Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Συμφωνω. Κ κανουν κ τα πιο καυλωτικα κρεβατια!Τυπε οσο και να σου φαινεται περιεργο και μη συμφωνο με τη δικη σου λογικη, συμβαινει. Συμβαινει καθημερινα με πολλες χωρισμενες γυναικες με παιδι που δεν μπορουν να τρεχουν εξω για να γαμηθουν.
Οπως το ακους, κοιμαται το παιδι και η τυπισσα γαμιεται σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου, συνηθως στο σαλονι.
Το οτι δεν το εχεις ζησει δεν σημαινει οτι δεν παιζει.
Και εγω δεν ειμαι πιλοτος αλλα δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πιλοτοι, ουτε βγαζω κακια επειδη αυτοι πετανε ενω εγω οχι. Να ναι καλα τα παιδια να πετανε.
Απλα οι χωρισμενες με παιδι, ουτε γαμιουνται με το καθενα, ουτε βαζουν στο σπιτι τους τον καθενα.
Αρχικα θα πρεπει να καυλωσει με τη παρτη σου, λογω τεραστιας προσφορας αντρων, πρεπει να εισαι μαγκας για να συμβει κατι τετοιο.
Εν συνεχεια, θα πρεπει να διαπιστωσει οτι δεν εισαι τρολακιας-βλαμμενος-επικινδυνος στο να την εκθεσεις. Ραντεβου πρωτα εξω, γαμησι και μετα βλεπουμε. Θα σε κοψει αν εισαι οκ για να μαθεις το σπιτι της και να σε βαλει μεσα.
Φοβουνται τα κοριτσια, εχουν αντιμετωπισει πολλους ψυχωτικους που οταν του ειπαν δεν θελω αλλο ξεκινησαν τις μαλακιες και εχουν φοβηθει τα ματια τους. Προσεχουν, καλα κανουν. Εχουμε γεμισει μαλακες τρολακηδες. Σε καμια περιπτωση δεν θελει να εκτεθει η κοπελα, να γαμιεται θελει και να περναει καλα οχι να της δημιουργει προβλημα ο καθε μαλακας επειδη εκανε το λαθος και του εκατσε.
Αν καταλαβες, καλως. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.