Ότι ακριβώς λέει το θέμα.
Και προσθέτω ότι κι αυτά τα δυο τρία ραντεβού δεν μπορεί να είναι καθημερινά, βία 4-5 μέρες τη βδομάδα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε απλώς για αναβαθμισμένες υπηρεσίες μπουρδέλου, όχι για κολ γκερλ (και σίγουρα όχι για έσκορτ).
Πολλοί οι λόγοι.
α. Πληρώνεις κολ γκιρλ για σαφέστατα πιο gfe και όσο το δυνατόν πιο "πραγματικές" καταστάσεις. Το 80% των πελατών εδώ μέσα κι εκεί έξω γουστάρει κάτι "σαν το κορίτσι του", γουστάρει να βλέπει να "του δίνεται' η κοπέλα. Κυρίως αυτό, και τα pse κλπ κλπ αν είναι ακολουθούν (ναι ναι ξέρω, κάποιοι είναι σκληροί γαμιάδες και τις πάνε τις κοπέλες "τρένο" και λοιπά κουραφέξαλα/λέμε τώρα
- άντε σας δίνω το 20% για να αποφύγω τις μανούρες).
Αυτό λοιπόν δεν γίνεται με 10 ραντεβού την ημέρα, δεν το μπορούν οι κοπέλες, όχι τοσο σωματικά (και αυτό βέβαια) αλλά κυρίως ψυχικά.
β. πληρώνεις κολ γκερλ για την "ψευδαίσθηση" (σε εισαγωγικά και χωρίς) της κάποιας - όποιας μείωσης διαφόρων κινδύνων (δεν επεκτείνομαι). με 10 ραντεβού τη μέρα, 25 μέρες το μήνα ακόμα και η ψευδαίσθηση πάει περίπατο.
γ. πληρώνεις κολ γκιρλ για υπηρεσίες. πέραν των αυτονοήτων θα προσθέσω δύο σημαντικότατες για τους περισσότερους. Βαθύ φιλί και άναλ. Τα περισσότερα κολ γκερλ πλέον τα έχουν εκτός μενού. Καλά για το άναλ δε συζητάμε, αλλά ακόμα και αυτό το φιλί είναι συνήθως του
άναλ κώλου. Μην ψάχνετε το γιατί, καλά κάνουν τα κορίτσια, αν ματσοφιλούσαν 5-10 νοματαίους την ημέρα 25 μέρες το μήνα, και με ανάλογα πρωκτικά, δεν θα ήταν εργαζόμενες αλλά κολλητοί με τους παθολόγους και τους γαστρεντερολόγους.
δ. διαθεσιμότητα. πλέον δεν είναι αυτά κολ γκερλ (ΚΟΛ ΓΚΙΡΛ γαμώτο μου - ΤΙΣ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ), τα μελη έχουν καταντήσει ζήτουλες. αν είναι να προγραμματίζει κανείς ραντεβού για τρεις μέρες μετά και αν....πιο πιθανό να έχει βρει γκόμενα μέχρι τότε (καλά λεμε τώρα...).
Να μην αναφέρω άλλα θεματάκια τύπου καθυστερήσεις, κούραση από τα γύρω γύρω, νεύρα κλπ κλπ που θα μου πεις "πάλι θα υπήρχαν", αλλά θα σου πω με τη σειρά μου "σε απείρως μικρότερο βαθμό".
Συμπέρασμα.
Να δίνουμε και 120 και 150 και 200. ¨Οτι πει η αγορά, οκ.
Αλλά σε κολ γκερλ, όχι σε κινητές μπουρδελοκαταστάσεις.
Είναι πιο τίμιο να βρουν ένα rbnb (κάποιες το κάνουν) και να δέχονται εκεί - κανονικό "μπουρδέλο" δλδ, απλά πιο σικ, πιο πάκι free και με την άνεση της μιάς ώρας. Και φυσικά σε αυτήν την περίπτωση να μην αυτοαποκαλούνται κολ γκερλ και να ρίξουν τις τιμές.
υγ1
Δεν έθιξα καν το θέμα της εμφάνισης των κολ γκερλ που σαφέστατα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από τον σημερινό μέσο όρο...
υγ2
Οι όποιες ελάχιστες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και πάλι θεωρώ ότι κι αυτές θα ήταν πολύ καλύτερα κολ γκερλ αν είχαν πιο μετρημένα ραντεβού