Νέα

«Γλωσσόφιλα» και «γλωσσοφιλιόμασταν» και οι όρχεις της μαϊμούς κουνιούνταν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εμένα η κοπέλα μου έχει κολλήσει μολυσματική τέρμινθο, έχει κάνει 3 συνεδρίες στο δερματολόγο και πάει για 4η. Άγνωστο από που την κόλλησε, δεν την έχω για κάποια που θα πήγαινε με άλλον. Από μένα πάντως όχι, ούτε μου την έχει μεταδώσει εδώ και τόσους μήνες. Φανταστείτε τι ανοσοποιητικό έχω χτίσει.

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.785
Πόντοι
2.846
Εμένα η κοπέλα μου έχει κολλήσει μολυσματική τέρμινθο, έχει κάνει 3 συνεδρίες στο δερματολόγο και πάει για 4η. Άγνωστο από που την κόλλησε, δεν την έχω για κάποια που θα πήγαινε με άλλον. Από μένα πάντως όχι, ούτε μου την έχει μεταδώσει εδώ και τόσους μήνες. Φανταστείτε τι ανοσοποιητικό έχω χτίσει.
κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης, το ανοσοποιητικό έχει ανεβοκατεβάσματα, αν σε πετύχει το μικρόβιο με πεσμένο ανοσοποιητικό μπορεί να σε σκίσει και το αντίθετο.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Δεν είναι απαραίτητο από σεξουαλική επαφή. Μπορεί και από κοινόχρηστη πετσέτα ή σεντόνι σε κάποιο ξενοδοχείο, γυμναστήριο, πισίνα πχ. Πολύ πιθανό σε ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι που έχει μια αμυχή που δεν φαίνεται... Τυχερός πάντως είσαι, είναι αρκετά μεταδοτικό. Θα πρέπει το ανοσιοποιητικό σου να είναι jet.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν είναι απαραίτητο από σεξουαλική επαφή. Μπορεί και από κοινόχρηστη πετσέτα ή σεντόνι σε κάποιο ξενοδοχείο, γυμναστήριο, πισίνα πχ. Πολύ πιθανό σε ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι που έχει μια αμυχή που δεν φαίνεται... Τυχερός πάντως είσαι, είναι αρκετά μεταδοτικό. Θα πρέπει το ανοσιοποιητικό σου να είναι jet.
Ναι, κατά τις 2 πρώτες συνεδρίες δεν κάναμε σεξ. Πριν την 3η κάναμε 2 φορές και αυτό γιατί νομίζαμε ότι είχε ξεπεραστεί και ότι η 3η θα ήταν η τελευταία. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και ύποπτο που την 3η φορά της βρήκε κι άλλα που της αφαίρεσε και της είπε ότι θα χρειαστεί και 4η. Το απέδωσε στο ότι συνεχίζει να ξυρίζεται με αποτέλεσμα να εξαπλώνεται με το ξυραφάκι. Μήπως απλά την εκμεταλλεύεται οικονομικά; Είναι λίγο χαζούλα, γιατί της λέω να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και δεν το καταλαβαίνει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.827
Πόντοι
3.715
Ναι, κατά τις 2 πρώτες συνεδρίες δεν κάναμε σεξ. Πριν την 3η κάναμε 2 φορές και αυτό γιατί νομίζαμε ότι είχε ξεπεραστεί και ότι η 3η θα ήταν η τελευταία. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και ύποπτο που την 3η φορά της βρήκε κι άλλα που της αφαίρεσε και της είπε ότι θα χρειαστεί και 4η. Το απέδωσε στο ότι συνεχίζει να ξυρίζεται με αποτέλεσμα να εξαπλώνεται με το ξυραφάκι. Μήπως απλά την εκμεταλλεύεται οικονομικά; Είναι λίγο χαζούλα, γιατί της λέω να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και δεν το καταλαβαίνει.
από διατροφή πως πάει;
ίσως παίζει κι αυτή ένα ρόλο, είμαστε ότι τρώμε, αναλόγως κι ο οργανισμός ανταπεξέρχεται σε σχέση με τι τον ταίζουμε.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
από διατροφή πως πάει;
ίσως παίζει κι αυτή ένα ρόλο, είμαστε ότι τρώμε, αναλόγως κι ο οργανισμός ανταπεξέρχεται σε σχέση με τι τον ταίζουμε.

Σωστό. Τρόφιμα που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Τα γλυκά δεν βοηθάνε. Οι κοπέλες ψάχνονται συχνά για γλυκές γεύσεις, κι έτσι τείνουν να είναι πιο ευάλωτες.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Έχουμε εδώ κανέναν παίκτη, που μετά από τα πολλά γλωσσόφιλα και γλειφομούνια να κατέρρευσε με νεφρική ανεπάρκεια, καθώς τα βακτήρια συσσωρεύονται ορισμένες φορές με τα χρόνια στα νεφρά, και κάνουν ζημιά;

Ή μήπως κάποιος άλλος που θέλει να καταγράψει την εμπειρία του με τα ποικίλα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα;

:knockinb::headbang2:

xan4625

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
14
Like
1.730
Πόντοι
1.071
γλωσσόφιλα , ακάποτη κ γκειφομούνι με έσκορτ από γραφεία , πέφτει σύννεφο . κατά 95% τουλάχιστον . κακώς αλλά είναι η αλήθεια .

xan4625

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
14
Like
1.730
Πόντοι
1.071
άν δεν γλείψεις κ λίγο , δεν γίνεται . εδώ άλλοι έχουν ξεπατωθεί στην κωλογλειφάδα . ας μην το αναπτύξουμε το θέμα γιατί τότε καλύτερα να κάτσουμε όλοι στα σπίτια μας .

xan4625

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
14
Like
1.730
Πόντοι
1.071
θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον από τα γραφεία είναι όλες εμβολιασμένες .

• Like
Αντιδράσεις: Haris

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον από τα γραφεία είναι όλες εμβολιασμένες .

Σε άλλες χώρες είναι σαφώς πιο αυστηροί οι υγειονομικοί έλεγχοι.

Θεωρητικά, ένα κίνητρο για κάποια από τα κορίτσια που έρχονται σε τουρ στη χώρα μας για μικρό διάστημα, είναι, να αποφύγουν αυστηρότερους ελέγχους σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Θεωρητικά. Ποιος ξέρει, τι γίνεται. Κάθε γραφείο είναι και διαφορετική περίπτωση εξάλλου.

xan4625

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
14
Like
1.730
Πόντοι
1.071
και να κολλήσεις κάτι δεν θα ξέρεις από πιο γραφείο κόλλησες .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.042
Πόντοι
446
Σε άλλες χώρες είναι σαφώς πιο αυστηροί οι υγειονομικοί έλεγχοι.

Θεωρητικά, ένα κίνητρο για κάποια από τα κορίτσια που έρχονται σε τουρ στη χώρα μας για μικρό διάστημα, είναι, να αποφύγουν αυστηρότερους ελέγχους σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Θεωρητικά. Ποιος ξέρει, τι γίνεται. Κάθε γραφείο είναι και διαφορετική περίπτωση εξάλλου.
Στο ΕΝ της Κωνσταντινουπολης διαφημιζουν ακαπωτο με εχτρα χρεωση. Αλλη μια χρεωση για κρεμπιε.
Στην Λετονια, στο πιο δημοφιλες σαιτ για πουτανες, κοπελα δεχεται με εξτρα χρεωση ακαπωτο αλλα μονο απο κωλο
Αυστρια δεχονται αρκετες ακα κρεμπιε με εξτρα χρεωση

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Στο ΕΝ της Κωνσταντινουπολης διαφημιζουν ακαπωτο με εχτρα χρεωση. Αλλη μια χρεωση για κρεμπιε.
Στην Λετονια, στο πιο δημοφιλες σαιτ για πουτανες, κοπελα δεχεται με εξτρα χρεωση ακαπωτο αλλα μονο απο κωλο
Αυστρια δεχονται αρκετες ακα κρεμπιε με εξτρα χρεωση

Αυστρία που ξέρω, περνάνε πολλούς ελέγχους εκείνες που δουλεύουν σε μαγαζιά και γραφεία.

Βεβαίως, παράνομες, μη καταχωρημένες ανεξάρτητες δηλαδή, είναι κι εκεί δύσκολο να ελεγχθούν. Αλλά το κυνηγάνε οι αρχές, δεν είναι έτσι.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Εδώ γενικώς δε νομίζω, από όσο ξέρω, ότι γίνονται σπουδαίοι υγειονομικοί έλεγχοι.

Εκείνο το σκανδαλάκι, ενάμισι χρόνο πίσω, ότι υπάλληλος σε δημόσιο νοσοκομείο έγραφε και σφράγιζε τα χαρτιά των κοριτσιών, χωρίς οι κοπέλες προφανώς να είχαν κάνει στην ουσία την οποιαδήποτε εξέταση, φαντάζει χαρακτηριστικό.

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» /Υπάλληλος έδινε πλαστά πιστοποιητικά υγείας σε σεξεργάτριες έναντι χρηματικού ποσού​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom