Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Προχθές στο αναγνωστήριο στην Ιπποκράτους μία μουνίτσα της νομικής που γνώρισα μου γκρίνιαζε ότι έχει να τον φάει 2,5 μήνες.
Την γουστάρει πυρφόρος φίλος που περιμένει την κατάληλη στιγμή :jerking:.
Ειδάλως δεν θα χρειαζόταν να περιμένει άλλο :fuck1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι γελιο ριξαμε εκεινη την μέρα ρε φιλε να για κάτι τετοια αξιζει το καμακι οχι να βγαλεις γκομενα και δεν καναμε καμακι βασικα πλακα καναμε

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Αυτο ειναι πολυ καλή φαση. Γιατι θα πας εκει θα δεις κάποια αν σ αρεσει μπορειτε να πιασετε πολυ ευκολα κουβεντα χωρις να καρφωθεις και στο τελος να την ρωτησεις αμα θα έρθει και αυριο εκει... αμα σου πει δεν θα ξαναερθω σημαινει οτι δεν πολυ ενδιαφερεται ή θελει απλα να σε αποφυγει. Με την 2-3η που θα τη δεις μπορεις να ζητησεις ενα φβ ή ενα κινητο

Mιλησε και αποφανθηκε ο αυτιστικος παρθενος  :2funny: :2funny:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
o Original poster σίγουρα έχει διαβάσει το "Παιχνίδι" ή κάτι τέτοιο και νομίζει ότι ανακάλυψε τη φωτιά.

Αυτός που θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο καμάκι στο δρόμο πχ μία στις 2 ,είναι αυτός που θα είχε έτσι και αλλιώς τα ίδια αποτελέσματα αν ήταν σε club / bar κτλ.Παίζει να μην χρειάζεται καν να προσπαθήσει , του την πέφτουν έτσι και αλλιώς οι γυναίκες.

Ένα είναι το αποτέλεσμα το γαμήσι ,άντε ίσως και καμια πίπα.Τηλέφωνα , add στο Facebook Twitter και μαλακίες.
Τώρα πως δεν εστιάζουν όλοι στις 99 χυλόπιτες (δάσος) και κοιτάνε τη 1 που τους έκατσε (δέντρο), δε μπορώ να το καταλάβω.

Ο Μπόλντυς έχεις δίκιο και συμφωνώ σχεδόν 100% , ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος να γαμήσεις είναι μέσω  γνωστών-φίλων σου.

Έχω δει κάτι γελοίους Γκάζι και Ερμού, ελπίζω να μην είναι κανείς από εδώ  :grin:

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
o Original poster σίγουρα έχει διαβάσει το "Παιχνίδι" ή κάτι τέτοιο και νομίζει ότι ανακάλυψε τη φωτιά.

Αυτός που θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο καμάκι στο δρόμο πχ μία στις 2 ,είναι αυτός που θα είχε έτσι και αλλιώς τα ίδια αποτελέσματα αν ήταν σε club / bar κτλ.Παίζει να μην χρειάζεται καν να προσπαθήσει , του την πέφτουν έτσι και αλλιώς οι γυναίκες.

Ένα είναι το αποτέλεσμα το γαμήσι ,άντε ίσως και καμια πίπα.Τηλέφωνα , add στο Facebook Twitter και μαλακίες.
Τώρα πως δεν εστιάζουν όλοι στις 99 χυλόπιτες (δάσος) και κοιτάνε τη 1 που τους έκατσε (δέντρο), δε μπορώ να το καταλάβω.

Ο Μπόλντυς έχεις δίκιο και συμφωνώ σχεδόν 100% , ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος να γαμήσεις είναι μέσω  γνωστών-φίλων σου.

Έχω δει κάτι γελοίους Γκάζι και Ερμού, ελπίζω να μην είναι κανείς από εδώ  :grin:

Ο πιο σιγουρος τροπος να γαμησεις με ποσοστο επιτυχιας 100% ειναι να βγαλεις το παραβολο απο το πορτοφολι σου και να το καταθεσεις σε καποιο κοκκινοσπιτο-τανα.... :dancing:
Ολα τα αλλα παιζουν με νομους της στατιστικης....ποσοστα επιτυχιας/αποτυχιας, κοστος/οφελος,χρονος σπαταλημενος/οφελος κτλ....

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γιατι δεν ρωταμε την αποψη των κοριτσιων του σάιτ??
Ρόζυ τι γνωμη εχεις???
Επειδη τα τελευταια χρονια οι αντρες γενικα δεν κάνουν ευκολα κίνηση να προσεγγίσουν, σε αυτούς που το τολμούν οπουδήποτε, αρκεί να είναι με ωραίο τρόπο φυσικά, τους το αναγνωρίζω και είμαι αρκετα ανοιχτή στο να πιάσω εστω κουβέντα ακομη κ αν δε μ αρεσει ο αλλος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Επειδη τα τελευταια χρονια οι αντρες γενικα δεν κάνουν ευκολα κίνηση να προσεγγίσουν, σε αυτούς που το τολμούν οπουδήποτε, αρκεί να είναι με ωραίο τρόπο φυσικά, τους το αναγνωρίζω και είμαι αρκετα ανοιχτή στο να πιάσω εστω κουβέντα ακομη κ αν δε μ αρεσει ο αλλος.

Ενας κούκος δεν φέρνει την Ανοιξη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το the game ειναι αρλεκιν για αντρες
μαλακιες στο τετραγωνο που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα
αμα ο καραφλας συγγραφεας εχει γαμησει ποτε απο καμακι εγω ειμαι ο δαλαι λαμα
στημενες φωτογραφιες και στημενες ιστοριες για να τσιμπανε οι απελπισμενοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατι δεν ρωταμε την αποψη των κοριτσιων του σάιτ??
Ρόζυ τι γνωμη εχεις???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Ηδη σας είπα κάποια μέρη για καμάκι στην Αθήνα.

Εχω πλήρη κατάλογο για μέρη για καμάκι, που θα

δημοσιευτεί προσεχώς !  :dancing:

Ευγενικοί θα είστε και συγκρατημένοι.Να πειτε κάτι
πρωτότυπο και ...καμακώνετε !
Τι θα χάσετε ;

Κάτι θα βγεί, αλλά θέλει προπόνηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:thumbsup:

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1

Ας διαβάσουν αυτό το ποστ ο φουσέκης και το πουλί.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο πιο σιγουρος τροπος να γαμησεις με ποσοστο επιτυχιας 100% ειναι να βγαλεις το παραβολο απο το πορτοφολι σου και να το καταθεσεις σε καποιο κοκκινοσπιτο-τανα.... :dancing:
Ολα τα αλλα παιζουν με νομους της στατιστικης....ποσοστα επιτυχιας/αποτυχιας, κοστος/οφελος,χρονος σπαταλημενος/οφελος κτλ....
σωστος αλλα αν ξερεις καλα τους κανονες του παιχνιδιου μπορει να εχεις και με το καμακι 100% επιτυχια.παντως συμφωνω μαζι σου σε γενικες γραμμες

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Στα 22 το πέσιμο στο δρόμο είναι αποδεκτό, σε μεγαλύτερες ηλικίες νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της γραφικότητας...

Και εγώ νομίζω ότι οι περισσότερες σχέσεις προκύπτουν μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, έξω που βγαίνω και βγαίνω αρκετά, δεν βλέπω να γίνεται παιχνίδι  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα 22 το πέσιμο στο δρόμο είναι αποδεκτό, σε μεγαλύτερες ηλικίες νομίζω ότι αγγίζει τα όρια της γραφικότητας...

Και εγώ νομίζω ότι οι περισσότερες σχέσεις προκύπτουν μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, έξω που βγαίνω και βγαίνω αρκετά, δεν βλέπω να γίνεται παιχνίδι  :S

Ε βεβαια οταν τα έλεγα εγω αυτα με έλεγε ο βαζιβουζουκος καθυστερημενο παρθένο  :headbang:

προφανως και πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας συνδέει με την άλλη για να γινει κάτι. Στο δρομο ο καθενας πάει στη δουλειά του ειναι εξαίρεση να συμβει κάτι οχι πως αποκλειεται γιατι την μοιρα στην τελική δεν την γνωριζεις κανεις μας αλλα δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτο. Έλεος

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
Δεν πιστευω να φοβηθηκες τον alex τυπισα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom