως με τον Πολυζώη - όποιος κι αν είναι - έχω ανταλλάξει μερικά μηνύματα (στο forum εννοώ) και τίποτε άλλο στο τυπικό φυσικά προς αρβάλα.
Όσο για τα κορίτσια εδώ κάτω είμαστε 2 εθνική κατηγορία κι ενίοτε Γάμμα και άστα να πάνε :confused: και τις πληρώνουμε σαν πρώτη εθνική κατηγορία :sad2:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
143
Πόντοι
0
ΟΚ φίλε και χαλαρώστε :hi:Πάντως με τον Πολυζώη - όποιος κι αν είναι - έχω ανταλλάξει μερικά μηνύματα (στο forum εννοώ) και τίποτε άλλο στο τυπικό φυσικά προς αρβάλα.
Όσο για τα κορίτσια εδώ κάτω είμαστε 2 εθνική κατηγορία κι ενίοτε Γάμμα και άστα να πάνε :confused: και τις πληρώνουμε σαν πρώτη εθνική κατηγορία :sad2:
Εχετε γλυκά μουνακια ειδικά προς Πύλο μερια, οχι επαγγελματίες (Α ρε Γιωτα με τις γαμησαρες που καναμε στο Κaralis City Hotel) :happy:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετική φάση, εδώ μιλάμε για τα κορίτσια που έρχονται επί ~11 χρόνια στο τοπικό συνεργείο (που πλέον έγιναν δύο με κοινή υπουργική απόφαση διεύθυνση).
Τα πρώτα χρόνια έρχονταν και πρώτες εθνικές ομάδες με κατηγορίες, πλέον σπανίζει.
Τόσα χρόνια χορηγός, προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα και τεμάχια, το ίδιο ισχύει και το νέο bou.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
143
Πόντοι
0
Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετική φάση, εδώ μιλάμε για τα κορίτσια που έρχονται επί ~11 χρόνια στο τοπικό συνεργείο (που πλέον έγιναν δύο με κοινή υπουργική απόφαση διεύθυνση).
Τα πρώτα χρόνια έρχονταν και πρώτες εθνικές ομάδες με κατηγορίες, πλέον σπανίζει.
Τόσα χρόνια χορηγός, προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα και τεμάχια, το ίδιο ισχύει και το νέο bou.
Δυστυχώς ειναι γενικο το φαινομενο. Οι εκδιδόμενες γινονται ολο και ακριβότερες και πέφτει και η ποιοτητα συνεχως

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε επί του θέματος...
ΨΨ @Κώστας Λαδάκης ντρέπομαι για λογαριασμό σου :confused: ξέχασες τα επικά σχόλια με τη συνεχή χρήση κεφαλαίων γραμμάτων του whois?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Tι να εξηγήσω βρε Κωστή;
Μου φαίνεται περάσανε τα χρόνια και ξεχνάς, για πήγαινε σε καμμιά μικρούλα - να σου αναζωογονήσει το DNA γιατί δεν σε βλέπω καλά :2funny:
Δεν θυμάσαι που έριχναν κάρτες διάρκειας 1-4 εβδομάδων στον whois όταν έκανε συνεχόμενα σχόλια με κεφαλαία;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Tι να εξηγήσω βρε Κωστή;
Μου φαίνεται περάσανε τα χρόνια και ξεχνάς, για πήγαινε σε καμμιά μικρούλα - να σου αναζωογονήσει το DNA γιατί δεν σε βλέπω καλά :2funny:
Δεν θυμάσαι που έριχναν κάρτες διάρκειας 1-4 εβδομάδων στον whois όταν έκανε συνεχόμενα σχόλια με κεφαλαία;

αδιάφορο θέμα, θυμάμαι όσα έχουν σημασία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Ο Νεαρχος Κούκης που χάθηκε; :dunno:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
Το site με την απώλεια ή την αδιαφορία των παλιών , έχει χάσει τον χαρακτήρα του .
Παλαιότερα ήταν δικός μας χώρος για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, κριτικών και κράξιμο γραφείων , κοριτσιών όταν χρειαζόταν , αλλά και συναδέλφων μπουρδελιάριδων .
Τώρα έχει γίνει διαφημιστικός χώρος για γραφεια- κορίτσια και τους δορυφόρους νταβατζηδες και αγαπούληδες .
Η μουνοδουλίαση έχει φτάσει σε επίπεδα cosmopolitan που κοροϊδεύαμε κάποτε .
Ευθύνη έχουν και οι μοδεράτορες με κάτι περίεργα ban και την ανοχή σε γνωστές κλίκες που αν την έλεγες σε κάποιον - κάποια , γινόταν γενική επίθεση .
Το , με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου , έχει γίνει πέσε μουνί να σε γαμήσω .
Όπως όλα έχουν γίνει σοφτ γύρω μας έτσι έγινε και εδώ η φάση .
Ούτε ένα ραντεβού θανάτου της προκοπής δε γίνεται πλέον .

Επί προσωπικού τώρα .
Προχθές με έστησε στο ξενοδοχείο ανεξάρτητη 30 λεπτά πριν το ραντεβού . Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ .
Όταν το έγραψα και είπα ότι βάζω Χ στην κοπέλα , ήρθαν άλλες 2 για υπεράσπιση και 2-3 ακόμα αγαπούληδες χθεσινοί για σερβιέτες .

Προφανώς δεν έχω κάτι με την κοπέλα , η οποία βέβαια μετά έβγαλε τον χαρακτήρα της , ούτε με την δεύτερη που της θύμισα ότι τα ίδια πάνω κάτω έκανε και αυτή , αλλά τουλάχιστον ακύρωσε την προηγούμενη μέρα , όχι ενώ είχα φτάσει στο ξενοδοχείο .

Έχω όμως με τον κατήφορο που έχει πάρει το μαγαζί .
Προφανώς οι παλιοί δε θα σπατουλάριζαν την κωλοτρυπιδα της κοπέλας που έστησε τον πελάτη , ούτε όμως θα έβριζαν και τον τύπο που ενημέρωσε για το συμβάν .
Για το επίπεδο της μαλακίας που δέρνει πλέον τον μπουρδελιάρη μουνόδουλο , μπείτε σε οποιοδήποτε νήμα κοπέλας να δείτε παρακάλια για φωτογραφίες και καλημέρες , καλησπέρες , καληνύχτες μέχρι να ξεράσετε .

Συμπέρασμα το κάθε πέρσι και καλύτερα ισχύει και εδώ .
Απλά ή το μαζεύουμε το μαγαζί ή το αφήνουμε στον κατήφορο μέχρι να βρει βυθό .

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Εγώ πάντως προτιμώ το τώρα από παλιά.. παλιά ήταν κάποιοι ρομαντικοί.. πιτσιλιστης κλπ.. τώρα έχουν σκάσει φράγκατοι και όλο εσκορτ παίρνουνε.. ευτυχώς ο νέα Σμύρνη μας δίνει καμία πληροφορία για μπουρδελα

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
Το site με την απώλεια ή την αδιαφορία των παλιών , έχει χάσει τον χαρακτήρα του .
Παλαιότερα ήταν δικός μας χώρος για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, κριτικών και κράξιμο γραφείων , κοριτσιών όταν χρειαζόταν , αλλά και συναδέλφων μπουρδελιάριδων .
Τώρα έχει γίνει διαφημιστικός χώρος για γραφεια- κορίτσια και τους δορυφόρους νταβατζηδες και αγαπούληδες .
Η μουνοδουλίαση έχει φτάσει σε επίπεδα cosmopolitan που κοροϊδεύαμε κάποτε .
Ευθύνη έχουν και οι μοδεράτορες με κάτι περίεργα ban και την ανοχή σε γνωστές κλίκες που αν την έλεγες σε κάποιον - κάποια , γινόταν γενική επίθεση .
Το , με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου , έχει γίνει πέσε μουνί να σε γαμήσω .
Όπως όλα έχουν γίνει σοφτ γύρω μας έτσι έγινε και εδώ η φάση .
Ούτε ένα ραντεβού θανάτου της προκοπής δε γίνεται πλέον .

Επί προσωπικού τώρα .
Προχθές με έστησε στο ξενοδοχείο ανεξάρτητη 30 λεπτά πριν το ραντεβού . Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ .
Όταν το έγραψα και είπα ότι βάζω Χ στην κοπέλα , ήρθαν άλλες 2 για υπεράσπιση και 2-3 ακόμα αγαπούληδες χθεσινοί για σερβιέτες .

Προφανώς δεν έχω κάτι με την κοπέλα , η οποία βέβαια μετά έβγαλε τον χαρακτήρα της , ούτε με την δεύτερη που της θύμισα ότι τα ίδια πάνω κάτω έκανε και αυτή , αλλά τουλάχιστον ακύρωσε την προηγούμενη μέρα , όχι ενώ είχα φτάσει στο ξενοδοχείο .

Έχω όμως με τον κατήφορο που έχει πάρει το μαγαζί .
Προφανώς οι παλιοί δε θα σπατουλάριζαν την κωλοτρυπιδα της κοπέλας που έστησε τον πελάτη , ούτε όμως θα έβριζαν και τον τύπο που ενημέρωσε για το συμβάν .
Για το επίπεδο της μαλακίας που δέρνει πλέον τον μπουρδελιάρη μουνόδουλο , μπείτε σε οποιοδήποτε νήμα κοπέλας να δείτε παρακάλια για φωτογραφίες και καλημέρες , καλησπέρες , καληνύχτες μέχρι να ξεράσετε .

Συμπέρασμα το κάθε πέρσι και καλύτερα ισχύει και εδώ .
Απλά ή το μαζεύουμε το μαγαζί ή το αφήνουμε στον κατήφορο μέχρι να βρει βυθό .
Νταξ, είχαμε και παλιά καλημεράκηδες πχ. Αλέξανδρος χασοδίκης

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Οι παλιοί πέθαναν απο τα ρομαντικά ακαποτα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.399
Πόντοι
2.546
Εδω ειμαστε.Εγγραφη 2016 χωρις κινηση ως το 2024 που αρχισα ενεργα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom